Montignac: ce am mancat azi? (66)
Raspunsuri - Pagina 13
michelle7 spune:
mai incearca cu pastele integrale ca nu e normal sa le simti ca si " tarate" eu luam in romania pastele de la magazinele naturiste si n-am observat nici o diferenta intre pastele barilla de exemplu si pastele integrale.
Michelle 7
lgireada spune:
Aici am gasit paste integrale numai pe la Billa, importate de undeva din Italia ... dar is nashpa la gust ![]()
Vin la raport: 63.3
Habar n-am de ce
ca doar am fost cuminte. Cred ca mi se trage de la painea halita asta noapte. 
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
michelle7 spune:
sunt expuse pe raionul cu branza de import??? nu le-am cumparat niciodata ca erau la suprapret. in mag naturiste erau ceva de genul 10.000 pana la 15.000 / punga . tot la magazinele naturiste gasesti o gramada de produse monti , faini integrale, mezeluri din soia , branza tofu lapte de soia , tot felul de cereale integrale naut , orz boabe de soia etc etc toate la preturi " fara concurenta"
Michelle 7
Laura T spune:
De data asta imi face placere sa dau raportul: azi dimineata aveam 51.6 kg, adica -3.2kg in 5 zile de Monty fara abateri, nici nu-mi vine sa cred cum de mi-a mers asa bine, caci putin nu am mancat!! Daca n-as fi plecat poimaine in Italia probabil ca mi-as fi atins telul (50kg), dar asa...imi e putin teama sa nu le pun la loc, as vrea doar sa ma mentin, nu am pretentia sa scad...
Meniul meu de azi:
D - 2 kiwi si o para;
P - pastrama de porc slaba (facuta in tigaia Tegal fara ulei), tocanita de ciuperci, conopida murata, vreo 2 linguri de iaurt;
G - 1/2 mango;
C - 120g tarta Crancin - Mancin (reteta luata de la "Bucatarie"- "Deserturile Nataliei"), e destul de Monty, adica are un "blat" din cioco 73% topita, fulgi de grau expandati fara zahar, seminte de floarea soarelui, dovleac, migdale (toate crude), iar deasupra fructe de padure decongelate si scurse si gelatina rosie. De buna e buna, cam amaruie ce-i drept, dar dat fiind ca e glucidica (si are carbohidrati), cred ca o sa ma traga putin inapoi la cantar...nu stiu, va spun maine!! De foame imi e cam foame acum, dar incerc sa nu mai pap nimic, mi-e mila de rezultatele de pana acum...
Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 7 luni) si Ramona (3 ani si jumatate)
poze_cu_fetele_mele
corina costea spune:
Buna fetelor,
Ieri nu am reusit si intru pe net ca mergea ca un
.Degeaba m-am chinuit ca se bloca mereu asa ca am renuntat.
Va prezint meniul pe ziua de ieri.
MD-parizer vegetal+2 rosii
Gustare-1 mar,o portocala si juma de grefa
Pranz-am umblat prin oras si am mancat o banana
ora 17-3 mere
Cina care a fost destul de tarziu ora 20 am mancat peste cu mujdei.
Pentru ai revin cu raportul mai spre seara.
Va

CORINA
andanii spune:
Nu am timp sa scriu prea mult , sunt in mare graba, meniurile din zilele astea vi le scriu maine dimineata, dar am vrut neaparat sa va reamintesc cateva chestii cu privire la faina
- nu se combina faina integrala cu grasimi de nici un fel
-deci cand faceti snitzele puneti faina de naut, soia sau linte nicidecum faina de grau integrala
- corina daca pui faina in mancare pune din cele enumerate mai sus
- painea din faina integrala se face cu apa nu cu lapte , nu mai stiu lgireada cred ca a pus lapte
- faina integrala se combina decat cu branzeturi degresate , sau legume fara ulei sau gem dietetic
sper ca am fost explicita si nu va suparati pe mine ca le-am enumerat dinou , am observat din mesaje ca nu sunteti sigure de regulile astea.
ANDANII 

adriana_mihnea spune:
Buna!
Nu am asa mult timp la dispozitie pentru ca am inceput munca si nu mai stau mult pe net, din motive binecunoscute unora din voi!![]()
Laura, felicitari! Si la mai multe in minus! Drum bun si spor la treaba!
Andanii, painea integrala poate fi facuta si cu lapte degresat in loc de apa. E laptele acela 0,1% grasime de la Oke, in punga verde.
Eu tot am vreo 5 kg in plus, dar nici nu fac nimic pentru a scapa de ele...Fac prajituri si le halesc cu placere! ![]()
Sper sa-mi revin...
Va pup si poate mai trec p-aici. In schimb, sa stiti ca va citesc zilnic!
Adriana si
Mihnea Stefan (11.11.03)
andanii spune:
adriana stiu ca e voie combinat faina integrala cu lapte degrsat, dar eu chiar nu ii vad rostul combinatiei
pe aici pe la noi lapte se pune doar in aluat de langosi, gogosi iar painea se face cu apa, apa
ANDANII 

olim spune:
Fetelor vreau si eu sa incerc sa slabesc cu aceasta cura Montignac.Cine ma ajuta si pe mine ca nu pricep nimic

Am 84 de kg di cantarul nu vrea sa coboare deloc, iar eu intotdeauna am am avut 60 de kg la cei 1.67 cm ai mei, si vreau sa dau jos ce am in plus ca sunt urata si
.HELLLPPPP
, si am doar 27 de ani.
Astept vesti de la voi.
lgireada spune:
Da, asa e, am pus lapte la paine, nici eu nu stiu de ce. Era lapte 0%, deci permis. Asa mi-o venit mie atunci seara ...
Ieri si azi am cam tinut-o intr-o veselie, ciocolata si tot felul de interzise. Nu stiu de ce, m-am enervat pe cantar ca mi-o aratat mai mult degeaba
adik cand nu aveam abateri. Oricum, de maine sper s-o iau iar de la capat, cu abateri 0%, as vrea sa slabesc pana la sarbatori, dar parca nici forta n-am cu atatia inamici in zona (ma refer la dulciuri
)
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos