Mamici de martie-aprilie 2006(28)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anairda36 spune:

aida_o, dap cred ca am dat enter fara sa-mi dau seama, sorry. Nu fii ingrijorata cu miscarile lui bebe. Si eu am fost asa, mi-am sunat toate prietenele care au fost gravide sa le intreb de ce dreaq sunt eu nesimtita si nu simt copilu, i-am plans lui mama la telefon, am citit pe net tot ce am gasit, in fine tot tacamu. Eu am inceput sa simt loviturile prin sapt 20-21, asa ca relax.
Ma asteapta si pe mine in curand analiza de glucoza si ma gandesc cu drag la ea bleacsss. A fost tare rea chestia aia Serj?
Ma uit la ceas .... e 2.30 noaptea si iar sunt treaza ... mamicutza mea draga plange la telefon ca fetita ei face azi 36 de ani si sunt "doar" 9.000km intre noi....ehhh

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Anairda Sa fii sanatoasa, fericita si cu multi bani, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos

Laura cu ?23+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TweetyGeo spune:

Buna fetelor! Am reusit in sfarsit sa citesc tot ce ati scris cat timp am fost in medical. Aveam si raspunsuri sa va dau, dar intre timp au raspuns alte fete harnicute.
Observ ca scorul e de 21 fete-17 baieti.
Tina, Noe, Casa de piatra si tot ce va doriti sa vi se implineasca! Sa va iubiti pana la adanci batraneti.
La multi ani! Ceela.
Tcelen, La multi ani lui Iulian. Ma bucur ca te simti mai bine. Ai grija de tine si stai cat mai mult in pat.
Ayryny, NLC, bine ati venit printre noi!
Ayryny, vad ca avem datele apropiate. Mie imi iesea dupa calendar ca nasc pe 24 martie, dar dr. ecografist mi-a zis ca voi naste pe 17 martie pentru ca bebe e dezvoltat mai mult cu o saptamana. Vad ca si tie ti-au spus la fel. Inseamna ca are dreptate dr.
Tecla, cum te simti? Cum a decurs operatia. Speram ca esti bine si te asteptam cu detalii.
Bobo 9, ma bucur ca ti-a iesit bine triplul test.
Mariana, imi place rochita rosie. Eu nu stiu sa croiesc, desi ma pricep la tricotat, crosetat, facut goblenuri. Mai trag si eu cate ceva la masina, dar ceva simplu: tivuri, fermoare. Ai o talie de invidiat, mai ales ca mai ai 2 nasteri la activ.
Dananita, si eu sunt putin racita. Am nasul infundat cand stau la caldura si cand ies afara la rece curge ca un robinet. Respir greu. Ai grija cu temperatura. Ai idee, avem voie sa luam picaturi cu sare de mare?
Adar, ma bucur ca te simti mai bine. Ai grija si stai la pat. Eu m-am speriat rau in spital ca in ziua in care m-am internat se externa din salonul meu o fata care a venit exact ca mine, cu sangerare. Era in 2 luni jum. si a zis ca i-a trecut a doua zi si-n a treia zi a facut hemoragie si a pierdut copilul. Cand i-am zis ca si mie mi-a curs toata noaptea cate putin mi-a zis: "E clar, o sa-l pierzi si tu!" Am stat ingrijorata 3 zile, dar m-am gandit de cate ori a patit-o Tina si n-a avut nimic grav si numai asa imi faceam curaj. Nu-ti spun ca mai era o fata in 4 luni si i-au zis ca de 2 saptamani copilul a incetat sa mai creasca si i-au facut avort. Se auzea pe tot holul cum tipa de durere si mi-era o teama. Hai ca nu am vrut sa te sperii, am vrut doar sa-ti spun prin ce teama am trecut. Acum ma bucur ca suntem bine amandoua.
Aida, felicitari pentru salariul marit!
Irina, mie mi-au dat livret de familie cand m-am maritat, dar n-am auzit nicaieri ca ne da statul bani. La noi la firma se da un salariu minim pe economie daca nasc. E prevazut in contractul colectiv de munca.
Anairda36, ai zis ca simti buza de jos umflata. Aici la firma toate femeile mai in varsta spun ca eu sigur nu fac baiat cum a zis dr. si fac fata ca mi s-au umflat buzele. Chestia e ca eu nu le vad umflate. Mi se par la fel. Mi-a mai zis altcineva ca se umfla atunci cand se dezvolta la bebe organele genitale, chiar daca e fata/baiat.
Kim, nici eu nu stiu care e dunga, daca mi-a aparut. Parul acela ca o dunga verticala il am si eu si tot asa ca tine ocoleste buricul prin stanga. Eu cred ca linia aceea neagra trebuie sa fie orizontala undeva mai jos. Poate ne lamuresc fetele care o au. A, eu am baiat si poate de aia nu mi-a aparut.
LauraIoana, si eu patesc la fel. Daca nu ma duc noaptea la toaleta incepe bebe sa miste pana nu mai pot sa dorm si trebuie sa merg sa-i fac micutului loc sa se intinda cat vrea. Il mai simt ziua pana-n pauza de masa. Cred ca-i e foame si de-aia se misca asa. De asemenea il simt seara inainte de culcare. Cred ca tot asa, zice: "Nu te mai culci mami odata, ca nu mai pot de somn!"
Eu mananc la fel ca inainte, cam la aceleasi ore si cred ca bebe vrea sa-i dau mai mult si mai des. La analize mi-a iesit anemie. Si am luat vitamine de la inceputul sarcinii si inca mai iau. Mi-a dat dr. Fier si acid folic, pe langa materna. Acum imi amortesc mainile noaptea. Mi s-au umflat de ma strang inelele si ma mir ca ma strange si verigheta care-mi era larga si-mi cadea mereu. Mi s-au umflat si picioarele. Au inceput sa ma stranga chiloteii, dar nu la burta, ci in parti.
Lady Hawk, eu zic sa nu-i bagi prea mult in seama pe cei de la servici. Gandeste-te ca n-au ce sa-ti faca, n-au cum sa te dea afara. Fa-ti treaba ta si daca nu-ti convine ceva nu face. Dupa doi ani intr-adevar te tin o luna doua si pe urma pot se te dea afara. A patit-o si sora mea. Ea a intrat in somaj si a mai stat cu nepotelul acasa pana l-a terminat. Acum isi cauta de lucru. E greu, ca nu gaseste nimic, dar se bucura totusi ca a scapat de oameni ca aia.
AndreeaGeorgiana, eu aveam la 18 saptamani 6 kg luate, asa ca la 20 saptamani ale tale stai linistita ca nu e mult. E nebun dr. tau.
Mie imi pare bine cand imi creste burta si ma mandresc cu ea. Colegele vor sa puna mana pe ea, mai ales vor sa simta cum misca si le arat. Nu ma deranjeaza. Din contra, ma simt bine ca am cu ce ma mandri. Unele imi spun Grasunu sau Greieras si-mi place asa mult ca ma alinta. Ma simt rasfatata.
Nshiro, stai linistita si nu te mai supara pe ce zic ceilalti. Gandeste-te ce greieras scump ai in burtica.
Catrinel, felicitari pentru fetita. Imi pare rau de prietena ta. Gandeste-te ca-i e mai bine acolo sus decat sa se chinuie aici cu boala.
Am vazut site-urile cu nasteri. Mi s-a facut pielea de gaina si m-am hotarat sa nasc prin cezariana, mai ales ca l-am vazut pe bebele ala cu cordonul ombilical in jurul gatului. La cum se naste la noi, nu cred ca ar fi supravietuit, pe cand la cezariana trebuie sa fie bine.
Manu, imi plac printesele tale. E prima data cand vad ecografia la gemeni.
Pispirica, nu te intrista ca e fata. Eu mi-am dorit baiat (si chiar e), dar asta mai mult ca sa nu treaca prin ce trecem noi femeile: ciclu, nasteri, avorturi. Dar daca ar fi fata tot as iubi-o si as rasfata-o. Nu ai cum sa nu o iubesti, mai ales la cat de dragalase sunt in rochite cu fundite si clamute. Daca mergi prin magazine ai sa observi ca se gasesc multe hainute de fetite, iar pentru baieti de-abia gasesti ceva frumos. Eu stiu pentru ca am un nepotel si de-abia gaseam sa-i cumpar ceva. Iar la fetite gaseam tot felul de chestii frumoase.
Hai ca m-am intins ca o placinta. Sper ca nu v-am confundat, dar am avut cam mult de recuperat si e posibil sa fi incurcat numele.
Va pupa Geo 23 fix si Stefanut (24).

