Cosmetice ROC

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

am intrat pe site-ul dat de Anelize si mi-a placut mult; am dat si o cautare dupa Roc:http://www.beaute-test.com/roc.php ,stelutele sunt date de femei care au folosit produsul si sunt si comentarii la fiecare produs, dar sunt atat de contradictorii incat te baga mai mult in ceata.

Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Eu folosesc cremele ROC de 10 ani cu resultate f.bune. Le mai schimb din cind in cind si cu alte marci, dar in final revin la ROC. Am inceput sa le folosesc cind am constat cu stupoare primele semne de aparitie a ridurilor. Din fericire, efectele cremelor au fost f.benefice, am reusit sa tin ridurile pe loc...Eu folosesc o crema de zii si una de seara, demachiant si crema pentru conturul ochilor, si asta in fiecare zii.
Dar fara discutie ca fiecare persoana este diferita si trebuie sa-ti gasesti marca de crema care iti convine cel mai bine. Eu am luat de exemplu o crema f.scumpa si am facut ca o alergie (mici bubite pe toata fruntea).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

Oana, spune-mi te rog daca ai folosit si crema de ochi retin-ox correction, pe site-ul de mai sus o cam desfiinteaza(http://www.beaute-test.com/soin_intensif_yeux_-_retin-ox_correxion_roc.php); eu ma gandeam ca e f.f.buna si ca ar trebui sa ma rasfat cu ea, dar acum ma tem ca ar fi o investitie gresita.

Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Mi-am luat si eu in Weekend doua creme de la ROC. una de zi si una de noapte, creme hidratante destresante :D . Sunt ok, au costat 32 euro impreuna,sunt multumita :)

Mama de Lara Celine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

multumesc tuturor pentru raspunsuri.
inainte de a cumpara, as vrea sa testez crema acasa, pe tenul curat, asa am facut de cele mai multe ori.
sunt in ceata, nu stiu ce sa-mi iau.
se gasesc la farmacii testere ROC?
cine imi da mie tester in duty free pentru Estee Lauder sau Lancome?
Lauraa, de unde le-ai cumparat?
esti multumita de creme sau de pret?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Clyo, sunt multumita si de pret si de calitate, adica mai bine zis de raportul lor :)
Le-am luat de la farmacie,din Germania.

Mama de Lara Celine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

quote:
Originally posted by Teodora D.

am intrat pe site-ul dat de Anelize si mi-a placut mult; am dat si o cautare dupa Roc:http://www.beaute-test.com/roc.php ,stelutele sunt date de femei care au folosit produsul si sunt si comentarii la fiecare produs, dar sunt atat de contradictorii incat te baga mai mult in ceata.

Da, asta este crema care o folosesc si eu. Pentru contur de ochi am folosit numat creme ROC. Eu personal sint f.multumita. Dar ca in orice, exista pareri pentru si contra. Eu primesc din cind in cind de la magazinul unde imi cumpar cosmeticele, diferite esantioane si asa imi aleg urmatorul produs. In orice caz, dupa parerea mea, dupa 30 - 35 ani este f.important sa folosesti creme de fata, pentru a incetini aparitia ridurilor. Dar nu este usor sa gasesti produsul care iti convine, mai dai si gres citeodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

Fetelor, am vrut sa readuc acest subiec pe prima pagina pt. ca asi vrea sa va rog pe cele care v-ati luat atunci creme sa ne spuneti si noua cum au fost.
Clyo, tu ti-ai luat ceva>?Dar de cele de la Avene ce poti sa ne spui?
Mi-a facut cu ochiul o crema de la ROC-hydra+destresant,cea de care spunea Laura.Chiar, Laura, cum te-ai impacat cu aceste creme?Sunt chiar atit de puternic hidratante?
Mi-a spus cosmeticiana ca produsele de la ROC au in compozitie substante mult prea puternice.Acum, vreau sa va intreb si pe voi.
Este rau pt. ca nu au testere, ci, dupa cum am inteles, scot in cand in cand testere la cate un produs.Mi-a dat o farmacista un tester la o crema ROC, cea pt. tenul cu imperfectiuni si am observat ca intra bine in piele.Tot aceeasi farmacista spunea ca si-a luat si ea crema hydra+destresant si spunea ca este f. buna
Acum eu va intreb pe voi, pt. ca nu au plianteexista si hydra+destresant si hydratant simplu, sau doar hydra+destresat?
Am auzut ca pana in 30-35 ani tr. sa folosesti doar produse hidratante, pe care le olosesti mereu, dar dupa aceasta varsta tr. asociate cu un antirid, antirid care este total contraindicat sub aceasta varsta.Am inteles bine?
Intr-un cuvant, va rog sa-mi spuneti parerea voastra despre aceste produse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamironiuc spune:

Nadyana eu folosesc toata gama Hydra++ destressant (gel contur de ochi, crema noapte, crema zi, demachiant) si sunt foarte foarte bune.

Cremele nu sunt unsuroase, nu iti lasa fata lucioasa iar gelul de ochi. Eu am si cearcane si pot sa zic ca daca ma dau seara dimineata nu mai am nimic.

In gama mai este si o masca de fata pe nu am incercat-o.

POZE: EMANUEL, LA MARE,MAMININA,MOTI, CASUTA,FLORI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Si eu sunt pro ROC-calitate foarte buna la pret acceptabil.
Eu folosesc in mod constant crema contur ochi+demachiantul-sunt multumita de ambele.
O impresie placuta mi-a lasat si crema lor anticelulitica.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput