The best of aug-sept-oct 2004 (93)
Raspunsuri - Pagina 10

Naty spune:
Andora ce bine-mi pare ca ai revenit! Mi-era dor de voi, chiar vroiam sa te sun sa vad ce mai faceti.
Poate reusim sa ne vedem, vad ca mai tine vremea frumaosa.
Poate si cu Anielas, ca vad ca vine si ea in Moghioros, asa-i?
Nu stiu ce-i cu Dodolina mea, de trei nopti daorme bine! (sa nu-i fie de deochi!).
Aseara s-a culcat, in premiera, la 7,45 (ca nu dormise toata ziua, altfel adoarme la 10,30). Eram disperata, ma gandeam ca se trezeste la 4, dar ce sa vezi, a dormit cumintica mamei pana la 8, doar cu p trezire la 6, cand a baut putina apa si a adormit la loc. In propriul patut! Victorie!
Fetele, bona mea a invata-o Alunelu pe fata si-i palce asa tare ca ma pune sa-i cant incontinuu. Cant si cate o jumate de ora! ca daca tac se supara!
Acum am descoperit ca avem pe un CD si i-l puna pe ala sa-i cante la nesfarsit, sa vedeti ce haioasa e, se duce in fata aparatului si incepe sa bata din palme si sa joace cu piciorusele pana ii pun cantecul. Raluca si bebelina
IOANA - ALEXANDRA 10 oct.
poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Naty spune:
Mama, ce mai mananca puii vostri!
Sa nu ma mai mir ca Dodo e o sfrijita, ca papa doar asa :
- pe la 8 lapte gol 250 ml.,
- la pranz (ora 1) un fel de mancare, si ala indesat in gura cu chiu cu vai - fel de mancare care trebuie variat, ca nu serveste don`soara doua zile acelasi lucru
- pe la 5 fructe (astea ii plac, papa o banana, cu suc de portocala, branza de vaci si mar)
- seara pe la 8,30 lapte cu cereale, 250 ml.
Intre mese mai mananca cate juma de biscuite.
Sincer, nici nu prea ii dam sa manance intre mese, ca nu mai vrea de loc dupa aia sa pape ce trebuie.
Apropos de mancat intre mese si perle ale soacrelor - samabata vine socrela sa plimbe odorul. De obicei vine dupa masa, acum a rugat-o Octavian sa vina la pranz, ca vroiam si eu sa ma duc la cosmetica. Cand am venit acasa, imi arata niste limbi de pisica luate la bucata, intr-o punga de plastic si-mi zice tare incantata "i-am luat fetei, ca erau proaspete, a fost asa fericita!". Mie mi s-a urcat sangele la cap fiindca stie foarte bine ca
- nuii luam nimic de genul biscuiti, grisine, varsate, ci numai la pachet si
- nu ii dam dulce decat foarte putin si atunci lucruri facute in casa.
Ma rog, am zis sa nu mai deschid iar o dicutie si m-am abtinut de la comentarii.
Asa ca soacra-mae continua fericita "a mancat vreo 5!" cand stie (din nou) ca nu are voie sa manance atat intre mese!
Bineinteles ca umflata fiind de atatea limbi de pisica nu a mai vrut sa manance fructele.
Nu stiu ce sa mai fac sa o conving sa respecte cu privire la copilul meu regimul pe care il impun.
Ma dispera! Raluca si bebelina
IOANA - ALEXANDRA 10 oct.
poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

andora spune:
Gata am tranchilizat-o cu laptic plus colinde cu Hrusca
Mai intai multumesc din suflet tuturor pt primire!!!!!!!!!!!!!
Aniela, pai si noi ne-am plimbat mult ieri prin parc, lasa ca vorbim pe YM. Cu aerobicul nu stiu, se impune din plin dar vroiam la sala de langa mine de fitness.. si la aia ma lalai din cauza serviciilor..membrilor familiei care tre' sa stea cu Uca.
Naty super cu dormitul... mai eu sunt fericita ca n-am socrella langa mine.. insa nu v-am povestit ce-a fost la tara.... mai plangeam in fiecare seara, eu nu ma mai duc, cred ca au ceva in comun soacrele-astea. Mi-a luat o luna sa am copilul dinainte. In fine, multe de zis, cu mancarea e jale ca nu respecta nimeni ce zic eu, soacra-mea era sa-mi inece copilu' cu... auzi, piele de gaina Plus ca am venit cu enteroviroza. Ufff.... Revenind.. Da, hai in Moghioros, eu sunt zilnic acolo.
De 1 dec ce faceti?
Andreea ti-am vazut puiutul in zapada, da' ce zapada!! Ce-a zis prima oara? A mea n-a vazut decat ninsoare, a repetat o data "ninge" clar si apoi doar "nine" la o jucarica din aceea ca globul in care ninge.. dar zapada n-avuram inca
Mai cu olita noi nejucam din plin cu ea, Stim ce e, punem toate papusile la pipi pe ea, dar la noi curge rarut, nu vrea dom'le copilu' sa stea jos, se aseaza si parca are arc in fund. Face un fel de genoflexiuni pe olita . Cred ca ii iau capac de WC ca oricine vine ii deschide usa de la baie si face "psssssss". Oricum am citit aseara niste articole si nu ma ingrijorez pana dupa 1 an jumate....
Am uitat, acum avem 8 dinti, 4 sus fata, 2 jos fata, 1 sus spate dreapta si unul jos tot spate dreapta. Pe stanga pauza.
Ce sa mai zic... Cantam toata ziua "bate vantul frunzele" dar facem "baboooo" cu mult mai repede decat "iar eu bat din palme-asa".
Mai uitam ce era mai important - felicitari pentru Anamari si Liam , e superb,trebuie sa citesc din urma sa caut si poze ca sunt taaare curioasa!!!! Sa fie sanatos si cuminte si mamica sa aiba muuulta forta si rabdare... felicitari si multe pupaturi!!!!!!!!!!!
Gata. Numai ganduri bune de la noi!
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo
maimutica
(DN 10.10.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

