The best of aug-sept-oct 2004 (93)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

'Neata la amiaz' si de la noi!

Tocmai ne-am intors de la vaccin(ROR)!Cand am intrat in cabinet s-a cam strambat bazucu meu, a stiut ca ceva neplacut va urma, a plans f. putin , mai mult de frica decat de durere, iar cand a terminat de facut injectia n-a mai avut treaba!A inceput sa exploreze ce era in cabinet, pe sub pat, prin cosul de gunoi ...!

Mirela bazucu meu bea dimineata cand se trezeste 250 ml lapte, apoi la amiaz cand se culca 250 ml si seara tot 250 ml, pe langa asta papa pe la 11 mic-dejun(paine cu unt, ou, iaurt sau cereale cu iaurt), la 15-16 pranzul(supa+felul2+suc de fructe), iar seara la 20 un pahar cu iaurt.
Acum am decis sa-i scot masa de lapte de la amiaza ca e cam mult.....pediatra a zis ca e ok atata timp cat papa si altceva, nu numai lapte.

Pupici si revin mai tarziu cand apuc....!

Ioana& Alesio(08.10.2004) cu un piticot
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Aha,tu ii mai dai si la pranz lapte...hmmmm,dar mananca ceva bazucul tau IOANA...MUUUUUUUUULT!... si sanatos sa fie!...Robert papa cam la fel,dar fara lapte la pranz,ca daca i-as da nu ar mai papa mancarica gatita.

Mai fetelor ziceti-mi si mie de cate ori dati pe saptamana ou?...multumesc anticipat!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

CRISMIR eu ii dau de regula 2 oua pe saptamana, in zilele respective mananca si carne, nu mai tin cont de zi cu carne si zi cu ou.Sa intamplat insa sa pape si 3 oua intr-o saptamana si nu a patit nimic.

Am si eu o intrebare....cu olitza
Mai sunt copii care refuza sa se aseze pe ea?Stefan stie ca e pentru kk, o si numeste in acest felsta pe ea daca e imbracat, insa in momentul in care il dezbrac nu mai vrea sa se aseze....Am incercat sa-l pun zilnic, dar nu vrea sa stea numai cu pantalonii pe el.Am zis ca mai astept un pic, nu vreau nici sa-l fortzez insa sper totusi ca dupa un an jumate sa faca si el acolo chiar daca nu cere....Interesant ca daca face kk in pampers de cele mai multe ori imi spune dupa ce a facut, ba uneori se duce si la punga cu pampers si aduce altul de schimb

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61953" target="_blank">Bazar pentru Alex. Haideti sa-l ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

mai fetelor, dar stiu ca mananca, nu gluma, copilasii vostri fata de printul meu cu aere de fotomodel!...

alex manaca dim cereale "pt oameni mari" cu lapte, la pranz ciorbita cu paine si desert, iar seara legume cu carnita, sau branza cu smantana, etc si intre si noaptea lapte de mama... si e sclifosit rau, de-abia-l conving sa pape o portie pt el, se plictiseste tare repede de aceasta activitate!...

multa sanatate si pupici la copilasi si mamici!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Mirela maxim 2 oua pe sapt e suficient pentru ei si nu pentru ca ar fi toxice, ci datorita faptului ca cccc contin mult colesterol(in albus) si mai tarziu asta ar putea fi o cauza de ateroscleroza(faptul ca au ingerat alimente bogate in colesterol de cand erau pitici-colesterolul se stie ca se depune pe vasele de sange ducand in timp la diminuarea circumferintei acestora si prin urmare la modificarea fluxului sanguin care duce in unele cazuri la probleme si mai grave cum ar fi necrozele-la membrele inferioare de ex- sau AVC, infarct, etc)!
Dar nu cred ca va interesau "detalii tehnice"....scuze ca m-am pierdut in explicatii!

Ionela sanatos sa fie ca in rest nu mai conteaza asa mult, tot papa el cat are nevoie, nu sta mort de foame! Macar il faci fotomodel!Sau cantaret?

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) cu un piticot
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

mamaaaaa ce mai maninca ...

la noi se maninca in felul urmator: pe la 6,7 laptele, la 9,10 (in functie de ora de trezire) pine cu almette sau sunculita de pui sau crenvusti cu sucul de fructe, pe la 14 masa de prinz (niciodata nu are trei feluri pt ca deabia maninca un fel) la 18 fructe si inainte de culcare cereale. Ii mai dau citeodata un iaurt pe la 19.

georgiana tu ce mai zici!!! Te asteptam.

aissa ce mai face Ale?

roandre hai mai fa-ti timp si pt noi ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

elyanne am facut si noi vaccinul. Inca nu a avut nici o reactie. Bine, el din ziua vaccinului incepuse sa aiba muci ... acum continuam cu ei daca mai apare si vreo reactie de la vaccin ma impusc. Printre altele aseara de la 4.30 pina la 6.00 a urlat ... probabil dintii!!! cine mai intelege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Iaca si eu din nou, ma mai invart pe langa calculator....
Ioana am priceput si eu cum vine treaba cu colesterolul o sa incerc sa nu mai uit ca a papat deja 2 oua, el mananca deobicei lunea si joia, dar intr-o duminica mi-a scapat si a mai servit unul, ei lasa ca no fi bai, ideea e sa nu exageram nici cu ouale desi la Stefan ii plac muuult

Hai sa va zic cum papam si noi:
dimineatza la 7 lapte, o sticla plina de 250ml, pe la 12 masa de pranz cu legume si carnitza, facute in cuptor sau cum imi vine mie sa le gatesc, la 13 deobicei doarme, pe la 16 serveste ceva fructe sau iaurt sau almete cu paine, si masa de cina o luam in jur de ora 19, depinde cat de bine a mancat la 16, cu cereale, mamaliga cu branza de vaci, sau chiar si papica de la pranz daca ia placul foarte mult.Seara la culcare mai bea inca o sticla de lapte.Eu nu prea imi mai fac probleme cu mancarea, Stefan cere singur daca ii este foame, poate nu va vine sa credeti, nici mie nu mi-a venit sa cred la inceput dar acum m-am obijnuit.Daca il apuca foamea pe la 10 dimineatza ma duce in bucatarie langa scaunul de masa si zice singur papa-mmmmmm si ii dau o banana sau paine cu almete sau ceva usor ca nu mananca foarte mult.Nu prea mai mancam noi la ore fixe, cere cand ii este foame si refuza daca nu vrea la ora cand eu pregatesc si anticipez ca i-ar fi foame....Daca chiar i se face foame si nu e gata mancarea e jale mare cum se invarte printre picioarele mele prin bucatarie miorlaind "papa" "papa" de imi vine sa-l mananc!
Mai ramane sa imi arate singur din frigider cam ce si-ar dori

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61953" target="_blank">Bazar pentru Alex. Haideti sa-l ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Si eu sunt tot pe aici
Fetelor,fiti atente,puiul meu are inca un orar fix(cat de cat)
se trezeste in jur de 5-6 dimineata si papa lapte 230,apoi doarme cam pana la 8...papa apoi la 9-9,30 mere cu biscuiti(eu nu am renuntat la ele pt ca avem probleme cu caca,suntem constipat,de aia am si scos banana si painea alba cu sunca sau altele),uneori paine neagra cu pateu si obligatoriu suc de portocale cu gref...apoi la 11 ne culcam cam 1-1,30 ora...la 1-1,30 papam supa cu legume si pui,sau mazare cu ficat sau piure cu peste sau spanac cu ou sau pilaf de orez,niciodata doua feluri ca nu putem,dar papam zilnic doua iaurturi Danonino(care ne plac la nebunie)... iesim afara la leagane....apoi dormim la 3-4 inca 1-1,30 ora...mancam din nou pe la 6,30-7 branzica de vaci cu smantana si biscuiti(altfel nu ne place)sau iaurt Cremoso...si seara la 9 masa de lapte 250ml....cam asta ar fi...nu stiu daca e bine,dar altfel nu merge,am tot incercat sa-i dau cereale cu iaurt ,dar nu le vrea nici cum...asa ca am renuntat,le-o manca el cand e mare...voi ce ziceti?,,,am vazut ca ai vostrii pitici mananca mai bine,zic eu!...si cu somnul e cam nasol,tot in doua etape dormim,si noaptea cu o trezire,inca

Cu olita,hahahha,e amuzant si la noi...Robert sta pe olita cumva cumva,eu ii tot dau jucarii dupa ce-l prostesc sa stea,si face caca daca il prind,dar daca nu-s atenta la el nu cere olita,face in pampers...desii daca il intreb de olita stie unde este si care este,dar doar de joaca,mi-o si aduce smecherila.

Gata fug ca am treaba,va pe toate!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Buna fetelor, sunt scurtissima ca nu vrea sa-mi adoarma maimutic
a dupa 10 min de somn pe la 13... deci:
Irina, pt fontanela ne-a dat doar 2 pastile Vigantoletten pe zi si cate 10 zile calciu... atat... Aissa, voi ce faceti, cum mai e fontanela, ca si aici semanau mandrutele...?
fug.. revin sper, va pup!!!!!!!!!1

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput