Montignac: ce am mancat azi? (66)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corina costea spune:

Salutare fetele,

Azi mai mult ca in celelalte zile am avut o zi de rahat.
Avem un audit mare de la corporatie maine si de o saptamana parca sau tampit astia. Nu am avut timp nici sa beau apa.

Azi am mancatasa;
M.D- Salam cu legume de post
Gustare-o cafea
Cina- spanac si 2 chiflele vegetale+ 1 rosie
Poate mai tarziu mananc mere

CORINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina costea spune:

Buna fetelor,

In primul rand un tuturor ce azi isi serbeaza ziua numelui.
Azi fiind miercuri si deci zi de post eu nu postez nimic.Va doresc o zi cat mai buna si liniste sufleteasca.

Multi Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

MENIUL MEU DE IERI

9.00 cefea cu lapte
9.30 cereale cu lapte
12.30 mancarica de ciuoperci cu ceapa, pui grill si muraturi si putina ciorba de burta
17.00 muschi file, cascaval si un cremvurst
22.00 niste seminte de floarea soarelui

la multi ani tuturor Andreilor si Andreelor

multumim pentru urari - copilul meu e Andrei

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Myhaella spune:

La Multi Ani pentru Andreiul tau, Andanii!

De azi incep iar Monti dupa o saptamana de abateri.

Dimineata: iaurt 0% grasime
Gustare: 2 mere
Pranz: piept de pui la cuptor, salata de varza rosie si putin cascaval
Cina: fructe sau o conserva de ton

Spor la slabit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Salut
La raport am 63,2 ceea ce e super! Dar tin toata saptamana si in we am abateri! Off si mi-e o pofta de dulce de mooooooooooor. Cred ca maine imi coc painita integrala

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Andanii, La Multi Ani pentru baiatul tau! Pupici pentru el de la domnisoarele mele!
Corina, iar ma minunez ca nu lesini ca nu papi nimic o zi intreaga...
Eu sunt pe drumul cel bun, am 2 1/2 zile fara abateri si sper sa ma tina macar pana luni, cand zbor spre Italia (delegatie, nu vacanta :()!
Meniul meu de azi (impus si de programul incarcat de la servici si de deseara):
ora 12: 2 kiwi;
ora 14: 2 cremvusti nefierti de pui, o bucatica de inima de porc fripta, o lingura de fasole fiarta ramasa;
ora 16.30: o mandarina;
ora 21 (cand ma intorc de la Carrefour): migdale crude si seminte, ca am pofta si cica sunt permise!!!

Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 7 luni) si Ramona (3 ani si jumatate)
poze_cu_fetele_mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

lgireada mananca ceva dulce , smochine, caise, cioco 70%

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaiuta spune:

Buna,

Ce am mancat ieri:
MD: lapte
P: carne de porc la cuptor cu salata de rosii cu castraveti
C: omleta cu branza dupa care mi s-a facut rau (ma cam lua ameteala si m-am speriat sa nu-mi fi scazut pre mult glicemia si am mancat o felie de paine integrala si pana la urma l-am trimis pe sot la benzinarie si mi-a adus ciocolata heidi cu 70% cacao si am mancat jumatate ... cred ca mi-a fost rau de la ou, ca am avut probleme si cu stomacul ... )

Asa ca aseara am mai dat-o prin balarii ... ca am mancat si ou si paine integrala ... dar asta e ...

Va pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

Seara buna!

La multzi ani pentru Andrei, Andanii! Sa fie sanatos si sa te bucuri de el!

La multzi ani tuturor Andreelor si Andreilor!

Laura, Andanii, multzumesc! Asa mananc eu... Stiu ca nu e sanatos... Inainte sa tzin Monti, pana la ora 14 traiam numai cu tzigari si cafea. Sa nu va imaginatzi ca pe urma mancam cine stie cat, mancam cat consuma cineva in mod obisnuit, ba chiar imi facusem portzii de copii, mai mici. Acum va datzi seama ca mancand dimineatza, la pranz nu prea mi-e foame, da' mananc, ce sa fac?! Tzin regim, nu?! Mai greu e cu poftele la tot felul de interzisuri... Iar la ultimul control, facut de un bioenergetician, mi-a zis ca stau prost cu calciul si sa consum mai multe lactate (mie nu prea imi place laptele). De exemplu, azi...

ora 7.30: o cafea
ora 11: salata de ciuperci cu o felie paine integrala
ora 15: cateva bucatzele de ciocolata 73% cacao (abatere, eram in sala de asteptare a unui notar)
ora 19: salata de beuf de post (abatere din nou)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Larra spune:

Buna seara fetelor!
Revin si eu dupa o pauza de aproape 2 saptamani in care mi-am facut de cap , nu gluma . Mi-e rusine de mine , nu am pic de ambitie , si incepusem foarte bine cu -3Kg .
Ralu am sa-ti trimit datele mele , macar sa ma vad in tabel ca sunt cea mai grasa dintre voi si sa-mi fie si mai rusine , poate asa ma tin de treaba . De maine revin cu meniul.

Pupici

Mergi la inceput