Cosmetice ROC
Raspunsuri

Teodora D. spune:
mie mi s-a recomandat demachiantul 3 in 1, pt. ca am tenul sensibil, nu e rau, dar e f. scump.
iar o dermatoloaga mi-a spus ca ccc cremele cu retinoid de la Roc sunt singurele produse cosmetice eficiente impotriva ridurilor.
in principiu toate produsele lor ar trebui sa fie f. bune, deoarece sunt facute in laboratoare farmaceutice, iar ce ajunge la noi in tara nu e "formula europa de est"(sau cel putin eu asa stiu).
mi-am mai amintit ceva-o alta dermatoloaga mi-a spus ca ccc cremele de la clinique sunt mai bune!
cred ca trebuie sa le incerci pe toate ca sa te poti hotari ce ti se potriveste.
Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.

clyo spune:
quote:
Originally posted by anelize
Draga Clyo,tot eu iti raspund.am folosit cateva ,dar nu m-au dat deloc pe spate.
Anelize, te asteptam

Teodora, clinique zici?
nu stiu de unde sa incep testarea, ca sa zic asa

asi spune:
Eu folosesc cosmetice Avene si sunt tare multumita.Daca ar fi mai ieftine ar fi mult mai bine.
Familia mea
Razvan

clyo spune:
quote:
Originally posted by asi
Eu folosesc cosmetice Avene si sunt tare multumita.Daca ar fi mai ieftine ar fi mult mai bine.
Familia mea
Razvan
si io tot Avene folosesc acum (Anelize

roxana1974 spune:
Eu folosesc antiridul de ochi. E minunat! Pacat ca e asa de scump, dar e extraordinar, pe mine m-a dat pe spate si chiar am experienta la creme...Pentru fata, folosesc crema hidratana Artistry, dar acum vorbim de produsele ROC care ne plac...Conturul pt ochi chiar merita. Peste 30 de ani, trebuie sa folosesti ceva serios...
...unii dau prea mult din coate ...

Jocelyn spune:
am folosit numai produse pentru plaja si asta fiindca le-am primit, nu le-am cumparat, nu stiu cat costa dar calitatea e asa si-asa. la altele nu ma pot pronunta
roxana1974 Artistry nu e de la amway?
If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.

roxana1974 spune:
quote:
Originally posted by Jocelyn
am folosit numai produse pentru plaja si asta fiindca le-am primit, nu le-am cumparat, nu stiu cat costa dar calitatea e asa si-asa. la altele nu ma pot pronunta
roxana1974 Artistry nu e de la amway?
If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.
Ba da Joce

No bine,

Roxa-boxa
...unii dau prea mult din coate ...

anelize spune:
Clyo,eu zic sa incerci totusi produsele inainte de a le folosi,cu toate ca e cumplit de greu pt ca,ca sa iti poti da seama daca o crema iti e buna sau nu trebuie sa o iei acasa,sa o testezi pe pielea curatzata,bla,bla....Iti spun asta pt ca,de exemplu,eu nu tolerez DELOC nici un produs dermatologic Clinique.In afara de cosmetice(si alea rar de tot) nu prefer nici o crema,demachiant,sau altceva de la ei.
Deci,ce e bun pt mine nu e pt tine si invers.Eu,de obicei,inante de a-mi lua vreun produs cosmetic consult siteul:
http://www.beaute-test.com/

clyo spune:
quote:
Originally posted by anelize
Clyo,eu zic sa incerci totusi produsele inainte de a le folosi,cu toate ca e cumplit de greu pt ca,ca sa iti poti da seama daca o crema iti e buna sau nu trebuie sa o iei acasa,sa o testezi pe pielea curatzata,bla,bla....Iti spun asta pt ca,de exemplu,eu nu tolerez DELOC nici un produs dermatologic Clinique.In afara de cosmetice(si alea rar de tot) nu prefer nici o crema,demachiant,sau altceva de la ei.
Deci,ce e bun pt mine nu e pt tine si invers.Eu,de obicei,inante de a-mi lua vreun produs cosmetic consult siteul:
http://www.beaute-test.com/
poate-s io

la ce anume te uiti?