Ce luam cadou la doamna educatoare?

Ce luam cadou la doamna educatoare? | Autor: pau

Link direct la acest mesaj

Pentru serbarea de Craciun,copiilor din grupa mica l-i se pregateste un cadou din partea gradinitei,la randul nostru,parintii ne-am gandit sa facem un mic cadou si doamnelor educatoare,dar nu avem idee ce anume.Daca sunt mamici care le preocupa acest aspect,le rog sa-mi dea idei.Pau

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

un medalion mic din aur(ca o iconitza) cu fecioara maria...costa in jur de 1 mil...daca strangeti bani de la toti parintii este suficient. il ambaleaza f frumos, are certificat de calitate(fara pret pe el) e de efect, il poate purta cu placere.
eu asa i-am cumparat d-nei educatoare singura insa...fiindca nu am gasit oameni de inteles in grupa copilashului meu...era si la inceput, fiecare vroia sa faca un cadou singur...asta e...
bafta si numai bine

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamioana spune:

Noi cred ca o sa-i oferim un parfum.

Oana si Sebastian(06.10.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns barbye spune:

chiar interesant subiectul, din cunostinta de cauza sfatul meu este sa-i luati ceva folsitor, cred ca va cunoasteti deja educatoarele foarte bine.Nu sa-i luati ceva doar sa va achitati de datorie la fel ca ceilalti parintii, sa fie facut...S-au dupa ce va primi cadoul...sa-l dea femei de servici, infirmierei....ca nu-i va folosi la nimic, s-au nu-i place.Acum sant la oferta tot felul de produse cosmetice, bluzite,manusi, parfumuri, coronite decoruri....S-au sa-i luati vaza pentru florii, asa de regula se intampla, ca saracele sant satule de vaze....De exemplu am vazut si copii care vorbeau intre ei si spuneau; Ca eu i-am adus D-nei cutare lucru, tu ce i-ai adus...? S-au inainte de a incepe serbarea, cand totii parinti asteptau cu sufletul la gura sa se inceapa,sa trezit copilul care nu i-a adus nimic D-nei sa-i spuna mamei in gura mare; Mami noi de ce nu i-am adus D-nei nimic ca merita?Va da-ti seama ca toti parinti s-au uitat spre mamica respectiva,(c-am in jur de 40) care se facuse rosu la fata,in ce poatura a fost pusa si a preferat sa plece sa nu asiste la serbare....Chiar daca acea mamica avea posibilitati foarte mari,....Si cand s-a terminat serbarea a aparut cu un cos superb plin de dulciuri, cozonac, bautura....Si fetita a inceput sa stige bucuroasa....Doamna v-am adus si eu ceva...
Luatile la toate cate ceva indiferent ca este educatoare, femeie de serviciu, directoare....Se intampla in unele gradinite ca dupa ce sa terminat sebarea vin fiecare si isi cer dreptul,adica luand din cadourile doamnelor.....ptr. ca fiecare a avut grija de copii in felul lor.....Dar va intrebati oare cine sta in fiecare zi la grupa, cu copii dvs....ii invata , se joaca cu ei, le sterge nasul.....? Va rog nu fiti suparate dar sant si eu educatoare ca multe altele de pe aici.....si va spun din realitate....acum ramane la latitudinea dvs.......ce credeti ca merita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

daca as mai preda , mi-ar fi placut sa primesc o carte

------------------------
Louisea si Bandit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

quote:
Originally posted by barbye

chiar interesant subiectul, din cunostinta de cauza sfatul meu este sa-i luati ceva folsitor, cred ca va cunoasteti deja educatoarele foarte bine.Nu sa-i luati ceva doar sa va achitati de datorie la fel ca ceilalti parintii, sa fie facut...S-au dupa ce va primi cadoul...sa-l dea femei de servici, infirmierei....ca nu-i va folosi la nimic, s-au nu-i place.Acum sant la oferta tot felul de produse cosmetice, bluzite,manusi, parfumuri, coronite decoruri....S-au sa-i luati vaza pentru florii, asa de regula se intampla, ca saracele sant satule de vaze....De exemplu am vazut si copii care vorbeau intre ei si spuneau; Ca eu i-am adus D-nei cutare lucru, tu ce i-ai adus...? S-au inainte de a incepe serbarea, cand totii parinti asteptau cu sufletul la gura sa se inceapa,sa trezit copilul care nu i-a adus nimic D-nei sa-i spuna mamei in gura mare; Mami noi de ce nu i-am adus D-nei nimic ca merita?Va da-ti seama ca toti parinti s-au uitat spre mamica respectiva,(c-am in jur de 40) care se facuse rosu la fata,in ce poatura a fost pusa si a preferat sa plece sa nu asiste la serbare....Chiar daca acea mamica avea posibilitati foarte mari,....Si cand s-a terminat serbarea a aparut cu un cos superb plin de dulciuri, cozonac, bautura....Si fetita a inceput sa stige bucuroasa....Doamna v-am adus si eu ceva...
Luatile la toate cate ceva indiferent ca este educatoare, femeie de serviciu, directoare....Se intampla in unele gradinite ca dupa ce sa terminat sebarea vin fiecare si isi cer dreptul,adica luand din cadourile doamnelor.....ptr. ca fiecare a avut grija de copii in felul lor.....Dar va intrebati oare cine sta in fiecare zi la grupa, cu copii dvs....ii invata , se joaca cu ei, le sterge nasul.....? Va rog nu fiti suparate dar sant si eu educatoare ca multe altele de pe aici.....si va spun din realitate....acum ramane la latitudinea dvs.......ce credeti ca merita...

Mama de Lara Celine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

quote:
Originally posted by barbye

Stiu ca regulamentul cere sa nu ne luam de greselile gramaticale ale celor care posteaza, dar la subiectul asta, chiar ca nu pot sa "tac" .....e bine ca la gradinita, copiii nu invata sa scrie

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinuralu spune:

Monica, de ce crezi ca ar trebui cumparat un obiect de aur??? Cred ca imaginatia noastra, ca parinti, a luat-o razna de tot!! Imi amintesc cu mare placere de perioada cand eram eleva si ma duceam la dna invatatoare cu un buchet de flori si o felicitare scrisa de mine. Si totul era perfect normal. Nu inteleg de ce trebuie sa " cotizam" cu astfel de cadouri. Parca lumea a luat-o razna de tot... trebuie sa facem, oare, cadrelor didactice, cadouri cat mai scumpe?? De ce? Si ce daca s-au saturat de flori? In fond gestul conteaza (sau ar trebui sa conteze), si nu valoarea cadoului..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

1. Cred intr-adevar ca e bine ca nu se invata scrisul si cititul la gradinita ( vedeti si singuri de ce in mesajul de mai sus)...
2. Ca invatatoare va pot spune ca cel mai bine si cu placere sunt primite cadourile cat de cat durabile in timp...cum ar fi o icoana pe lemn, super frumoasa, fara prea multe foite de aur, mai ales daca stiti ca doamna este credincioasa...sau da, din aur un lantisor finut si delicat, nu foarte scump. Daca e ceva ostentativ, o veti face sa se simta prost fata de dvs., acum nu stiu, eu asa ma simt cand primesc ceva foarte scump. E ca si cum ma obliga sa ma port altfel decat pana acum. Nu stiu daca are vreun sens ce spun, eu asa gandesc...Nu faceti in nici un caz cadouri consumabile si care pot fi pricepute ca aluzii, de genul deodorante, sapunuri, ciorapi, lenjerii intime, aparate de ras, mai stiu eu ce!!!Eu am primit si din astea, dar macar eram la tara, aveau o scuza... De ce nu niste carti deosebite despre copii, familie, natura, legate cu o funda mare aurie sau seturi de carti legate in colectii, sunt atatea acuma si asa de tare tanjim noi la ele...si nu o sa dau din salariu 1 milion pentru carti. Deci, sa inchei, orice de bun gust si ce credeti ca doamna nu s-ar indura sa isi cumpere singura...Succes!!!

"Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

Wow Barbye,

Multumim!

Sper totusi ca glumesti cand spui ca esti educatoare s-au, daca nu, macar dezvaluie si gradinita. Poate iti aduce Mosul o carte de gramatica. S-au o vei da femei de serviciu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalaandreea spune:

penibila situatie in momentul de fata,.......dar...asta e:
si eu sunt educatoare si pot doar sa va spun ca cele mai frumoase cadouri pe care le-am primit au fost:o diploma pentru: "cea mai buna educatoare" de a un baietel, o felicitare facuta (decupta si desenata) de o fetita si un martisor facut de un baietel(pe sarma, insirate margelute mici si indoita sairma in forma de floare)
cadouri pe care nu le voi uita si le voi pasra mereu in suflet
conteaza totusi si persoana, dar trebuie sa va cuoasteti educatoarea
succes la serbari

Mergi la inceput