Mamici de martie-aprilie 2006(28)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

ciuf daca te uiti,pe toate site-urile scrie ca de la 19sapt intri in luna a 5-a..chiar si aici pe DC la Odiseea sarcinii in 40 saptamani la 19sapt apare desenul cu luna a 5a..Deci se pare ca deja ai intrat in 5luni! FELICITARI!!! Eu mai am o saptamana si 2zile..mariana nu ma grabesc sa-i iau lucrusoare,da am zis ca nu voi lasa sa le iau atunci cu o saptamana inainte sa nasc ca nu voi avea timp si nici nu voi cumpara tot ce trebuie..asa daca le iau pe rand se simte mai putin in bugetul familiei si o sa iau si tot ce imi trebuie,ca pe graba mai uiti una,alta!Fetelor...aseara bebelul meu a dat mai tare ca pana acum cu piciorusele..atat cat sa fiu sigura de data asta ca el e!!A fost cea mai frumoasa seara din viata mea!! Ce sentiment minunat..pana acum simteam doar falfaieli si nu eram sigura ca e bebe..dar acum aflu si eu ce frumos e cand misca bebe in burtica!!!Si lovea cand mai tare cand mai incet,cad mai jos,cand putin mai sus de se ridica burtica acolo unde dadea el !Sunt foaaarte fooaartee fericita!De abia astept sa-l simt din nou!
Un pupic pt toate gravidutele!!
io17+ si Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Fetelor, sa stiti ca va citesc mereu, chiar daca nu sunt asa activa la scris
Eu si bb suntem bine, saptamana asta acasa in CM, la caldurica, ascultam CD cu Vivaldi in fiecare zi - sper ca dupa ce va iesi bebe, sa recunoasca muzica si sa se opreasca din plans, ca io asa citesc prin carti Assaaa .... saptamana viitoare mergem la work doar primele 3 zile, pe urma iar vacanta ... cica s-a decretat ziua de 2 decembrie libera, asa o fi ?

Eu am linea negra din luna a 5-a, si observ ca pana acum, doar cine face fetita a facut ? Hmmm .... sa mai sper si io ?

Pentru fetele din Romania : voua la casatorie vi s-a eliberat livret de familie ? Cica statul roman acorda o "prima" de 1.6 -1.8 mil lei pentru bebe, dupa nastere, dar iti trebuie livretul ala ! Si io nu-l am ! Nu puteau, naibii, sa mi-l dea odata cu cerificatul de casatorie ??!! Nu ca as sta in banii aia, dar as putea sa-i cumpar lui bebe niscaiva lucrusoare, ma gandesc ....
Cine stie ceva despre asta ?

Va pup pe toate,

Irina. 25+

Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Anairda cura aia de slabire a tinut-o si sotul meu si a slabit 20 de kg. Inca o tine dar la modul ca in timpul saptamanii, de luni pana vineri mananca doar fructe si legume, iar in we mananca de toate acum. O sa pun si niste poze mai recente cu el si veti vedea diferenta

MP si mie mi-ar placea o intalneala, dar sunt asa de departe de voi...si nici nu mai e nimeni din Piatra Neamt cu care sa ma pot intalni

Kim dar niste prietene, ceva, mai saritoare nu ai ca sa-ti organizeze macar o mini-petrecere?

Fetelor la noi, in Romania, hainutele pt bebe sunt si scumpe si de foarte proasta calitate: mi-a aratat o prietena hainute pe care a dat sute de mii si la prima spalare parca erau carpe Eu nu stiu cand ne vom apuca de cumparaturi; eu ziceam ca nu sunt superstitioasa, dar vad ca am o retinere

Aaa si mi-am dat seama ca stau prost si cu neuronu' pe care il mai am: cand am scris de parintele Iustin, am zis ca e de la manastirea Cuza Voda- de fapt e vb de manastirea Petru Voda!!! Cuza Voda e maternitatea unde sper ca voi naste

Laura cu ?23+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Irina bine ar fi sa fie cum zici tu..eu nu stiu nimic..si nici eu nu am primit livretul de familie cand m-am casatorit,dar banuiesc ca puteam sa mergem sa-l ridicam de undeva nu??Ca si eu as vrea banii aia pt bebe sa-i mai cumpar una alta..daca afli ceva,sa-mi spui si mie te rog mult!Linea negra cand ar trebui sa apara?De prin luna a-5a?Eu inca nu am..si am baietel..insa mai astept sa vad daca o sa-mi apara,sa vedem daca se adevereste ca numai mamicile de fetite au..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loriana27 spune:

Buna, fetelor!

ama kali m-am hotarat ca pana la urma sa fac macar cumparaturi de strict necesar in ultima luna, sa iau ce-mi place, nu sa vin cu bb acasa si sa constat ca patutul pe care l-a luat tati nu seamana cu cel la care m-as fi gandit eu. De-abia astept! Cred ca am si eu un inceput de linea negra.

mariana1976 tocmai asta mi-a dat si mie un impuls, faptul ca unele dintre voi ati luat deja atatea lucrusoare....vreau si eu! Iti dai seama? Prima zi la cumparaturi pentru bebetza mea!

Irina71 nici mie nu mi s-a eliberat la casatorie livretul de familie, dar am inteles de la alte fete ca daca nu ne-a dat la casatorie, cu siguranta o vor face la nasterea copilului, o data cu eliberarea certif de nastere si dupa aceea vom depune actele pentru acordarea acelui ajutor. Eu parca auzisem si de acordarea unei sume pt primul bb( suplimentar). Cred ca si pe DC srie ceva pe la legislatie, dar mai sigur cauta modificarile ce vor avea loc de la 1 ian. Acolo am gasit si ce acte trebuiesc depuse.

Fetele din Ro: cum gasiti intentia capeteniilor ca de la 1 ian sa depunem cererea pt acordarea indemnizatiei pt ingrijire copil, la Casa de As. Soc? Si tot de acolo sa luam si banii! Eu am inteles ca au fost foarte multe plangeri la adresa unor angajatori, ca nu dau banii la timp mamicilor din cauza ca ei isi recupereaza banii de la stat abia dupa terminarea concediului nostru. Daca este asa, eu sper sa gaseasca orice alta modalitate de acordare a banilor, ca nu am chef sa stau in fiecare luna pe la nu stiu ce ghiseu sau cozi.

+ 28w

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MP spune:

Laura,lasa,nu fi trista...Poate ne vedem candva cand voi merge si eu pe la ai mei.Eu sunt din Suceava.Pana atunci sa ramanem impreuna macar asa,in lumea asta virtuala,ca tot e bine.
Ti-am vazut pozele.Frumoasa lucrare au facut fetele de la coafor atunci.Sa fii sanatoasa si o zi buna iti doresc!
23+

Pozele noastre
Monica,
Vlad Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

MULTUMIM, MULTUMIM!!!! Sunteti niste dragute toate, de-aia va iubim noi asa...
1. Grija avem in continuare, nu facem efort, nu facem prostioare, saracu sotzu.....cred ca a liat-o deja razna....
2. Mariana, mama, scrie fara diacritice ca nu vad decat gandacei si soricei pe ecran...de exemplu, scrie "maine" in loc de "mîine", da??? Sau "ma duc" in loc de "mă duc"....
3. Cura 3-3-3 e cea mai tare. Da, e vorba de 3 carne, 3 lactate, 3 legume-fructe. Eu am tinut-o asa 4 luni, dar am facut si MICI exceptii. In sensul ca daca mi-a fost pofta de ceva, am gustat, dar altfel nu. Si am reusit performante uluitoare.
Faza nasoala e ca asta e cura cu care a aparut pe piata Monica Anghel, care slabise de nu-ti venea sa crezi, iar acum e iar cat Casa Scanteii....De ce oare???? S-o fi apucat de papat din nou....
Oricum, la mine a dat rezultate fantastice. Sunt absolut hotarata sa o tin dupa ce nasc, respectiv dupa ce termin de alaptat sau in timp ce...cum zice doctoru....
4. Deci...nu m-ati lamurit: daca bebel al meu da toata ziua din maini si picioare inseamna ca are chestie de-aia in fata???????? Ca ieri de exemplu m-a terorizat cu gimnastica lui....
Ah, chiar, am avut de cateva ori senzatia ca-l simt intinzandu-se, oare asa sa fi fost???

Hai ca iar am scris...

Va pupam cu drag,
adar si bebel 21+

http://community.webshots.com/user/adarr103

Mergi la inceput

Am tras o sperietura groaznica..tocmai a explodat becul din camera in care stau..si m-am speriat asa de tare ca m-a bufnit plansul instantaneu pana sa realizez ce s-a intamplat..si acum imi tremura mainile de abia reusesc sa va scriu Sper ca bebe e bine,ca eu am tresarit ingrozitor.. Mai sunt si singura acasa..Tina acum imi dau seama cum a fost cand ti-a explodat monitorul..cred ca te-ai speriat tare de tot si tu,nu?
Eu pana acum tresaream si la cel mai mic zgomot si ma speriam din orice,dar acum a fost groaznic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Anairda,
ce s-a-ntimplat, ai ramas cu deshtu' pe tasta enter? ca la cit spatiu liber ar lasat sub mesajul tau, am crezut ca e ceva in neregula cu calculatorul meu si nu mai face refresh la imagine pe masura ce fac scroll

Fetelor,
eu nu mai stiu ce sa cred: parca burta mea se micsoreaza. Si nici greturi nu mai am de 3 zile. Ma simt de parca as fi pur si simplu grasa, dar altfel nu mai am nici un fel de "jena" la burtica si am burta cam micsorata... Abia astept sa ajung la ecografie, marti, ca nu mai pot de stress... Si voi ati patit la fel in jurul saptaminii 18? Ca eu, de cind am simtit "pestisori" in burtica acum o saptamina, nu am mai simtit nimic. Ma asteptam la un ghiont, un ceva discret acolo, dar... nimic . Linistiti-ma si pe mine, ca altfel innebunesc pina marti...

p.s.: Nici oasele nu ma mai dor asa tare, de ieri. pai ce, bebe nu mai are nevoie de calciul meu? ca io i-l dau!

18+2 (de la data conceptiei)

Se mareste clanul :)

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album alte poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

aida, am avut si io stari din astea sapt tracuta. Era asa, ca o stare super normala, numa' ca eram grasa. Acuma simt pe bebe in fiecare zi, )mai tare sau mai incet), dar prin sapt 18 nu-l simteam chiar asa des. Fii linistita, totul e bine.
si io era s-o iau razna luni si marti cind nu am simtit-o aproape deloc, dar totusi, e acolo, da semne.
fetele, va pup, va scriu maine dupa controlul lunar, mor de nerabdare.
azi nu am scris, am fost la inmormantare........

va pup cu drag

catrinel 21+

Catrinel & bb mik

Mergi la inceput