BB mic a lui GEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manu spune:

Ayryny, bine ai venit si sarcina usoara!
Serj, multumesc mult de raspuns, referitor la cezariana! Si pe mine m-a durut mai mult la inceput. Durerile nu sunt asa de mari, dar sunt si macar sa stiu de la ce sunt.
aida, stai linistita! Te inteleg perfect! Aceleasi impresii le avem si eu acum o saptamana si la fel de stresata am fost. Noi am facut miercuri 19 sap si acum il simt aproape zilnic pe bebe si sunt mult mai linistita. La 18 sap nici eu nu-l simtem decat f rar si nici atunci nu eram sigura ca e el. Bafta multa la doctor ca nu mai e mult!
Catrinel, Bafta si tie le controlul lunar!
Kim,dunga aceea nu e parul care il ai de la buric in jos, ci e o dunga care devine tot mai inchisa la culoare. Efectiv se pigmenteaza pielea treptat de parca te-ai fi bronzat. La multi ani sotului! Sa-ti traiasca si sa fie sanatos!
Adar, ma bucur tare mult ca sunteti bine! Ai grija in continuare de voi!
Geo, ma bucur ca ti-au placut fetele mele! Nici eu n-am mai vazut o ecografie de gemeni pana la mine si nici dupa. Imi pare bine ca ai trecut cu bine peste perioada critica! Cred ca te-au speriat tare rau povestile din spital. Mai ales cand se mai gaseste si cineva sa-ti intoarca cutitul in rana. Ai grija de tine! Apropo, eu sunt tot din Ploiesti. Defapt, stau la vreo 10 km de Ploiesti.

O zi buna la toate gravidutele!

Manu

Poze

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Tina sunt super emotionante imaginile Pacat ca nu-l aratau pe bebe in mai multe etape ale dezvoltarii intrauterine.

Laura cu ?23+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Tina ai dreptate,e MINUNAT!!!!E site demn de prima pagina!!!!!!!!!ce frumooos!!! io17+(maine18) cu Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Tina se vede si l-am pus in bookmarks!DianaD 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TweetyGeo spune:

Tina, e super! M-am emotionat si deabia astept sa vina bebelu pe lume. Nu mai am rabdare.

BB mic a lui GEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Fetelor, neata!!
Am fost la control, fetita are 453 de grame (cit “juma’ de cafea”) si are toate organele la locul lor, ne-a intors fundul cu gratie… Dr a vrut sa faca un 3D sa ii vedem fatza, dar a iesit cam aiurea din pacate, era ca un tablou de Picasso Sotziorul meu a zis ca este klingoniana (fan Star Trek, de!!). In rest, dezvoltarea ei este super OK, si mi-a zis ca pot sa calatoresc in Ro cu avionul peste 4 saptamani.

DAR (de ce trebe sa tot existe si un “dar”??) mi-a gasit o membrana amniotica plutind pe acolo, mi-a zis el ca este inofensiva, s-ar putea sa se fi desprins de la amniocenteza, sau la separarea amnion-chorion.… E ca albusul de ou, deci nu are ce sa faca rau, a zis ca daca consistenta ar fi fost mai fibroasa, ar fi putut sa infasoare memberele copilului si el sa se nasca cu malformatii serioase. Sau inainte de termen.
In fine. El a zis ca membrana e subtire, totusi, si s-ar putea sa dispara. Asa am citit si pe internet, trebuie sa vad la urmatorul ultrasound…
Bleah…. Va dati seama ca iar am la ce ma gindi!!!!!!!!!

Mai scriu un pic mai incolo

Va pup!!

Stie cineva ceva de Pispi?
Ariadna, ma bucur ca esti OK! Sa mai scrii cind ai timp!

Catrinel & bb mik

Mergi la inceput