Montignac: ce am mancat azi? (66)
Raspunsuri - Pagina 14
lgireada spune:
Tine cineva si post si regim? eu am fost sa-mi programez nunta la biserica si mi-a zis preotul sa venim la spovedit postul asta si parca nu m-as duce asa fara sa tin macar o saptamana de post ![]()
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
Laura T spune:
Andanii si Liliana, la inceput si eu faceam painea cu lapte 0%, e permisa combinatia la Monty, dar vorba voastra, dupa aceea nu am mai vazut rostul, la gust nu se simtea diferenta, asa ca acum imi fac covrigii doar cu apa. In ultima vreme nu am mai facut nici covrigi, ca sa dau mai repede jos surplusul si chiar a functionat mult mai bine. Am renuntat chiar si la cerealele de dimineata!
Olim, incearca sa "copiezi" si tu din meniurile noastre sau adapteaza-le la gusturile si preferintele tale, daca ai intrebari/nelamuriri suntem aici sa-ti raspundem sau sa te corectam! Succes! Dar daca vrei sa ai rezultate bune, trebuie sa ai vointa sa tii corect macar 2-3 luni, adica fara abateri deloc sau foarte mici si foarte rare. Eu zic sa incerci sa te obisnuiesti pana la sarbatori, iar din ianuarie sa incepi in fortza!
Eu azi am stagnat, cu siguranta datorita desertului ala mirobolant si foarte amar, am mai mancat si azi ca trebuia sa-l termin daca maine plec (ceilalti din casa nici nu au vrut sa guste macar), o sa incerc sa ma mentin saptamana viitoare, sper sa reusesc sa ma abtin de la bunataturi interzise ca mi-ar parea rau sa stric tot ce am realizat saptamana asta.
Meniul de azi:
ora 10.30: o para si 2 kiwi;
ora 11: o portie de desert din ala permis (l-am descris ieri);
ora 14: ciorba de pui, friptura de porc slaba la gratar cu fasole batuta (nu din plic) si muraturi;
ora 17: iar putin desert, uhhhhh, ce amarala
...bine ca s-a terminat!
ora 20: file de pastrav la cuptor.
Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 7 luni) si Ramona (3 ani si jumatate)
poze_cu_fetele_mele
olim spune:
Multam pentru raspuns.

Am si eu o intrebare: ceaiuri pot sa beau? Nu ca mi-ar place tare, dar se pare ca ceaiul verde si cel de urzica ma ajuta destul de bine.
Am sa ma uit pe aici si am sa incerc sa fac un meniu ca sa vad ce ziceti.
O seara placuta sa aveti.
corina costea spune:
Saluti fetele

,
De o ora ma chinui sa intru pe net si de abia acum am reusit sa ma loghez.
Azi fiind duminica mi-am permis sa fac talmes -balmescu mancatul.
Dimineata am mancat vreo 4 mere, pe la 11 am mancat branza tofu cu castravete proaspat iar motul a fost 4 clatite pe care mi le-am facut bineinteles fara ou si cu faina integrala ,sifon ,sare si un pic de bicarbonat.Nu au fost ele prea grozave dar daca la ai mei le-am facut o farfurie cu varf
si eu. Poate am gresit cu ceva la combinatie dar pofta era mare.
La ora 17 am mancat niste amestec mexican cu peste si mujdei.
Iar pana ma culc mai mananc vreo 2 mere.
Igireada parca tu intrebai daca mai tine cineva si post si monty?Eu tin ambele si incerc sa le tin cat mai bine.
Maine revin la raport si sa stiti ca stau bine.
Va 

Corina
Laura T spune:
quote:
Originally posted by olim
Multam pentru raspuns.
Am si eu o intrebare: ceaiuri pot sa beau? Nu ca mi-ar place tare, dar se pare ca ceaiul verde si cel de urzica ma ajuta destul de bine.
Am sa ma uit pe aici si am sa incerc sa fac un meniu ca sa vad ce ziceti.
O seara placuta sa aveti.
Da, ai voie sa bei ceai de plante, dar fara zahar sau miere, de fapt cel mai bine neindulcit!
Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 7 luni) si Ramona (3 ani si jumatate)
poze_cu_fetele_mele
ja spune:
Salut fetele
Am avut un week-end plin(ca bb a fost la bunici)
cu plimbari si tot felul de manacaruri..m-am straduit sa fiu monty,dar tot am dat cu bata in balta cu niste dulciuri(astea sunt piatra pe care o car in cura).Deci..nu cred sa fi dat ceva jos,sper sa nu se fi pus la loc.
Ana
P.S. Ciorba de burta e monty???..sper ca da
corina costea spune:
Salutare fetele

,
Am aparut cu raportul de luni.Pana acum in cele trei saptamani am dat jos -3 kg.Deci pe listuta 72
cu.
Sunt foarte multumita si mi se pare ca riotmul este cam mare. M-as multumi cu 1-2 kg pe luna ca este mai sanatos si se pune mai greu inapoi.
Va prezint meniul meu de azi:
MD.-parizer vegetal de post cu branza tofu
Gustare- o cafea + 2 mere
Pranz- chiar acum mananc niste legume fierte
Gustare-o portocala
Diseara am sa-mi fac niste soia cu sos de rosii
Va 

Corina
dulcetica spune:
Voi mincati tare putin !Va admir si va invidiez pentru asta si, am vrut sa ma inscriu si eu dar mi-e teama sa nu va stric topicul
.Cred ca daca as minca asa as fi eroina nationala.Am citit ce mincati si azi fiind prima zi am mincat pina acum:
8.30 -3 cremwursti de piept de pui cu mustar
11.30-un ficatel de pui(am vazut ca nu e voie
)
12 -3 mere
Sper sa ma tin tare pina diseara ca inceputul e mai greu.
Corina mi se pare ca tu maninci exagerat de putin.Cit ai slabit intr-o luna maxim?
Cit considera Montignac ca slabesti pe luna, cu regimul lui?
Brinza o combinati cu carne si legume?E bine?
andanii spune:
fetele, vad ca sunteti cuminti toate , va pup si mai vorbim
am mult de lucru , revin cu meniurile maine
ANDANII