Racusori, la apel! (6)
Raspunsuri - Pagina 3
arinna spune:
Mirela,
...si asa se pare ca lipsea din lista un racusor de 17.07...asta-s eu...iar sotul e fecioara...
Va pup...
monagan spune:
Bine ai venit intre racusoare clestatoare, arinna.
Arinna, simptome d-alea am si eu dar fara greturi. Mie mi-a spus doctorul ca e de la tensiune mica si de la mare stres.Asa ca atunci cand simt asa ceva...ma duc sa trag un pui de somn si pana a 2-a zi imi trece.
Oricum pe vremea asta ploioasa sint terminata.Nu-mi place cand ploua si e umezeala afara. Mai bine ar ninge ca m-as simti mai bine.
Mirela, la multi ani la tata.!!!!si distractie placuta .
MG
MirelaV spune:
Buna seara!
arina, bine ai venit la noi iubita. sper sa ne spui mai multe despre tine. fetele nush unde sunt..vad k someaza. te trec acusica pe lista.
Eu azi am avut o zi usoara...am ajuns acasa de vreo ora (intamplare intamplatoare la mine si acum STAU. O sa am un week end destul de ocupat pt k duminika am ceva invitati..mai multe bucati si tre sa ma pregatesc....v-am mai zis io voua .. noroc k nu lucrez maine k sa am de unde ma intoarce.
si cam atatica va spun io acum . sper sa ne auzim later.
Dana, tu vad ca m-ai parasit peste tot. iote asa viu la tine si la "nicu"
monagan, draga mea..m-ai lasat iar singurica.
Lucia, ce face bebelina ta?
haideti k iar va chem maine dimimeata la inviorare!
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62428" target="_blank">Racusori
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61461" target="_blank">5 Lei pentru Mariuca
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
MirelaV spune:
haha iubita, ce ne-am sincronizat. io-ntrebam de tine si tu cu gandu' la mine. sar'na de urari
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61461" target="_blank">5 Lei pentru Mariuca
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
arinna spune:
Bine v-am gasit,tuturor!
Mirela, multumesc ca m-ai trecut pe lista...petrecere frumoasa si "La multi ani!" si din partea mea , tatalui tau...
Monagan
...si eu am uneori tensiunea mica, dar la mine e prea de multi ani...tot migrena e, am citit si o carte despre asta si sunt migrene cu aura, e foarte neplacut...
Despre mine...m-am casatorit de curand cu prietenul meu care e cetatean canadian si imi fac actele pentru dosar sa plec dupa el...am stat in Canada 3 luni in vara, cu el, si in Romania doua, c si acum mi-e urat rau fara el...ne cunoastem din liceu dar nu ne mai vazuseram de 18 ani pana anul trecut, cand a venit special sa ne vedem, dupa o corespondenta pe mail de doi ani jumatate...Eu m-am gandit mereu la el si cand am aflat acum patru ani aproape adresa lui de mail i-am scris...si de atunci tinem legatura zi de zi...iar de cand a plecat inapoi , de o saptamana, vorbim o zi da una nu pe net...Dragoste mare...In rest, ma zbat intre abuzuri si coruptie pe aci...mi-e groaza, parca sunt in Procesul lui Kafka...peste aproximativ 2 saptamani merg la analizele medicale pentru emigrare, sa-mi tineti pumnii!
july_g spune:
Buna, fetelor! Mai primiti o racoaica? 02.07.1976 . Cu sot taur. Mi se spune "Moara stricata" sau hodorogita ( dupa caz). Evident, in gluma ( desi recunosc, uneori mi se potriveste). Stau langa apa, dar nu pot sa spun ca ma simt mai bine pentru ca stau langa ea. In schimb, pasiunile mele sunt pescuitul si inotul. Cand la pescuit prindem raci nu pot decat sa le dau drumul inapoi. Doar sunt fratii mei, nu?
Va pup si sa aveti o zi buna!
MirelaV spune:
Neata! Iaca ne inmultim! Ce bine...
july_g...bine ai venit printre noi! sigur k te primim, chiar cu placere! Legat de apa...pe mine ma sperie f tare apa (apa multa ma sperie...k de spalat ma spal....si e tare bine )
arinna, eu nu am apucat sa iti raspund la problema cu migrenele. la mine sunt pe baza de stres. cum m-am stresat, cum m-a pocnit . nu trece decat cu somn. aaaa...o durere "clasica" de cap imi trece cu orice sau chiar fara sa iau nimik dar migrenele, singura mea sansa..e somnicul si cum nu intotdeauna se poate..iaca mai trag si eu de mine.
cam atatica. eu ar cam trebui sa ies la cumparaturi ptr maine, ar cam trebui sa fac si curat...dar io-s deocamdata la capitolul
va pupacesc si vb later.
MirelaV
pupicei pe burticei
monagan spune:
Ce de racoaice pe aici. Ma bucur ca ne inmultim.Bine ai venit July_g
Eu tocmai ca am sosit din oras, am dat o raita la.....magazinele cu produse chinezesti si indiene, de unde bineinteles ca am luat ceva cadouri de sf. Nicolae. De acolo mai cumpar eu chestii dragute (ptr. cadouri e ok la buzunar), iar mie mi-am cumparat lumanari aromate, betisoare, ca acum sint in perioada feng-sui. La anul mai vad eu in ce perioada oi fi.
Nu mai aud nimic de fetele celelalte!!! Dana nici un semn? Am inteles ca rasare soarele, dar nu ne lasa sa asteptam atat.nu ti-e mila de noi????
Va doresc sa aveti o sambata placuta.
MG
Lucia_B spune:
buna frumoaselor
bine ai venit July si sedere placuta.
Mirela si Arinna imi pare nespus de rau ca suferiti, sper sa va treaca in curind.
la noi totul e bine. am fost la controlul de 2 luni, avem 5.560kg si 58cm, zic ca-i bine. am facut si vaccinurile necesare, pina ce, ptyfu-ptyfu, fara reactii adverse. in wee, adic joi & vineri, ne-am distrat cu tati.
un wee placut si numai bine.
P.S. Avem poze noi
-------------------------------
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)
Tot ce se intimpla, se intimpla spre bine.
monagan spune:
Olla somnoroaselor. Ce faceti la ora asta? Doar nu dormiti?
Lucia!!! 5,560, wow sintem grasute. Sa-ti traiasca.
Cred ca e timpul sa ma retrag, ca vorbesc singura deja. Noapte buna tuturor, ca eu se pare ca nu am somn.
MG