The best of aug-sept-oct 2004 (93)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Andreea sa stapanesti sanatoasa calculatorul cel nou!
Si Alesio spune "pada"(la inceput zicea si el "ada") si-mi arata cu degetul pe geam....dar s-a dus toata cata era...si ieri a nins asa frumos....cu niste fulgi de-a dreptul uriasi....dar s-a topit ca e cald.

Cybip si eu sper sa se poata rezolva problema picioruselor....

Lorena e figura mare frantuzu tau!Zici ca vrea "pa-pa cu vrum-vrum"?E un scump!

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) cu un piticot
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Salutare fetelor!
Intru si eu cu intarziere azi...puiul meu a ramas la ai mei parinti,mama mea lucreaza si il vede cam rar,asa ca in weekend e al iei tot...acum am ajuns acasa si am timp un picut de net.
CYBIP, pt fetita,si eu sper sa se poata corecta.
LORENA, si frantuzului ,e tare dulce cum zice el de masina...si Robert zice"brum,brum" cand mergem cu masina...dar la zapada nu a zis nimic,doar era mirat si imi arata intr-una cu degetelul"mm,mm",scoate un sunet,mortal...
ANDREEA,felicitari pt calculator!

si numai bine la toata lumea!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

'Neata fetele!

Mirela ce norocoasa esti ca il lasi pe Robert si cu altcineva....eu nu am cu cine sa-l las si tare mi-e teama ca o fi prea mamos....

Noi am avut o noapte cam cu cantec....cu treziri dese, i-am dat si Nurofen dar degeaba, dar chiar si asa tot a dormit in patul lui.
Ieri seara am fost in vizita la o prietena si are un pisicut mic.S-a jucat Alesio cu bietul matz(biet fiind dupa ce a scapat din mainile lui fiu-meu care-l smotocea) o gramada de vreme si tare incantat a fost de el!
Acum dimineata cand s-a trezit primul cuvant a fost "tzatza".I-am zis ca a papat-o pisica ....a mai cerut-o de cateva ori si tot la fel i-am raspuns , dupa care s-a impacat cu situatia, a papat laptele din biberon si s-a culcat inca putin langa mine(ca l-am luat cu mine in pat).Eu zic ca e un pas inainte intr-ale intzarcarii....sper sa reusim!

Pupici!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

pufymic, buna idee! Urmaresc cu interes pasii pe care ii urmati, pt. ca se pare ca si noi va urmam indeaproape din cauza ca a cam secat izvorul. Trec printr-o perioada destul de grea si nu mai am lapte aproape deloc. Sper sa se obisnuiasca sa pape mai mult laptic de vaca, deocamdata nu prea avem succes...
ce liniste e!... se vede ca-i frumos afara!...

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

PUPICI DE LA ANDREEA SI RALUCAAAAAAAA!!!!
Iaca dam si noi buzna, nu mai stim ce mai faceti, nu stim daca avem noi membri dar speram ca primiti pupicii nostri muuuulti si duuulci

Fetelor, am net din nou, as vrea sa ne scuzati pt disparitia emporara, fiindca taaaaaaaaaaaare dor mi-a fost de voi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... respectiv de d-soarele si de flacaii vostri!!!!!
Nici nu stim ce sa spunem, ne0a lasat balta firma de cablu inainte sa plecam la tara in septembrie, dupa care ne-am intalnit doar cu Ionella o data si am vorbit cu Naty tot o data , in rest nimic si de aceea ne e rusine . Am cam fost bolnavioare dar acum e totul ok si abia asteptam sa vedem daca ne mai primiti aici.....
Va pup acum si fug la datorie, musafiri etc...
Va dorim o duminica super si .... sa stiti ca ne-a fost tare dor de voi toti!!!!!!!!!!!!!!

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

andora, bine ati revenit! ce face raluca? va asteptam cu noutati!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by cybip
am fost la doctor cu fetita si mi-a confirmat ca este cracanata - cauza este deficienta de vitamina D. Si tot doctorul spune ca dupa varsta de 2 anisori se va vedea mai bine.

dar nu-i dai vitamina D? si atunci? ce ti-a mai zis doctorul? i-a marit doza?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62432" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61761" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

Bine ai venit draga Andora ca tare dor mi-a fost si mie de voi!

Abia astept sa ne mai povestesti despre Gogo

Pufy :)

si sanatate!

Andreea, Doru si Nathalie(29.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea zanei www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra
Nathalie

Mergi la inceput

Andora bine ati revenit!!
Asteptam noutatile despre voi, mai ales despre Gogosica ta!

Ionela la noi nu e problema ca nu mai am lapte....inca mai e( chiar ma gandesc sa merg la ginecolog sa-mi dea ceva pentru ablactatie) dar pur si simplu nu mai pot!Si nici nu mai are rost sa-l alaptez in conditiile in care el papa 750-1000ml lapte de vaca pe zi+ 2 iaurturi de 175 gr.....+ce mai papa la san....
Si mai e un motiv, acela ca ne pregatim pentru urmatorul bb si n-as vrea sa raman insarcinata si organismul meu sa fie "stors" de toate cele de catre bazuc....
Azi la amiaza cand l-am culcat i-am dat sa suga ca ma dureau sanii de lapte!Asa ca musai la ginecolog cu mine cat mai repede!
Bafta si voua la intzarcat!

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Multumesc mult dragele mele pt primire , chiar mi-a fost tare tare dor de voi, fara exagerare, dar m-am legat mult de bebeii nostri - pardon - am uitat sa va felicit pt titulatura "the best"
Gososica mea - ca sa zic repede - face bine de tot, e o smechera si o speculanta si stie f bine ce vrea. Cu sanatatea stam acum super - in afara fontanelei care inca e cam mare. Am fost cam bolnavioare dupa mersul la tara (unde a fost taare greu, am stat si cu nepotica de 3 ani si cine stie cum e la tara toamna intelege ce zic)- se pare ca o indigestie asociata cu raceala - plus febra mare vreo saptamana per total si care nu mai trecea nici cu antibiotic - dar care ne-a lasat dupa ce s-a soldat cu o masea . Asa ca la aniversarea unui an am fost amarate rau; am rupt ruta, am ales verigheta, rujul si margelele Am avut o pauza de vreo 3 saptamani la mers (vroia numai de mana) acum ne-a =m revenit si emrgem singurele insa nu stim sa cadem. Nici nu stiu ce sa mai zic. Am invatat sa zicem "da" si "nu" ceea ce-mi e f util, dar de la 1 an nu mai zicem "tata" ci "nenea" lui tati si celorlalti de acelasi sex, si "mama" toata ziua. Spunem "ni-i" si aratam manutele goale cand nu mai avem ceva, strigam verisoara, zicem "haide", plus altele dar habar nu mai am acum ce .... Haotica, ca de obicei, nu?
Citind ultimul mesaj, Pufy, indraznesc si eu o intrebarica. Nu mai alaptez de la 4 luni dar si acum daca strang sfarcul iese.. chestia aia albicioasa. E oare alarmant? Am nsistat si curge si daca tin mai mult. In fine, tre' sa fac si eu neste drumuri la gineco.... Andreea, sa stii ca m-am gandit la voi si o sa pun poze de pe meleaguri moldoviniesti... mai mie mi-a ramas in minte ce dragut ai facut peretii cu desene animate... Ionella, ce mai face flacaul? Naty dar voi? Tot nu ne-am vazut Mihaela dar printesa cu ochi albastri? Mai acum imi vin in minte toti, si Stefanutul , si Inutza, si Dami, si Loreema, si Licurici, si Mateiu', si Elenuta, Alexuta, Ilincuta, Diana si mai ales Amlia, la care m-am gandit de multe ori - ce mai face?... Danina tu esti mai bine? Dar burticile noastre? cresc? Hihi, sper ca doar cele cu sufletele inauntru sa creasca mari si sanatoase!
Mai, eu as avea o mie de intrebari dar deja m-am lungit impardonabil de mult.... scuze
Va pupacesc mult-mult si somnic usor!

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput