Racusori, la apel! (6)
Raspunsuri - Pagina 4
MirelaV spune:
Buna seara si eu! Lucia, dar ati crescut frumos voi.
Monagan , io nu dorm..abia m-am mai linistit cu treaba dar cred ca ma duc la somn k maine am o zi grea. ofofofo.
nite nite all...
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62428" target="_blank">Racusori
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61461" target="_blank">5 Lei pentru Mariuca
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
july_g spune:
Neata racilor!
Multumesc pentru primire! La noi e o vreme scarboasa. E frig, nu ninge si iti vine sa-ti tai venele. Am glumit!
MirelaV si pe mine ma speria apa multa pana pe la 19 ani. Atunci am invatat sa inot. Si de atunci imi place apa de nu mai pot.
arinna spune:
Racutze,
De curand mi-am facut un obicei sa stau in casa in weekend...sa ma linistesc si sa ma refugiez din viata asta...tumultoasa!Sunt atatea de facut si acasa...
Lucia B
...sa-ti traiasca fetitza,sa fie sanatoasa, observ ca azi implineste doua luni!M-am uitat la poze, tare scumpica e !Papushica!Mi-au placut mult cele cu piciorusele !
MirelaV spune:
iacata-ma si pe mine. acum mi-au plecat musafirii. simteam k nu mai fac fata! dar au fost incantati de tot si s-au simtit f bine ceea ce e cel mai important. sunt franta. m-am culcat tarziu aseara, m-am trezit devreme azi...dar nu mi-e somn.
maine..la munci..
mai am 2 sapt si apoi stau acasica.
va pup. sa aveti o saptamana buna.
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61461" target="_blank">5 Lei pentru Mariuca
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
Lucia_B spune:
buna frumoaselor
cum ati inceput saptamina, sper ca bine.
noi suntem foarte vesele, de' am im implinit 2 luni, fete mari. Arinna merci mult de complimente si urari, speram asa sa fie .
cind am fost la controlul de 2 luni, dr. ne-a dat unda verde pentru folosirea marsupiului, asa ca azi am facut toata treaba prin casa cu fata-n poale , a stat cumintica, vede de sus mai multe decit dsin bouncer.
monagan nu ne spune "grasute" ca noi nu depasim graficul de crestere. poate ca si aratam putin tortosele insa sa stii ca sunculita pe la sale nu avem
Mirela- ce gospodina ai fost. bravo daca s-au simtit bine oaspetii, data viitoare venim si noi, (chiar ne invitate )
o saptamina usoara si numai bine
-------------------------------
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)
ce mari suntem
Tot ce se intimpla, se intimpla spre bine.
monagan spune:
Buna ziua,
De abia ce am intrat in casa si....hop aici sa vad ce mai faceti.
Mirela si eu cred ca voi sta acasa peste 2 sapt, dar la mine e putin altfel, adica voi sta acasa pana in luna martie. Asa e in constructii, unde inceteaza activitatea in perioada de iarna, deci va fi nasol ca 3 luni am sa ma plictisesc, dar gasesc eu ceva de facut ca sa treaca timpul.
Ati fost cuminti? Vine Mosul deseara?
Lucia_B,promit ca nu mai spun grasute.
MG
MirelaV spune:
'na seara. iacata-ma si pe mine acasa. tare frig e afara! vroiam sa va salut si sa va urez toate bune si o noapte de vis
MirelaV
pupicei pe burticei
dana_danen spune:
Mama fetelor...dar nu poate omul sa mai lipseasca o tzara ca va inmultiti ca altceva..Bravos don'le...
Eha..la mine...e multe...e stiti voi cum se zice ...cu drumul de seara,cu asternutul.Ei...
Ce-i mai rau si mai rau e ca m-au invadat virusii si nu mai pot face mare lucru...se pare ca imi moare..sistemul bre.....ei...care va ganditi numai la prostii.Dar se va rezolva si asta..
La mine nu cred ca vine Mosul..ca la noi e mai saracut asa...dar nu ne suparam pe el...isi ia el revansa altadata..
Avem in schimb bucurii mai importante...si asta ne multumeste mai mult..
Cu o parere foarte mare de rau..as vrea sa adaug ca sunt profund surprinsa si nu placut de ce s-a intamplat in ultima vreme pe forum...Am stat cateva ore sa citesc si eu tot...si zau daca nu am ramas asa cu un gust...bleah...
Dar sa lasam..Sper ca a mai ramas din forumul caldut de altadata..Si cu siguranta aici,la noi,la racoaice,asa este...
Hai gata ma duc sa mai inspectez forumul o tzarica si ma duc si eu la nani ca sunt..franta..
Va pupicesc tare dulce si mai vb...
EU SI AI MEI
arinna spune:
Va pup si eu, in ultimele zile am intepenit pe Dc, ba colo ba dincolo...am vrut sa va urez noapte buna, eu pana nu pic de somn nu ma culc-cred ca sunt ultima intotdeauna...iar o zi da, una nu, vorbesc pe mess si cu iubitul meu -sot de acum- in Canada asa ca imediat trec orele...Mereu mi-e dor de el...
Fetele cu soti fecioare, cum vi se pare? M-am amuzat cu un horoscop reusit, ni se potriveste de minune...si mie si lui...dar e jale cu spiritul critic, pedagogic...eu ma inhib repede...
http://reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/content/horoscop/homepage/index.php3
"Pesimistul este un optimist foarte bine informat" :)
cookie spune:
Buna dimineata, racusoare!
Sper c-ati fost cuminti si a venit Mosul pe la voi...
Eu am facut un tur de forta zilele astea, ca sa termin curatenia(mi-am reparat parchetul din sufragerie) si iaca, am reusit!
Mie mi-a spus Mosul ca asta e cadoul meu, parchetul frumos si stralucitor! Merge si-asa!
si sa va mearga cat mai bine!