Patratul albastru
Raspunsuri - Pagina 6
mcm spune:
Nesimtitul....... chiar si in Mozilla.....
Cristina si bebe Alexia Maria Uimirea (02.10.2004)
elyanne spune:
Daca doar ar lungi postarile... ar mai fi ceva...
Dar la unele pagini apare peste text. Il inchid si sub el ramane alb adica... fara textul care ar fi trebuit sa fie acolo... si ce sa mai citesc... pt. ca nu pricep nimic dintr-o postare in care jumatate de rand nu exista.
Dau refresh si apare iar peste text si tot asa...
Leditia spune:
quote:
Originally posted by elyanne
Daca doar ar lungi postarile... ar mai fi ceva...
Dar la unele pagini apare peste text. Il inchid si sub el ramane alb adica... fara textul care ar fi trebuit sa fie acolo... si ce sa mai citesc... pt. ca nu pricep nimic dintr-o postare in care jumatate de rand nu exista.
Dau refresh si apare iar peste text si tot asa...www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea
Asa patesc si eu de 2 zile.Urasc patratu asta cretin.
Vreau sa dispara patratu asta sa pot sa citesc si eu in liniste.
Pupici.
POZE
Leditia 6+
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!
alayna spune:
Si pe mine ma enerveaza acest patratel albastru.Ma urmareste de vreo 2 saptamani cred s-au mai mult.
Off
Kehleyr spune:
Nu-mi vine sa cred, e totusi numai un patrat, cum poate sa va terorizeze asa? Si eu il am dar m-am obisnuit cu el . Totusi, nu suntem intr-un film de groaza aici, sa ne terorizeze un biet patrat... va dati seama cum s-ar simti el daca ar sti ca este atat de agasant... probabil se crede simpatic .
Siminaf spune:
Hehehe!!! Am un pop-up blocker foarte bun, ca mie mi-a disparut demult, imediat ce l-am instalat...
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica