Ce luam cadou la doamna educatoare?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Noi am primit scrisoare acasa de la directoarea scolii in care spunea ca avind in vedere toate nenorocirile care s-au intimplat anul acesta, toti profesorii isi doresc ca noi parinti sa renuntam la cadouri si sa donam banii acestia la o caritate.

Mi s-a parut o idee fantastica asa ca am donat la UNICEF, iar ei trimit carduri tiparite in care se mentioneaza ca un cadou a fost facut in numele persoanei respective.

Anamaria mama la Nick (7)& Alex (4)

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Draga Irina.c.,
eu am raspuns unor persoane care habar n-au despre ce vorbesc si arunca cu vorbe de genul: aia de la particular au salarii mai mari!!! Eu vorbesc de obicei din pura experienta. Si tot din pura experienta spun ca eu a trebuit sa fac tot felul de cadouri in stanga si in dreapta ca s-o primeasca pe fii-mea la o scoala din cartierul meu, intamplator una dintre cele mai bune din oras. Si asa, cu enshpe insistente si cotizatii am reusit sa o aduc la scoala asta. O alta colega de-a mea, vrand sa isi inscrie copilul la o gradi de stat, i s-a cerut pur si simplu 200 de euro scurt pe doi, daca are. Daca nu...sa caute alta gradi. Iti dai seama cum ne simtim noi la o faza din asta...pur si simplu ramai fara replica!!! Despre cadouri, cel mai bine ar fi sa nu dati nimanui nimic, pentru ca fiecare este oricum platit pentru munca pe care o face sau nu o face. Dar mi s-a parut ca pau, care a lansat mesajul cu cadoul pentru educatoare, chiar era sincer interesata si am vrut sa ii dau o mana de ajutor. Uite unde s-a ajuns cu discutia!!!

"Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

quote:
Originally posted by rory76

Draga Irina.c.,
eu am raspuns unor persoane care habar n-au despre ce vorbesc si arunca cu vorbe de genul: aia de la particular au salarii mai mari!!! Eu vorbesc de obicei din pura experienta. Si tot din pura experienta spun ca eu a trebuit sa fac tot felul de cadouri in stanga si in dreapta ca s-o primeasca pe fii-mea la o scoala din cartierul meu, intamplator una dintre cele mai bune din oras. Si asa, cu enshpe insistente si cotizatii am reusit sa o aduc la scoala asta. O alta colega de-a mea, vrand sa isi inscrie copilul la o gradi de stat, i s-a cerut pur si simplu 200 de euro scurt pe doi, daca are. Daca nu...sa caute alta gradi. Iti dai seama cum ne simtim noi la o faza din asta...pur si simplu ramai fara replica!!! Despre cadouri, cel mai bine ar fi sa nu dati nimanui nimic, pentru ca fiecare este oricum platit pentru munca pe care o face sau nu o face. Dar mi s-a parut ca pau, care a lansat mesajul cu cadoul pentru educatoare, chiar era sincer interesata si am vrut sa ii dau o mana de ajutor. Uite unde s-a ajuns cu discutia!!!

"Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele!"

rory, nu din cauza irinei sau a postarilor asemanatoare cu a a ei s-a ajuns aici cu discutia.
Motivul este ca pe acest topic nu aveau ce sa caute educatoarele care sa dea sugestii de cadouri sau sa spuna de-a dreptul ca e obligatoriu sa dam cadouri. Atat.
dar probabil ca "educatoarea" barbye nu mai stie prea bine ce se poarta in Romania, ca vad ca intre timp s-a mutat in Germania

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Unde in Germania?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

quote:
Originally posted by copiloi

Unde in Germania?

hahahahahahaha, ai pus-o

Fetele de pe DC

Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Sa fug sa-i iau un cadou?

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firutza spune:

Chiar credeti ca "barbye" este educatoare??!!Eu refuz sa cred asa ceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

quote:

Alina

neapar-at, dar vezi sai placa, nu sal dea femeii de sevici, s-au sati faci copilul de rusine

Fetele de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

quote:
Originally posted by adusca

quote:

Alina

neapar-at, dar vezi sai placa, nu sal dea femeii de sevici, s-au sati faci copilul de rusine

Fetele de pe DC

pai ce sal m-ai dea femei de servici....

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

quote:
Originally posted by irina.c.

[quote]Originally posted by rory76

Eu stiu ca aveam colege la stat care efectiv tineau cont numai de chestia asta si mai ziceau in gura mare: "ce sa-mi bat capu' cu tampitul ala, ca ma-sa nu mi-a adus nimic, niciodata!!!" Si sunt foooarte multe "doamne" care gandesc asa...

Este de-a dreptul josnic cum gindesc unele asa zise cadre didactice. Si eu am fost invatatoare, in Romania, si am tratat toti copiii la fel, si m-am ocupat de fiecare in parte, chit ca aveam aproape 40 in clasa.
De sarbatori mi se par potrivite niste flori sau o felicitare si atit. Cadourile private facute cadrelor didactice nu-si au locul si nici rostul. Asta e un obicei aiurea care s-a format in Romania si cu care ar trebui sa se termine odata. Cadourile sint pentru familie, prieteni, si nu pentru profesorii/invatatorii copiilor.

Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005

Mergi la inceput