The best of aug-sept-oct 2004 (93)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ionela pentru link!Adevarul e ca nu m-am gandit sa caut!

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) cu un piticot
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

Ma bucur ca va place titlul

Ma gandeam ca e frumos sa mai schimbam din cand in cand

si sanatate

Andreea, Doru si Nathalie(29.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea zanei www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra
Nathalie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

Multumim, Andreea!!!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Andreea, imi place titlul Ce mai face Nathalie?A trecut tusea?

La noi de cateva zile e circu de pe lume...alergam dupa copil de colo colo prin casa...cu un carucior de cumparaturi de jucarie...Si vai de noi daca indraznim sa ne tragem sufletul pe canapea Tati cum intra in casa primul lucru imi zice sa ascund caruciorul ala in baie ca e fara vlaga de obosit si nu mai poateeeee asta binenteles ca pe Stefan nu-l incalzeste cu nimic! "E E E" ia tu carutul ala si alearga-ma prin casa!Cam asa traducem noi......
In rest, daca nu e carutzu e roata care scartzaie, daca nu, "cheta" adica bicigleta...si aici ca sa recunosc ca ma bucur tare cand vrea pe "cheta" ca macar o luam incetisor fara alergat!!
Oh...a invatat sa se prefaca ca plange si iti miorlaie la orice ora daca vrea cu adevarat sa obtina atentia, dar il iubesc de mor chiar daca e atat de speculant si de smecher!
Multa sanatate tuturor!

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61953" target="_blank">Bazar pentru Alex. Haideti sa-l ajutam!

Mergi la inceput

Buna fetelor!

LA MULTI ANI DAVINA
Multa sanatate, fericire si numai bucurii sa-ti umple viata!

Pupici!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

mina , clar ca au un inger pazitor, eu numai la asta ma gindesc cind vad ca sunt situatii limita unde nu pot sa intervin, daca nu era chestia asta ma imbolnaveam de inima pina acum. De ex. ieri a cazut asta mic la o distanta milimetrica de cantul usii, cel mare este TARE impiedicat chiar si acum la aproape 5 ani.

Andreea bravo pt titlu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

aissa am gasit si citit povestea voastra, sa va bucurati de Ale si sa fiti fericiti. Dupa mine, parinti sunt aceea care sunt linga copil atunci cind este bolnav, cind are nevoie de ajutor pe parcursul vietii si deci cei care il cresc.

Mergi la inceput

Frosa si eu de multe ori zic ca au bebeloii macar cate un inger pazitor....si Alesio trece milimetric cu capul de pereti, de usa, de colturi, de sta inima in mine de spaima ca-l si vad cu capul spart....ufff

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

Salutare fetelor...

Dupa cum v-am promis, am pus niste poze
aici
numai ca ... nu se vad. Cred ca are yahoo-ul o problema, oricum incercati, mie nu mi-a mers. Am sa incerc sa umblu la ele mai diseara ca acum am de-a treaba!! of of :)

Sigur au ingeri pazitori, si a mea da cu capu`, dar are grija ingerasul sa nu se loveasca prea tare si sa uite repede

Revin mai pe seara!

si multa sanatate!

Andreea, Doru si Nathalie(29.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea zanei www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra
Nathalie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

LA MULTI ANI DAVINA!!!

azi nu prea mi-a mers cum imi programasem: trebuia sa mergem la dr. de familie sa-i dea lui Vlad antipolio-picaturi; cand eram aproape gata de plecare ma suna ca nu mai poate desface flaconul cu vaccinul, ca din 10 copii programati a consultat cinci si sunt bolnavi.
si ca nu le da directia de sanatate decat un flacon la 10 copii.

si eu imi luasem liber de la servici special ca sa scapam de vaccin astazi; sa-l pot urmari (daca face vreo reactie) in week-end, ca saptamana viitoare va fi infernala la servici - am si inchidere de luna si multe noutati pe care trebuie sa le execut.
of.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62432" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61761" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal

Mergi la inceput