"evolutionism sau alte aberatii" (c) bagoiu

"evolutionism sau alte aberatii" (c) bagoiu | Autor: xenocid

Link direct la acest mesaj

E uite asa da subiect. Poti crede ca e o gluma proasta asa cum a crezut si John Scopes in 1925, sau cum au crezut elevii din Serbia acum 3 luni cand ministrul educatiei a propus interzicerea predarii evolutionismului in scoli (propunere respinsa din fericire).

Inteleg ca lumea ortodoxa este extrem de ingrijorata atunci cand oamenii se simt bine colectionand Pokemoni, citind Harry Potter, facand sex doar pentru placere sau , oroare, pentru bani dar atitudinea anti-evolutionism promovata sarac cu duhul - "Cum adica Maica Domnului se trage din maimuta?" este deplina masura a ignorantei si inchistarii ce sufoca ortodoxia.

Ori una din lectiile evolutionismului este ca inadaptatii dispar.

Alin

*segmentation fault*

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Cred ca unii nu au depasit stadiul de maimuta, asa ca evolutionismul are si mici “scapari” – parere proprie si personala !

Cu stima,

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bagoiu spune:

Acum inteleg io de ce faci tu pe maimutoiu`

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_b spune:

Xenocid

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by bagoiu

Acum inteleg io de ce faci tu pe maimutoiu`Irina & trupaCeea ce la oameni nu este cu putinta la Dumnezeu este cu putinta.

Irina si bb Ilinca(26apr04)
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
ILINCA

Mergi la inceput

quote:
Initial creeata de xenocid
Ori una din lectiile evolutionismului este ca inadaptatii dispar.
Alin*segmentation fault*

Daca cei inadaptati suntem noi,ortodocsii, teoria asta a cam dat-o in bara.Irina si bb Ilinca(26apr04)
ILINCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Fac parte din indoctrinatii si intolerantii ortodocsi care fac sex de placere si mai citesc si HP. Ops, inseamna ca nu-s "adevarata" nooo nu inseamna nimic, inseamna ca topicul asta e aiurea, nu are un scop ok, io cred ca xeno nu mai are floricele in stoc si s-a gandit sa mai adune cateva! vai ce rea sunt! Mrrr!

...unii dau prea mult din coate ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

quote:

(c) irina.c
Dar la ce sa te astepti? Cand esti convins ca te tragi din maimuta,ce poti sa gandesti despre tine decat ca esti un animal nitel mai evoluat.

Aduc in continuare opinii interesante aici pentru a contracara in parte atitudinea moderatorilor care au ales sa mute subiectul respectiv la "Retete de cozonaci".

Irina, daca as fi spus despre un crestin ca tragandu'se din tarana toata viata lui va ramane un bolovan care ar fi fost reactia ta?

Oricat de greu iti vine sa crezi evolutia nu a facut pe nimeni nici frumos nici destept, Darwin vorbindu'ne de "survival of the fittest" nu de "survival of the best". Incredibil cum dupa 500 de milioane de ani de evolutie natura a retinut designul gandacilor de bucatarie ca fiind "the fittest". Poti sa te gandesti la ei ca fiind "frumosi"? Sau macar utili?

Koala, dragutul de el, este unul din cele mai proaste animale. Evolutia i'a subdimensionat creierul pentru a'l face rezistent la toxinele din frunzele de eucalipt care constituie singura sursa de hrana pentru el. Este desigur o admirabila masinarie de supravietuit dar ma indoiesc ca'si gaseste locul in viziunea ta fascista despre evolutie.

Roxana get a life. New & used starting from 30$ www.ebay.com

*segmentation fault*

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by xenocid

[quote]
Irina, daca as fi spus despre un crestin ca tragandu'se din tarana toata viata lui va ramane un bolovan care ar fi fost reactia ta?
..........................
Ca omul intradevar va ramane un bolovan daca nu va cauta sa recapete asemanarea cu Dumnezeu,pe care a pierdut-o prin pacat;si care il face sa fie mai mult decat tzarana care in tzarana se va intoarce.
Oricat de greu iti vine sa crezi evolutia nu a facut pe nimeni nici frumos nici destept, Darwin vorbindu'ne de "survival of the fittest" nu de "survival of the best". Incredibil cum dupa 500 de milioane de ani de evolutie natura a retinut designul gandacilor de bucatarie ca fiind "the fittest". Poti sa te gandesti la ei ca fiind "frumosi"? Sau macar utili?
................
Eu nu prea sunt la curent cu utilitatea gandacilor de bucatarie,dar,din cate stiu eu,fiecare are rolul sau pe lume,dat de Dumnezeu.Inclusiv gandacii de bucatarie.Irina si bb Ilinca(26apr04)
ILINCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

xenocid, tu si umorul tau imi sunteti tare dragi! Pe bune!
Uite, pentru a-ti demonstra ca nu vorbesc "aberatii":), risc sa pierd cei 40 de dolari (costul acopera doar cheltuielile de publicare, autorul nu isi asuma nici un drept asupra ei) pe care i-am investit in procurarea cartii "In the Begginning - Compelling evidence for Creation and the Flood" de Walter Brown si sa ti-o imprumut. Gasesti relatii la www.creationscience.com.
Daca vrei sa o rasfoiesti, macar pe diagonala:), trimite-mi PM. Nu de alta, dar vaz ca-ti place sa fii bine informat.

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mate spune:

quote:
Originally posted by roxana1974

Fac parte din indoctrinatii si intolerantii ortodocsi care fac sex de placere si mai citesc si HP.
...unii dau prea mult din coate ...

Roxana,in propozitiune se bat cap in cap doo enunturi: "indoctrinatii si intolerantii ortodocsi" pe de o parte si " sex de placere si HP" pe de alta....Alaturarea lor nu-si are rostul...trust me...Amanunte:
www.sfaturiortodoxe.ro

Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici(27 Nov 2004)
Christinel
New Zealand

...wish you were here...

Mergi la inceput