andora spune:
Anamari am vazut pozeleeeee ... Mai, cea cu Lia si Liam e unica..... superb, si felicitari pt cele 11 zilisoare
!!!!!!!
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo
maimutica
(DN 10.10.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

pufymic spune:
Naty cand am citit postarea ta si am ajuns la partea cu limbile de pisica ma gandeam (am ramas blocata)"Doamne fereste , ce nebuni de oameni or fi si prin Buc de taie matzele si le iau limbile? S-apoi ce sa faca cu ele?Mancare?????De mancare de limba de vita am auzit dar din limba de pisica nicidecum!"
Abia dupa aia am citit continuarea si mi-a picat "fisa"!
Bazucu meu e un shod si jumatate!Toata ziua isi canta(in timp ce se balangane pe te miri ce) "inta pinta" adica hinta palinta!
Pupici!
Ioana&
Alesio(08.10.2004)
cu un piticot
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

anamari spune:
andora-bine ai revenit printre noi...
andreea-heui nathalie pare asa mare fata de canapea si asa micuta in mormanul de zapada...e o scumpa.
ana-nu-l forta. eu am gresit si l-am fortat pe Alex-de la 8 luni saracul- -la vorba bunicilor si s-a incapatanat asa ca dupa 3 ani am rezolvat problema...ca stia sa souna si facea prin curte cand il duceam la tara da cum vedea olita se bloca...mai bine il lasam in voia lui...
noi ne descurcam inca bine-desi e groaznic daca vor amndoi sa manance in acelasi timp sau trebuie sa-i schimb-e jale.... Lia tuseste rau saracuta, maine mergem la doctor sa nu fie o problema mia mare decat gripa...si nu mananca. nu mai stiu ce sa fac fetelor sa o fac sa manance, sau poate ii va trece de la sine.
anamaria-Alex 24.08.1993 ,Lia 21.10.2004 si Liam-17.11.2005
poze de copii cuminti
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Puterea corupe. Puterea absoluta corupe absolut

Davina spune:
Multumesc din suflet fetelor de felicitari .Sinteti extraordinare si imi pare bine ca nu m-ati uitat.
Nu prea am intrat pe aici dar ma uit la pozele copilasilor cind am timp .Toti sau facut mari si smecheri
Noi sintem bine .Deanna ne surprinde in fiecare zi cu cite ceva nou .Nu are un vacabular mare dar intelege foarte multe si raspunde la comenzi .La olita nu vrea sa stea .Dupa 20 de sec se ridica si nu vrea sa faca acolo,desi ne anunta cind e timpul sa faca kk.
Cinta si danseaza toata ziua cu Elmo,care e jucaria ei preferata .
multa sanatate si pupici de la noi.
Poze noi cu Deanna puteti vedea in link-ul de mai jos .
Alina si bebe Deanna 09.09.2004
poze
poze noi

anamari spune:
Davina-hop si eu
la multi ani-cu intarziere
care Elmo? cel care-si canta numele pe melodia de la YMCA?-
Lia e fan Sesame Street...
cunoastem si noi gustul frunzelor-din fata casei
anamaria-Alex 24.08.1993 ,Lia 21.10.2004 si Liam-17.11.2005
poze de copii cuminti
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Puterea corupe. Puterea absoluta corupe absolut

Andreea_si_Doru spune:
Lol... PUFY exact asa am crezut si eu ca tine, cu limbile de pisica Oricum... e o experienta buna pentru cultura noastra generala... sigur o sa avem nevoie mai tarziu
Davina si mandra mea are jucaria aia cu Elmo si cu Monster! :)
Tare dulce e Deanna
Andora cand pui poze noi?
Ellen spre bucuria ta s-a topit zapada la noi, e flescaiala afara, dar macar e CALD - azi eu fost 10 grade si mandra mi-a adormit afara
Anamari ce bine ca mai ai 2-3 minute de net sa ne mai spui de copilasi
Multumesc pentru aprecieri la adresa zanei mele si la natura binefacatoare de aici :)
Am sa mai pun poze, cand mai prind un moment liber si am sa va mai spun si ce mai e nou pe la zana mea
In vocabular mai are cuvantul unu` care inseamna... 1 normal :)))
Va si va doresc sanatate!
Andreea, Doru
si Nathalie
(29.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea zanei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra
Nathalie

Andreea_si_Doru spune:
Da... stiam eu ca am uitat ceva...
De 2 luni tot 6 dinti are :|
3 pe 30 august, al 4-lea pe 8 sept, al 5-lea pe 16 sept si al 6-lea pe 25 sept... si de atunci... nimic!
De mancat mananca fff multe lactate, deci eu zic ca are calciu...
acum, care poate fi explicatia? daca stiti... si sanatate!
Andreea, Doru
si Nathalie
(29.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea zanei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra
Nathalie