Cosmetice ROC
Raspunsuri - Pagina 3

nadyana spune:
Anca,sa inteleg ca au demachiant diferit in functie de gama?Eu am pana in 30 de ani, pot sa folosesc oare aceasta crema hydra+ destresant sau este una doar hydra?Nu este prea puternica?Intreb si eu pt. ca nu stiu si in farmacie nu au pliante.Voi de unde v-ati informat fetelor?Gel de ochi despre care spui este tot din aceeasi gama?ce proprietati are,imi poti spune, te rog?Sa inteleg ca este si anticearcan?
Luna,tu tot despre acelasi contur de ochi vorbesti?Dar demachiantul?Vorbiti de cel 3 in 1?este tot in aceasta gama?Are si tonic in compozitie?
Multumesc fetelor!

ancamironiuc spune:
Nadyna, gama Hidra destressant++ este pentru tenul fara riduri, in general tenul pana in 30-35 de ani (acum chiar depinde ca eu am la 25). Apoi exista gama pentru riduri si o gama (am impresia mai putin variata) pentru ten gras.
Eu am tenul uscat asa ca a fost perfect. Oricum hidrateaza foarte bine dar asa cum ti-am spus nu lasa tenul lucios, te poti machia fara probleme.
Demachiant am impresia ca exista si pentru ten cu riduri dar nu sunt sigura.
Poti cumpara produsele de la Sensiblu sau de la HelpNet (acolo ai si reducere). In aceste farmacii sunt si cosmeticieni care iti pot recomanda produsele adecvate. Eu am crezut ca am tenul sensibil-mixt si cand colo il am uscat. Daca stii ca te incadrezi in una din categorii le poti cumpara fara sfaturile lor, eu chiar aveam nevoie.
POZE: EMANUEL, LA MARE
,MAMININA
,MOTI
, CASUTA
,FLORI

nadyana spune:
Merci mult, fetelor!Astazi mi-am luat si eu crema hidratanta hidra+ destresant, dar nu am folosit-o inca.Totodata mi-am luat si apa termala Avene..

tasia spune:
Eu am folosit Clinique, Vichy, produse Body Shop, Este Lauder.... acuma folosesc toata gama de la Avene, e ok dar si asta k toate celelalte a inceput sa-mi faca alergii in fine, ideea este k mi-a recomandat cineva Roc si nu stiu dak mi sar potrivi, am 21 de ani ten mixt. nadyana cele pe care le-ai luat tu de la ROC se potrivesc si pt pers sub 30 ani?
37 +
pozele noastre
bebe

nadyana spune:
Da, Tasia, cosmeticiana de la Sensiblu, cat si farmacista de unde le-am luat mi-a spus ca aceasta gama,Hydra + se potriveste si pana in 30 de ani, pt. ca este doar hidratanta si nu are actiune anti rid.Pielea fiind hidratata nu vor mai aparea asa repede ridurile.Eu mi-am luat Hydra + destresant, pt. ca asta am si vrut:ceva destresant.Scrie ca are ca efect "iluminarea" tenului.Am sa vad si efectul.Pe mine, singura crema hidratanta care intr-adevar m-a multumit din toate punctele e vedere este Aloe Moisturising Lotion de la Forever Living - o crema exceptionala care face toti banii(costa doar 400 mii lei) si pe care eu o folosesc de vreo 5 ani si am sa o folosesc in continuare.Aceasta crema sigur nu da nici un fel de alergie si este indicata tenului la orice varsta pt. o hidratare profunda.V-o recomand cu calura.Am vrut sa incerc ROC pt ca sunt produse dermo-cosmetice si aveam nevoie de acest efect de "iluminare"a tenului, pt. ca tenul meu, in cauza tigarilor,arata f. obosit.Astazi am folosit-o si, ca prima impresie, pot sa spun ca intra bine in piele, ceea ce este un lucru bun.De ex., mi-am luat odata Nivea, cea cu vit. C, ar nu am putut-o folosi decat de vreo 2 ori pt. ca nu intra in piele si lasa pielea unsuroasa.De la Nivea folosesc demachiantul.Ce pot sa-ti spun,Tasia?Poti sa incerci.Ma uimeste putin ca, desi am auzit ca Avene este o gama dermatologica, iti face alergiiEu nu am un ten cu probleme mari.Singurele probleme a tenului meu sunt faptul ca atunci cand plec undeva la drum mai lung si stau un pic mai mult in praf, imediat se cunoaste si a doua problema a fost cea legata de tigari, care mi-au cam epuizat tenul, dandu-i un aspect obosit, dar care problema, cel putin pe moment am eliminat-o

ancamironiuc spune:
Nadyana si eu am problema cu tigarile si cafeua...sa vezi ce frumsete de cearcane aveam. Acum de cand folosesc toata gama Hydra este muuult mai bine. Iar crema chiar lumineaza tenul, in timp se vede. Cea de cearcane cel putin da rezultate de la prima aplicare.
Aceatsa gama poate fi folosita de la 18-20 de ani pana cand vreiu daca nu ai riduri. Cele pentru riduri sunt indicate in general tenului matur tocmai pentru ca altfel se obisnuieste cu ele si cand vei avea cu adevarat nevoie nu vor mai avea efect. Nu va spun ca la 17 ani foloseam crema cu coenzima Q10, preventiv!
Sa o ajutam pe BARBYE
POZE: EMANUEL, LA MARE
,MAMININA
,MOTI
, CASUTA
,FLORI

nadyana spune:
Anca, si eu am folosit preventiv creme atiridNu pot sa spun ca nu am riduri deloc, am
dar riduri de expresie.Acestora nu avem ce le face.De ex., am unul de vreo 2 ani intre sprincene de la faptul ca ma incrunt, de-mi vine cateodata sa
cel putin anul trecut era urat.Insa am inceput sa hidratez pielea mai mult si parca anul asta(vara parca este mai vizibil)se vede mult mai putin.
Crema pt. ochi de care spui este gel sau crema?Este tot in gama hydra sau are si efect antirid?
Si, Anca,lasa-te de fumat daca mai fumezi si,daca vrei, te asteptam la subiectul "grup de suport pt. renuntarea la fumat"

angelito spune:
Nadyana, Aloe Moisturising Lotion este un produs care poate fi folosit si in cazul tenurilor hipersensibile, reactive, fragile?! Si de unde poate fi cumparat? Ma intereseaza si pe mine, doar ca sunt posesoarea unui ten cumplit de pretentios, asa ca as vrea sa stiu daca este suficient de hidratant si calmant, si daca nu e comedogen...
Merci !
On-topic: am incercat multe produse Roc, si nu mi s-au parut rele, dar nici extraordinare... Adica raportul calitate-pret mie nu mi se pare excelent...

nadyana spune:
da, angelito, poate fi folosita si in cazul tenurilor hipersensibile si fragile pt. ca are aloe in proportie f.mare(peste 30%).Daca te ajuta, pot sa-ti scriu componentele principale din aceasta crema: gel de Aloe vera, ulei de jojoba, colagen, elastina, vit. A, C si E, alantoina, acid stearic, stearat de glicerina, sorbitol, metil si propil paraben.
Mi scrie aici ceva interesant: dupa elastina, colagenul este cel mai important component al pielii.Elasticitatea pielii - datorata moleculelor de apa - se pierde prin scaderea cantitatii de elastina.Aceasta lotiune regleaza metabolosmul apei si contribuie la pastrarea elasticitatii si prospetimii pielii.
Si vreau sa spun ca este adevarat, chiar este buna.
Eu ador aceasta crema si, asa cum am spus, ramine preferata mea dar, din cauza tigarilor aveam nevoie si de ceva care sa-mi lumineze tenul, adica ceva care sa aiba acest efect.Acum, sper ca sa vad acest efect.Chiar ma tenteaza si crema contur de ochi si poate emachiantul, dar vreau sa vad intii cum este crema hydra+ destresant pe care am luat-o.

ancamironiuc spune:
quote:
Originally posted by nadyana
Anca, si eu am folosit preventiv creme atiridNu pot sa spun ca nu am riduri deloc, am
dar riduri de expresie.Acestora nu avem ce le face.De ex., am unul de vreo 2 ani intre sprincene de la faptul ca ma incrunt, de-mi vine cateodata sa
cel putin anul trecut era urat.Insa am inceput sa hidratez pielea mai mult si parca anul asta(vara parca este mai vizibil)se vede mult mai putin.
Crema pt. ochi de care spui este gel sau crema?Este tot in gama hydra sau are si efect antirid?
Si, Anca,lasa-te de fumat daca mai fumezi si,daca vrei, te asteptam la subiectul "grup de suport pt. renuntarea la fumat"
Nadyana, si eu tot riduri de expresie am...stau incruntata toata ziua

Cu fumatul e greu, daca nu ai vointa nu merge. Singura mea sansa ramane un bbe2 ca atunci ma las vreau nu vreau. Cand am ramas insarcinata m-am lasat imnediat cum am facut testul. Prostia a fost ca m-am apucat iar

Si eu am observat ca hidratand pielea ridurile de expresie se atenueaza foarte mult, conteaza sa gasesti si o crema cu care sa te "impaci" ca eu am tot testat pana am citit un post cu demachiantul ROC si am zis sa incerc.
Sa o ajutam pe BARBYE
POZE: EMANUEL