Montignac: ce am mancat azi? (66)
Raspunsuri - Pagina 11
corina costea spune:
Fetelor sa stiti ca a doua zi dupa post nu mananc mai mult ca de obicei ci din contra. Deci nu vad unde sa ia organismul in plus. Si atunci tot papa de post si multa apa cu lamaie ca sa-i treaca cheful grasimilor sa se depuna.
Va pupacesc ca sunteti niste dragute. Azi in plus fata de ce am scris la meniu am scos gutuia si am mancat o grefa si o portocala.
O seara placuta .........
Va 

Corina
Anda Panda spune:
lauraT, cum ai facut conopida gratinata? conopida fiarta si apoi bagata la cuptor cu ou batut cu smintina pe deasupra. si la sf. cascaval ? cit de mult ai fiert cono inainte sa o bagi la cuptor ?
meniul meu de azi e cam ca ala de ieri, asa ca ... nu-l mai repet.
daca o sa schimb ceva, va anunt.
abia astept sa vina varaaa !
Laura T spune:
Anda, da exact asa am facut conopida (la dovlecel am renuntat), de fiert a fiert cam 10-15 min, sa nu se sfarame prea tare.
Am mancat ceva mai putin decat am scris, nu am mai mancat para de seara, doar semintele crude, la dovlecel am renuntat si la salata verde de seara, ca mi-a fost lene sa o mai fac
... In schimb, pe la pranz m-a luat pofta de dulce si am papat in doua randuri cate un cub de cioco 73% de cate 10g fiecare! Si totusi ma simt mai plina ca ieri, sper sa nu o dau in bara maine la cantar!
Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 7 luni) si Ramona (3 ani si jumatate)
poze_cu_fetele_mele
andanii spune:
multumes tuturor pentru urari 
felicitari laura , vezi ca merge ![]()
meniul de ieri si de azi o sa il scriu maine dimineata , acuma am citit tot ce ati scris si deja mi=e somnic
va pup , noapte buna
ANDANII 

Madisor spune:
Anda, esti o dragutza
Meniul de azi:
ora 9: o cafea
ora 11: 2 portocale
ora 15: varza calita (ma lupt cu ea sa o termin)
ora 19: cascaval de post (cred ca e abatere)
adimercedes spune:
Fetelor, am revenit in Oz si la Montignac
. Aseara am ajuns acasa
. Insa azi dimineata am uitat sa ma cantaresc si am inceput ziua cu abatere. Adica am inceput bine, cu piept de pui afumat, insa la mica distanta in timp am mancat 2 clatite cu sirop de artar si recent acum branza de burduf
.
Trebuie sa fiu mai atenta si voi reciti carticica lui Montignac, sa fiu sigura ca imi intra bine in cap si voi incepe si un jurnal de dieta!!!
Va pup si ma duc sa citesc ce ati scris in lipsa mea
.
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
michelle7 spune:
o intrebare pt fetele cu vechime. stiu ca una dintre regulile monti e sa respecti cele 3 mese . Intrebarea mea e daca micul dejun consta doar din suc de fructe e acceptabil sau e prea putin ca sa fie considerat o masa????
Michelle 7
Laura T spune:
Michelle, dupa parerea mea e cam putin, mai adauga macar niste fructe... De fapt Monty da exemplu de mese copioase, nu gluma, la pranz si cina cate 3 feluri, permise, bineinteles!!
Eu am la activ 4 zile fara abateri si sunt foarte multumita de rezultat, am 52.1kg (adica -2.7kg). Daca nu plecam in Italia, sigur as fi ajuns la 50kg in urmatoarea saptamana, dar asa...sa vedem la cat ajung pana luni dimineata...
Meniul de azi:
ora 10.30: 2 kiwi;
ora 11: 2 iaurturi mici 0%;
ora 14: conopida si ciuperci cu cascaval ras;
ora 18: un copan la capac, tocanita de ciuperci, salata verde;
ora 21: o para, 2 mandarine, poate iar cateva seminte crude, ca m-am invatat
!!!
Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 7 luni) si Ramona (3 ani si jumatate)
poze_cu_fetele_mele
corina costea spune:
Buna fetelor,
Cum azi este vineri si este zi de post eu nu postez nimic.
Am trecut sa va salut si sa va doresc o zi placuta si spor la treaba.
Va pup, Corina
Anaomaria spune:
Buna fetelor[fulg] Incerc si eu de ceva vreme sa tin dieta monti, in linii mari.Si desi nu fac mari eforturi, observ ca am mai slabit, ca-mi vin hainele care-mi erau mici.As vrea sa o intreb pe Corina:Cum se fac snitele de soia la gratar? Ca eu postesc si nu prea stiu ce sa mai mananc sa fie si de post si monti si gustos, eventual.Multumesc frumos, astept raspunsul tau si va doresc mult succes tuturor 
Je ne regrette rien.