The best of aug-sept-oct 2004 (93)
Raspunsuri - Pagina 8

Andreea_si_Doru spune:
Se vad pozele care le-am pus la pagina 4!!!
Enjoy si sanatate!
Andreea, Doru
si Nathalie
(29.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea zanei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra
Nathalie

Andreea_si_Doru spune:
Le-am pus si in semnatura ca sa fie mai usor si sanatate!
Andreea, Doru
si Nathalie
(29.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea zanei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra
Nathalie

ellen spune:
Andora, bine ati revenit. micutei Uca.
Andreea, am vazut pozele (acum se vad) cu micuta Nathalie infofolita si tare mult mi-au placut.
Mai, eu nu ma mai joc, la voi a fost cald mai mult timp decat a fost la noi si a venit si zapada mai repede...hmmmm ... la noi e tare urata vremea asta. Poate o sa avem si noi zapada de sarbatori macar.
Pufymic, succes la intarcat si va tinem pumnii pentru urmatorul bb sa vina mai repede.
Cybip, tinem pumnii sa se poata rezolva problema cu piciorusele. Elena &
Alexandra (25.09.2004) 1 Anisor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

ana_a spune:
Salut!
Cu buna dimineatza la toata lumea!
andora bine ai revenit!Pupici pentru Uca!
Andreea am vazut si eu pozele cu un pui mic infofolit in zapada MAREEE pai aia e zapada adevarata nu cum a nins la noi aici 3 tzenti si acu ploua si ii atat de urat :( Haha cum statea ea indesata in cosul de la carucior!
Pufymic, succes la intzarcat si daca zici ca mai ai asa mult laptic musai de mers la medic!Nici nu stiti voi astea care ati alaptat atat de mult ce va invidiam eu da in sesnul ala bun! Oricum cred ca la al doilea pui o sa stiu si eu sa nu ma mia stresez...
Succesc sa vina bb2 cat mai repede!Poate il aduce Mosu de Craciun!Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61953" target="_blank">Bazar pentru Alex. Haideti sa-l ajutam!

irrinaa spune:
pufymic,eu am aproape 3 saptamani de cand am intzarcat;eu nu prea mai aveam lapte,dar nici nu mai puteam.Mi-a fost tare frica de momentul asta,dar am reusit si n-a fost nici foarte greu,pana la urma.Eu am inceput sa ii scot cate o masa de san;problema principala la mine a fost ca ea nu imi accepta biberon cu lapte;asta a fost tare greu sa o obisnuiesc;de la 10 luni si jumatate ma chinui sa accepte biberonul.La inceput abia daca vroia 10 ml,apoi cu rabdare si perseverenta am ajuns la 50 s.a.m.d.Ea nu adormea decat la san.
Asadar,dimineata ii dadeam biberon,fara san, la pranz cand s-o culc ii dadeam san,iar seara biberon(ii dau lapte Milli rosu).Am ajuns greu la faza asta,dar apoi sa scot si masa de san de la pranz a fost mai usor.
Nu stiu daca am fost coerenta,ca nu prea ma lasa sa scriu
Ideea e ca n-am vrut sa fie traumatizant pentru ea si de aceea am scos cate o masa si nu am intzarcat-o deodata.
eu doresc mult succes si perseverenta celor care vor sa intzarce.
andora si noi avem fontanela destul de mare inca;noi am facut anul asta de vreo 4 ori D3 injectabil;voua ce v-a zis doctorul?
andreea, frumoase poze;imi dau seama ce bucuroasa a fost Nathalie cand a vazut atata zapada;la noi inca na nins sa se depuna,abia astept sa vad cum reactioneaza la pitici si o saptamana buna la mamici!
ma duc la papa
Irina & Viviana (30.09.2004)

anielas spune:
Neatza!!!!
Salutare Andorasi mai ales GOGO..chiar ieri am fost in parc in Moghioros, dar am uitat tel acasa ca am vrut sa va sun..ca nu mai stiam nimic de voi...poate ne intalnim si noi ca ne e dor de voi..si poate intri pe msg sa vb..te cooptam in grupul de mers la aerobic in SIR .
Pufy-bafta la intarcat..sa sti ca la fel cum spunea [Ana_a] si eu am fost invidioasa pe voi cele care inca alaptati..cu toate ca e ff greu...dar acele momente sunt unice, iar cand povesteati voi cum cer puiutii tzatza si cauta singuri dupa ea ma topeau efectiv.
Andreea-super pozele..si mai ales piticul infofolit in zapada
Ania & Ina (23 oct 2004)Poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Povestea Inei

CRISMIR spune:
Buna fetelor!
ANDORA,bine a-ti revenit!,
ANDREEA,superbe pozele...si gaza ta e dulce foc in zapada...ce faine sunt cizmulitele alea,din ce material sunt...
Eu ma tot gandesc ca pt Robert am din piele dar in zapada mare se vor uda si cu ce sa-l incalt...as fi vrut niste mobuti(scuze,dar nu stiu cum se scrie,sper sa ma intelegti ce vreau sa spun)...dar nu am gasit nicaieri asa de micuti.
A gasit vreuna din voi asa ceva?..voi cu ce-i incaltati pe micuti cand va venii zapada mare,sa se si poata juca prin ea?
PUFY, si e mortal puiutul tau in fiecare zi...mama da ce mult lapte papa pe zi,
!...tu de cate ori ii dai?...Robert papa doar dimineata si seara,cam 500-600 ml+ iaurturi vreo 3....foarte bine papa Alesio,
!
Dar am si eu o nelamurire,unde sunt GEO si AISSA?...sper ca nu s-au suparat asa de tare de nu mai intra pe aici,ca nu ar avea nici o logica...sa renunte la noi din cauza unor prostii,nu fetelor?
la toata lumea si sanatate!
Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

ana_a spune:
CRISMIR si eu caut niste cizmulitze cred ca tot asa cum zici tu, nu stiu cum se numesc, dar de cauciuc pe dinafara si imblanite sau cu un ciorapel de lana pe interior.Eu aveam asa ceva cand eram copil si nu ma udam la picioare in zapada, inca nu am gasit....Si eu ma gandesc ca ghetele care le avem le-am testat deja prin balti si a intrat un pic de apa pe la sireturi, musai sa cumparam altele
Cat despre supararile de saptamana trecuta....poate le trece si fetelor, mie una mi-a trecut, mi prea drag de voi sa raman asa suparataAna, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61953" target="_blank">Bazar pentru Alex. Haideti sa-l ajutam!

CRISMIR spune:
ANA,mare dreptate ai, de la mine...cat despre cizme,alea sunt, de care zici si tu,si eu aveam
cand eram copil...dar de unde luam,ca eu m-am uitat si nu am gasit?
GEO,hai ca noi ardelencele suntem mai putin suparacioase,si oricum ne trece repede, chiar daca de maniem...
si va asteptam!
Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI