Mamici de martie-aprilie 2006(28)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

buna fetelor!
spun si eu bun venit la fetele noi si sa fie sarcina usoara!
tcelen la multi ani pt Iulian, sa-ti traiasca, sanatos si sa va bucurati de amandoi puiutii!!!!!
adarma bucur ca sunteti mai bine si sa ramaneti tot asa!
tecla multa sanatate si sa vii cu vesti bune!
fetelor, bravo voua celor care pot, ca la noi nu prea se mai vede... dar nu numai din lipsa chefului, ci si pt. ca nu ma simt bine sunt mereu obosita si mai tot timpul cu dureri (ca o babuta)
si eu simt acele dureri pana in vagin, cand da din picioruse.
manu tu intrebai de durere la operatie? pe mine m-a durut putin si la inceput (de am dat fuga la spital si mi-au spus ca este normal ca la cezariana sa deranjeze mai mult decat in mod normal), acum nu prea ma mai deranjeaza.
fetelor sa va spun ca si cat este bine si totul ok, va intra cand reuseste sa-si faca putin timp.
va pupicesc pe toate

cristina

BB mic a lu’ Serj

Poze cu puiul meu

Poze din vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare
Ayrny, NLC, bine ati venit printre noi. Burtici sanatoase si maricele. Pup eu fetele si veniti cu poze ca sa ne cunoastem mai bine.
Tecla, scuze ca mi-a scapat faza cu cerclajul. Sa ne auzim cu bine.
Aida, unde esti? Daca iti marira salariu te pusera sa muncesti si mai mult? Ca, cam asa se intampla.
Sotul meu s-a intors aseara de la serviciu dupa 9 seara. Il asteptam cu matura dupa usa. Cica a fost la amanta lui, motorul. Ba pe naiba.
Cat, da un semn de viata. Hai mai fetelor nu stiti cum putem da de ea?
Catrinel, nicolle, aveti idee cum putem afla daca e bine? Vreun nr. de tel? Vreun YM ID?
Bobo, felicitari pentru rezultatul triplului test. Tinem pumnii sa fie bine si la morfologia fetala. sarcina usoara in continuare!
MP, sa fiti fericiti impreuna si impliniti.
Tcelen, sa ne povestesti de petrecerea lui Iulian.
Mariana, sunt sigura ca hainutele in Europa sunt mult mai scumpe decat in USA. Aici e fain ca gasesti frecvent sale-uri unde poti gasi lucruri de firma la preturi modice. Timp sa ai sa cauti. Si chiar daca nu ai, nu e o avere imbracamintea lui bb, cat si a adultilor.
Mama si-a luat toalete de ocazie de aici, ca zicea ca daca si le-ar fi luat din Ro ar fi dat milioane bune pe ele.
Sa stii ca si eu la sarcina trecuta mi-am luat haine de la second hand de gravida, care apoi i le-am dat mamei ca am zis ca o sa-mi iau eu altele.
E super ca le ai cu croitoria, eu urasc acul si ata, in schimb ador sa tricotez. Iti place sa tricotezi? Ai putea face niste caciulite faine cu croseta.
Sa stii ca eu si sotul cand eram mici eram blonzi, mai ales eu, dadea parul catre alb. Asa ca Luk Muk are cu cine semana. Sunt convinsa ca pana la urma i se va inchide parul.
Ieri m-am cantarit si am vazut ca stagnez la 6 Kg. O fi bine, o fi rau? N-am idee. Pe 29 ma duc la doftoreasa si deja am lista facuta cu intrebarile.
Pup eu fetele si sa ne auzim cu bine,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Cristina, ce ma bucur ca ai aflat ca este bine Cat. Spune-i ca o asteptam cu nerabdare.
Loriana, Ama, sa inteleg ca intrai si eu in a cincea luna azi? Ca implinii 19 saptamani.
Pup
Ciuf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Tina,scuze ca am uitat sa-ti dau toate datele.In ultimul timp am ajuns o împrastiata...Tocmai citeam in pagina Dr. Tutunaru ca asa se întimpla in luna a-6-a...

Eu sunt nascuta pe 1 aprilie 1976,bebele se pare ca este baietel,iar de nascut mai mult ca sigur cu medicul de garda.

Unde stati voi in UK? Stiu ca sunt nebuna sa calatoresc la timpul respectiv,dar cind voi fi in sapt.a-31+ a vom face anul nou la Londra,la cumnata mea.(sora sotului).Noroc ca ea e moasa acolo,daca se întâmpla,Doamne fereste sa...

Ufff,ce preturi urite la haine in Europa!Sa stii ca si aici camasa de noapte si halatul le gasesti la ACELASI pret!

Adar,ce poze frumoase aveti!Eu cred ca nu voi putea niciodata sa dau jos atitea kg asa cum ai reusit tu!Ma îngras greu dar si de slabit îmi este la fel de greu!Suedezele astea sunt foarte înaltute si slabute asa ca eu la 164 cm si 44 kg inainte de sarcina aratam destul de normala pe linga ele...

Ama-kaly,nici eu nu ma îngrijorez de burtica.Astazi la serviciu o colega împreuna cu care lucrez rar,m-a întrebat daca sunt gravi si i-am raspuns afirmativ adaugind ca mai am cam 3 luni si nasc.La care ea:"eu credeam ca esti de-abia la începutul sarcinii"!

Cât despre hainute pt.bb,la prima sarcina parca eram pe alta lume,noroc cu cumnata care m-a adus la realitate si in luna a 8-a m-a luat sa colindam putin magazinele dindu-mi niste sugestii f.bune.Asadar eu zic ca ai tot timpul!

Ciuf,da,ar fi o idee super!Si eu ma gândeam sa tricotez câte ceva...Probabil in concediul de maternitate o sa fac niste caciulite de bumbac,ciorapei si mânusele fiindca aici e destul de frig chiar si în martie-aprilie.La capitolul andrele stateam eu binisor înca din Romania,dar cu "crosetul" nu m-am prea omorât si de-abia anul asta am tras cu ochiul la soacra-mea si am mai exersat putin la pernute cu dantelute.
Ce bun e sistemul american cu reduceri de pret la timpul potrivit!Si aici sunt reduceri,bineînteles,dar destul de modeste!Poti sa crezi ca un singur chilotel pentru bb de bumbac 100% costa 4 dolari?!!Si o caciulita/scufita de bumbac tot asa!!
Pai 6 kg+ e foarte bine,eu am luat 4,5 la 26 sapt+ insa prevad ca ajung la 9+ in ultimele saptamini de sarcina.

Loriana,nu cred ca trebuie sa te sfiesti la cumparaturi pt.bebe,desi ar mai fi timp.Eu am pastrat destul de multe lucrusoare bune de la copii mai mari,dar tot nu m-am lasat si i-am cumparat lui bb nr.3 câte ceva nou-nout,în special de pe Internet.

M-am întins destul în seara asta
va pup si va doresc la toate sanatate si sarcini usoare

Mariana--->1976
Monica--->1998
Matei--->2001
bb--->feb.2006

"Toaletele" mele de gravi:
http://yahoo.photos.com/emisferanoastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Ciuf,
ce bine le stii tu pe toate: da, ma muncesc astia si mai am si performance review cu seful, azi... Pe mine ma si enerveaza ca intii mi-a marit salariul si acu' vad ca - cica - isi da cu parerea iar de cit de buna/nebuna sunt. Pai daca zice ceva, iti dai seama ca scot marirea la inaintare, i-o bag in ochi de nu se vede. Mi se pare asa stupid totul: se presupune ca, oricum, pentru a se mari salariul, s-a facut intii un performance review. Puah

Nu-mi vine sa cred ca mai am o saptamina si intru in luna a 5-a, yesss! Ma tot imbarbatez ca mai e putin :)))

Nshiro (Ni de la Nippon si Ro de la Romania, cumva?),
multumesc din suflet pentru linkul ala, uite asa am aflat si eu ca e normal ca scurgerile vaginale sa fie mai abundente in luna asta si nu-mi mai fac scenarii cum ca oi pierde lichid amniotic. La fel, scurgerea asta putin mai albicioasa ma bagase la idei, da' vad ca e normala si aia. Oricum as fi vorbit cu doctora mea, da' abia pe 9 decembrie sunt programata.

Mariana, da' arata-ti si chipul, ca asa se intregeste "peisajul"

Io va zic ca noi n-am mai prestat deloc-deloc de la jumatatea lui august [oops]. Intii a fost de vina greata, apoi singerarile, iar acum astept sa imi dea medicul liber (de cind cu singerarile, nu am mai fost la doctor, ca deh, vizita e doar o data pe luna). Abia astept sa vad ce zice data viitoare, ca mi-e si mila de al meu om, dragul de el. Noroc ca e genul de ardelean blajin, care ma sustine si intelege cind stie ca miza e mare :)

Marti am eco de 18 saptamini (eh, va fi de fapt prima zi a sapt 19, da' ce conteaza). Abia astept sa vad daca vin si io cu o culoare pt carucior.

Sa ma iertati daca nu mai scriu asa des, da' e mult de munca aici la birou...

18+

Se mareste clanul :)

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album alte poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Salutari la gravidute!
ma iertati, am cam lipsit de-aici in ultimele zile (aniversarea sotului, sedinta cu parintii pana tarziu, oboseala, ...).
Hormonii imi dau probleme cu somnul noaptea, ma tot trezesc si adorm greu (din pacate sunt prea obosita si umflata sa ma dau la sot).
Azi am simtit iarna in toata regula, cu ghetus si derdelus, parca tot mai bine ar fi cu bebita la caldurica. Asa ca imi incolteste tot mai mult gandul sa intru in concediu dupa sarbatori, sa ma ocup de cursuri prenatale si alte chestii simpatice. Nimic nu mai are importanta in comparatie cu sufletelul ce creste la mami in burtica, totul devine insignifiant.

LauraIoana, m-ai intrebat de babyshower, eu doar am povestit ce se obisnuieste pe aici, nu inseamna ca mi se organizeaza si mie patrecerea (mai ales atata vreme cat familia mi-e in Romania). De aceea am inceput din timp sa cumparam una-alta, ca in momentul venirii pe lume a "minunii" sa ne putem bucura cu adevarat de ea.
maine fac 21 de saptamani! mingiuta e inconfundabila...

KIM & p’tit bout d’chou

photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anairda36 spune:

Adar ma bucur tare mult sa aud ca esti bine. Ai grija de tine. Cura aia de slabire 3-3-3 e cea cu trei zile carne, trei zile legume si trei zile lactate? Aia imi sta si mie in cap s-o tin dupa nastere.
Tot mai unflata ma simt si eu in special dimineatza. Cand incep sa umblu, pana mi se dezmortesc gleznele, ma duc la baie precum ratusca, incep sa strang din degete ca sa imi dezmortesc mainile si nu mai pot purta nici un inel ... iar buza de jos mi-o simt de parca mi-as fi bagat niste silicon.
Hainutele de gravide si de bebei sunt destul de accesibile aici. Ce e scump este patutul (cel mai ieftin e 200$), caruciorul cu scaun de masina, tot asa peste 200$, salteluta cu asternuturile de patut tot in jur de 200$. Inca nu am cumparat nimic tot asa de gura lui mama si a soacra-mii dar cred ca va trebui sa incep sa cumpar incetul cu incetul pentru ca sunt multe de luat.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananita spune:

'neatzaaaaaa!

Catrinel multumesc de grija. Am fost atenta la temperatura si n-am lasat-o sa urce peste 38.

MP felicitari pentru anii de casnicie! Multi ani fericiti inainte!
Si daa, eu vreau intalnire. cand si unde?

Tinutza, uite umblu prin casa si-mi tot gasesc de lucru si cand vine vineri si sambata si trebuie sa ma duc la scoala sunt sfarsita de oboseala Mai intru pe YM (dana_manea_ro-pt cine intereseaza)si-mi poti lasa mesaj acolo cand vrei sa vb.

Ayryny bine ai venit! avem DPN la fel

va pup,
Bananutza23+

Dana & Alexandru

www.strasbourgcurieux.com/fourrure/fourrure%20de%20luxe.htm" target="_blank">Si ele au dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MP spune:

Ziua buna,fetelor!
Multumesc mult de urari dragele mele! Va doresc si voua casnicii minunate si multi multi ani fericiti impreuna.Noi sarbatorim in fiecare luna...adica ne spunem macar "La multi ani,iubire!",o floare,un biletel mic,un mesaj...etc.Cam asta este.
Tina,deoarece vad ca nu vrea nimeni sa se intalneasca cu mine,propun sa ne intalnim noi doua la o sueta mica.Ce zici?Si ca sa nu fie cu suparare ne intalnim undeva la mijloc...te deplasezi si tu un pic si eu un pic si gata. Sora mea este si ea in Londra si tare mi-e dor de ea.
Oferta cu intalnirea mai ramane valabila,daca vrea cineva...Ma gandeam ca ar fi dragut sa ne putem si cunoaste in carne si oase..ca asa,virtual ne stim si ne ras-stim.
Mariana,sa-ti traiasca Monica si Matei!Sa fiti fericiti toti si sa va bucurati de un bebe sanatos si frumos!

As fi vrut sa va mai scriu aseara,dar a fost o pana de curent de vreo trei ore si ceva din cauza careia s-a stricat calculatorul...si muream de nervi.Da era teroare ca jumate de bloc avea lumina si jumate nu.Ca suntem pe transformatoare diferite.A...si azi pana la ora 12 noaptea nu vom avea apa.De nici un fel!
Minunata capitala a secolului 21!

O zi splendida dragelor si sa auzim numai de bine!
23+

Pozele noastre
Monica,
Vlad Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MP spune:

dananita,pupa-te-ar mama pe tine! Ce ma bucur ca vrei!!!
Hai ca mai vedem daca se mai alatura si alte fete si stabilim.Eu oricum nu am nimic in minte.Am venit doar cu ideea.Ca mi-ar placea sa va cunosc.Restul vedem noi.

Pozele noastre
Monica,
Vlad Matei

Mergi la inceput