The best of aug-sept-oct 2004 (93)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

La Multi Ani! DAVINA sa fii sanatoasa si sa te bucuri de minunea ta!

Herra imi pare rau ca nu ti-a mers cum ai planuit... las-o pana peste 2 saptamani (daca nu e prea mult) cand termini cu stresul de la servici si poti sa te ocupi de Vladut...
Oricum eu iti doresc bafta

Sanatate!

Andreea, Doru si Nathalie(29.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea zanei www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra
Nathalie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut!

La multi ani Davina!!!!

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61953" target="_blank">Bazar pentru Alex. Haideti sa-l ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Salutare fetelor!
MINA, vizigotului....tare mi-a placut cum ai povestit din peripetiile lui...da,au un inger pazitor,mai mult ca sigur...capul lui Robert era spart pana acum de cate ori se loveste,chiar daca il pazesc intr-una...e tare impiedicat,gandacelul meu drag.
IOANA(PUF),bravo pt performanta de a dormii toata noaptea....offffff,de cand visez si eu la asa ceva...dar inca e doar vis...mie mai nou imi e frica sa-l las in pat sa nu cada....nu stiu cum sa fac sa il obisnuiesc sa doarma toata noaptea in patut...el doarme doar pana pe la 1-2 si apoi vrea cu mine...acum am prins frica ca se tot intinde sa ajunga la capul meu si sa nu cada...nu inteleg cum a cazut nici in ziua de azi...pt ca grilajul e inalt...hmmm.... si pt Alesio,si bafta la intarcat!
ANDREEA, puiutei si multumim de titulatura,frumoasa.

si sanatate la toata lumea!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

La multi, multi ani fericiti, Davina!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

ANDREEA,am incercat sa ma uit la poze dar nu se vad.

Weekend placut fetelor!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Andreea fa ceva cu pozele alea ca nici eu nu le pot vedea!

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) cu un piticot
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybip spune:

La Multi Ani Davina!
Salutam si noi fetele
Cum va spuneam zilele trecute, daca mai tineti minte, am fost la doctor cu fetita si mi-a confirmat ca este cracanata - cauza este deficienta de vitamina D. Si tot doctorul spune ca dupa varsta de 2 anisori se va vedea mai bine.
Am puse ceva poze sa va uitati ce mers are, cu picioarele catre interior. Voi credeti ca o pot corecta cumva?

Yasmeen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

LA MULTI ANI DAVINA!

Ania & Ina (23 oct 2004)
Poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Povestea Inei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

LA MULTI ANI, Davina!

Fetele la noi ninge asa frumos si s-a pus un pic. Fiu-meu de dimineata cand i-am aratat zice: "pou", ca si-a insusit termenul daca la noi a tot ploua si nu reuseam sa-i explic ca de fapt ninge si am continuat cu "pic, pic". Si el nu s-a lasat mai prejos si a inceput "pa-pa""vrum-vrum" (adica sa mergem "pa" cu masina). Dar ati inteles voi deja...

Va pupacim.

si Miron Radu (06 oct. 2004)

Frantzujii

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

Vai Lorena ce dulce e!!!
A mea la zapada spunde ada :)) din cand in cand, sper ca pana se termina iarna sa invete cuvantul zapada :)

Cybip sper sa se poata corecta. Din poze nu pot sa zic ca e cracanata. Poate e doar putin. Vezi ce zice dr in continuare si nu-ti fa probleme . Poate un supliment de vit D si C ajuta.

Cand e in bucatarie si vede cuptorul zice... buba :)
Ma bucur ca am invatat-o ca nu e bine sa atinga aragazul, fie cald fie rece...

Cat despre poze, ma ocup in week-end de ele, si le veti vedea cel tarziu luni. Promise

Am calculator nou is super fericita!

si sanatate!

Andreea, Doru si Nathalie(29.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea zanei www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra
Nathalie

Mergi la inceput