Montignac: ce am mancat azi? (66)
Raspunsuri - Pagina 10

Anda Panda spune:
 Andanii, la multi ani !!! 
madisor, de ce e abatere salata boeuf ? daca maio nu e din comert si nu ai pus morcov (desi morcov nici nu cred ca se pune) e ok.
iar cioco daca are peste 70% cacao eu stiam ca e ok. de mincat eu nu am mincat, dar nici in sala de asteptarea a vreunui notar nu am fost. ![]()
ce am mincat eu ieri, faza -1 (va anunt eu cind o sa fiu la faza I macar..)
d: biscuiti (permisi), cafea
p: fasole batuta
s: fasole batuta, snitele (doar cu ou) salata varza
....si la multi ani si baietelului meu Robert, care azi implineste 3 luni. in momentul asta este fix, un ingeras (adica doarme)
larra, eu ma ambitionez sa slabesc cind vaz gagici misto la tv imbracate in niste rochii care mie chiar nu mi-ar veni si nici modelul rochiilor nu m-ar avantaja. a nu se intelege ca as fi "de partea cealalta" - inca il iubesc pe domnu' sotzu meu. m-am gindit sa imi "afisez" poze peste tot cu gagici care arata bine, insa imi e ca se prinde sotu ca sint grasa.
 asa ca stau in banca mea si tin monti.
la mai multe in minus !

Madisor spune:

Anda, maio era din comertz 
 Nu am mai avut cand sa fac...
Iar ciocolata retzinusem ca ai voie in faza a II-a. Nu e asa?!

lgireada spune:
 LA multi ani pt Andrele si Andreli 
Meniul de azi: dimineata: portocale, la amiaza: carnita cu 2 ochiuri si branzica, seara portocale si banane (si oleak de suc 
)
In schimb mi-am luat blugi, mi-au placut mult, dar inca nu-mi vin. Ati mai auzit de asa zuzu? Deci la regim cu mine! 
Dimineata cantaream 63.2, om vedea si maine. Pe la 60 paote ma incap si blugii ... 
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Anda Panda spune:
 lasa draga madisor, poate era monti cu spatele 
 si nu te-a prins cu furculita in salata/ si, mai mult, ca esti in faza II, eu zic ca e ok cioco.
ce am mincat azi, faza...tot -1
d: biscuiti, gem, ceai (permise toate)
p: salata vinete, ciorba legume, varza calita, piept pui gratar, cafea slaba
s: snitel (tot d'ala de ieri, cu ou si..ou), fasole batuta, cafea slaba
si gata. si aici sint -18grd, dar daca pui si vintul care bate ingrozitor de rece, atunci sint -24. afara, evident.
. si sapt trecuta au fost +20. naiba stie ce anotimp o sa ma fie si saptamina viitoare....

lgireada spune:
 Revin la raport cu bucurie : 62.8, nu am mai trecut nicicand sub pragul de 63 de cand tin regim, asta e prima scadere sub. 
Si acum meniul: 
dimineata: paste fierte al dente
amiaza: fripturica de pui cu ciuperci si sos de rosii
seara: fructe
Liliana

Laura T spune:
 Fetelor, ce sa va spun, sunt foarte bucuroasa ca am reusit performanta de a rezista 3 zile la Monty 100% in care am dat jos 2.2kg!! (de la 54.8kg luni dimineata la 52.6kg azi dimineata). Deci am constatat ca daca am redus drastic carbohidratii (adica nu am mai papat nici covrigi integrali, nici dulciuri deloc) a mers mai rapid. As vrea sa mai dau jos ceva in astea 4 zile pana plec in Italia, caci acolo cu siguranta nu voi putea tine f. corect, dar macar o sa ma chinui....Constat ca desi am papt destula fasole uscata zilele astea, chiar in combinatie cu lipide, a fost ok, deci o sa mai incerc :)
Meniul meu de azi:
ora 11: 2 kiwi;
ora 12: 2 iaurturi mici 0%;
ora 15: putina zeama de la supa de pui + piept de pui la gratar cu garnitura de ciuperci tocanitza + salata verde;
ora 18: conopida si dovlecel gratinate la cuptor (cu smantana, ou si cascaval) + salata verde;
ora 21: o para si poate apoi si niste semnite crude de floarea soarelui, dovleac si migdale (ca mi-am facut provizii!!!).
Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 7 luni) si Ramona (3 ani si jumatate)
poze_cu_fetele_mele

corina costea spune:
 Salutare fetelor,

Am sa prezint meniul meu de azi:
MD- cafea + parizer vegetal + branza tofu
Gustare- am mancat 3 mere
Pranz -mazare si gratare de soia
Gustare-am sa mananc gutuie
Cina - gratare de soia cu castraveti murati.
Fetelor am gasit paste italiene din faina integrala si fara ou ,daca le gatesc cu ciuperci si ceapa sunt monty?
Laura sa sti ca mi-am setat organismul si acum imi este foarte usor sa tin post negru chiar nu simt nevoia nici de apa nici de mancare.
Va 

, Corina

Laura T spune:
 Corina, esti un fenomen 
! Esti prima persoana pe care o aud ca nu pune nimic in gura 2 zile/saptamana, dar ma tem ca nu-i chiar asa sanatos...si oare nu se depune mai tare tot ce mananci a doua zi, organismul asimiland de frica sa nu ramana iar "nehranit"? Ma rog, tu stii... Cat despre pastele integrale, sunt Monty daca le gatesti cu ciuperci, ceapa, usturoi, suc de rosii (fara zahar), orice legume permise, totul fara ulei sau alte lipide.
Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 7 luni) si Ramona (3 ani si jumatate)
poze_cu_fetele_mele

lgireada spune:
 Corina, si eu te invidiez. Habar n-am cum rezisti atat la post negru 
Laura, felicitari, la mai multe --- 
Liliana

ja spune:
 Cu intarziere urez si eu LA MULTI ANI  ANREELOR SI ANDREILOR !prezenti pe aici sau inruditi cu cei de aici.
Ieri am reusit sa fiu Monty toata ziua..si am scapat seara in bomboane de ciocolata![]()
Azi
fasole batuta cu muraturi
ciorba fasole ,2 bucatele porc la cuptor,salata varza
mai tarziu..daca nu mai pot de foame..ceva iautr sau fructe
ana