Mamici de martie-aprilie 2006(28)
Raspunsuri - Pagina 7
Lady_Hawk spune:
Va pupam mamici cu burtici valoroase!!!!!!!!!!!

Va anunt fetelor ca si bebu_mic e miscacios...in special seara si dimineata...peste ziiiiiiii...cre ca baga somn din top...manca-l-ar mama pe el de somnorici_mic!!!!
Noi suntem ok...ne-am programat la eco-morfologica pe 8 decembrie si asteptam cu emotie sa ne spuna dr. ca bebu_mic e ok....in rest...pana una alta saptamana asta am avut un concediu de odihna...in care am reusit sa daramam o buna parte din apartament si sa-l reconstruim asa cum vroiam de ceva vreme....si...inca o veste buna...mi-am schimbat medicul de familie si ne-am luat o super-doctorita cu care o sa ne intelegem de minune ca este o scumpica.
Acum am fugit....va uram sa aveti parte numai de lucruri bune si de luni vom fi iar calare pe meterezele forumului....va pupicim !!!!
Io
19+ cu bebu_mic
bebu_mic al nostru...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png
Serj spune:
buna seara la toate burticile!!!
ciuf am dat de cat sa stim ca este bine, dar si mamaariadna este mult de cand nu stim nimic de ea! sper sa fie doar ocupata si totul ok.
felicitari pt. fetita!!!!
MP si mie mi-ar face placere sa ne cunoastem dar cum???? ca nu-i usor sa ne adunam toate sau macar cateva. poate la anul cu bb-ii...
aida_o si eu am impresia uneori ca sunt total normala si parca nu as fi deloc insarcinata, chiar si acum cand se misca mereu. deci nu te speria, este totul ok!
mariana eu inca nu am reusit sa-ti vad toaletele
, dar te felicit ca esti priceputa. si aici costa destul de multisor sosetele, si in general lucrusoarele pt. copii, avem noroc ca sunt reduceri si am pastrat si eu de la baiat, desi pt. pufetta tot cumpar ceva.
fetelor, nu lasati pana in ultimul moment cumparaturile ca in graba veti cumpara si ce nu aveti nevoie si sunt banuti aruncati. mai bine faceti listuta si cumparati incet.
irina eu nu am liniuta acum (si este fetita) dar la baiat am avut-o.
si nici de la san nu am nici o scurgere, doar uneori se intaresc si ma dor, sau simt intepaturi. aveti si voi asa???
azi mi-a venit randul iar la analize si cea de glucoza,am stat 1 ora ca sa-si faca efectul si sa-mi ia din nou sange. sper sa-mi iasa buna. era o fata care facea pt. a 2-a oara pt ca prima a avut rezultatele rele si acum o refacea si trebuia sa stea 2 ore, a baut cantitatea dubla fata de mine si au intepat-o de 4 ori.
ok, va pupicesc pe toate si o seara placuta fara becuri sparte sau monitoare...![]()
![]()
cristina
BB mic a lu’ Serj
Poze cu puiul meu
Poze din vacanta
titinutza spune:
Salut fetele!
N-am reusit sa mai scriu, dar am reusit sa imi pun pozela semnatura ![]()
Sper sa va placa si promit sa reusesc sa citesc totul ca am fost cam ocupata
Va pup,
Titinutza
ama_kaly spune:
Loriana bafta la cumparaturi!asa sa faci ca n-are rost sa te iei dupa superstitii si dupa aia sa te trezesti ca ai uitat una,alta..adar la ce chestie te refereai tu ca are in fata bebel daca da din picioare?
ca eu n-am inteles..cuc,adica e baietel?are legatura cat e de activ bebele cu sexul?sau la ce te-ai referit?Serj multam de urare..sper sa nu mai fie nici un bec spart..acum mi-a trecut,da am tras o sperietura serioasa
titinutza eu ti-am vazut pozicile..esti foarte dragutza si ai o burtica tare frumoasa!Va pup fetelor!!Somnic usoar tuturor!
io
17+ cu
Seby Poze mami si bebeBebe
kim spune:
Aida, eu zic sa te linistesti ca ai vreme sa te simti cu adevarat "burtoasa" si o sa se intample de pe o noapte pe alta. Nici eu nu simt lovituri puternice decat ceva f discret si aproape imperceptibil la mana sotului.
LauraIoana, nu prea cred sa fie asa pe faza prietenele, si oricum nu stau eu dupa nimeni. Sunt convinsa ca multe cadouri o sa primim dupa nastere, dar cine sta dupa ele? Apropo, voi v-ati gandit deja la nasi? De obicei sunt nasii de cununie? e o pereche sau doua?
Fetili, ce numiti voi dunga neagra, dunga de par de pe burtica? si la mine se vede, dar am remarcat ca e putin in stanga buricului, sa fie normal?
21 fix
Ariadna, unde esti? dau si eu o strigare poate poate...
KIM & p’tit bout d’chou
photos
aida_o spune:
Cat, Serj, Kim
multumesc ca m-ati mai linistit, azi m-am simtit prea ne-gravida, asta a fost motivul... in acelasi timp, ma gindeam ca in ultimele doua zile nu am mai mincat banane la prima ora, si cred ca ma balonau si ma faceau sa ma simt mai "babana" la stomac.
Kim, si la mine e mai strimba dunga aia, putin tangenta pe partea stinga a buricului. eu ma gindesc ca si buricul asta e ca un "virtej" si parul ala nu e musai sa intersecteze musai prin centru buricul
Eu zic sa nu-ti faci griji. LA MULTI ANI pentru sotior, am uitat sa-ti scriu in mesajul trecut.
miine am petrecerea de Craciun a firmei, parca vad ca ma apuca greturile si nu o sa fac altceva decit sa beau apa...
18+2
Se mareste clanul :)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album alte poze
Laura Ioana spune:
MP
sigur ca ramanem impreuna!!!! Pai la cat sunt de paranoica uneori, cred ca o luam razna fara voi, cand imi casuna ca ceva nu e in regula cu sarcina. Ce-mi place aici cu voi!!!!
Aida e normal sa mai uiti ca esti insarcinata si sa nu simti sarcina, mai ales ca e inca micutza
Lady Hawk si puiu' meu are programul tot cam asa, dar se mai trezeste si noaptea daca ma duc la pipi si nu ma mai lasa sa dorm![]()
Kim ma tot gandesc la ce nasi sa punem si inca nu-mi vine nici o idee. Nu as vrea sa fie nasii de cununie, dar pana la urma cred ca tot la ei ne vom opri. Si hainute stiu ca vom primi o multime, noi cel putin avem o multime de prietene care au nascut anul asta, asa ca avem de unde![]()
Laura
cu
?23+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
Laura Ioana spune:
Fetelor era sa uit sa va descriu vremea de la noi!!! E un peisaj de iarna, o nebunie, o frumusete, a nins 

toata noaptea cu fulgi mari ca-n poveste, de zici ca a venit
Craciunul
Laura
cu
?23+
Puiutul meu
mamaariadna spune:
Serj si Kim, va multumesc de intrebare
, sunt bine!
Singura problema e ca a trebuit sa dau o fuga in tara sa rezolv niste probleme cam urgente. Chestia e destul de stresanta si eu cu burticoiul si cu frigul asta... Si mai am si puiul celalalt cu mine.
Abia apuc sa va citesc, din pacate nici macar zilnic, dar ma bucur ca toata lumea e bine, chiar daca am mai citit de unele problemute.
Serj, te rog mult transmite si din partea mea lui Cat ca ma bucur foarte mult ca e bine. M-am gandit de mai multe ori de ce n-o mai fi scriind si tare mi-era teama ca s-a intamplat ceva neplacut.
Am plecat. Va pup pe toate si sa ramaneti sanatoase,
Ariadna,
25+
Laura Ioana spune:
Ariadna ce ma bucur ca nea dai vesti despre tine!
Ma bucur ca esti bine si-ti urez sa rezolvi treburile cat mai repede si bine si sa poti sta linistita acasa

Serj ziceai ca ai luat legatura cu Cat? Ce face, de ce nu intra pe forum?
Laura
cu
?23+
Puiutul meu