Racusori, la apel! (6)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

Buna dimineata. Sa aveti o saptamana buna. Cum ati petrecut week end ul? Io in casuca..la somnic

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62428" target="_blank">Racusori
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61461" target="_blank">5 Lei pentru Mariuca

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

Buna seara,
Mirela, mersi de urare sa speram ca v-a fi buna saptamana, pe care eu am inceput-o cu o durere groaznica de stomac, ca a trebuit sa fug de urgenta la medic, care in afara de medicam.ptr. gastrita mi-a prescris si niste extraveral pe care tocmai l-am luat si sper ca am sa ma linistesc si ....ghici.....
Sambata am fost la job, iar duminica am avut musafiri pana la 23, .
Voi fetele, celelalte? Nimc? Nimic?
Lucia_B, pai ce faci mamy? produci colici copilului????

MG

Mergi la inceput

Buna fetele, am reusit sa intru putin si de la job,pe clicknet, asa ca stau putin, dar vreau doar sa va salut si sa va urez o zi buna.

MG

Mergi la inceput

buna seara. si eu inca la munci...as putea sa plec dar ma mai vad cu o prietena mai tarziu si deci sunt legata de ora..asa k profit sa va salut si sa va urez una alta
Dana e bine, cat de curand va intra sa stea la barfa cu noi. Va pupik, vb later.

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61461" target="_blank">5 Lei pentru Mariuca

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Buna dimineata! Io centrez..io dau cu capu'. Unde ati disparut neica?
La multi ani Andreelor ptr voi sau ptr sotii vostri Andrei. Sa aveti o zi de vis.
Am ramas singura p'aici. Unde-mi sunteti?

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Nu te las eu singura Mirela,aici sint. Am o pauza de o tigara si m-am gandit sa va salut, asa din mers, ca poate deseara mai vb.
Chiar asa. Unde sint celelalte fete?
Se spune ca azi de sf. Andrei, trebuie sa-ti pui in vaza crengute de mar, sau prun si sa le tii pana in 1 ian. Daca pana la 1 ian 2006, au inflorit,e de bine in casa anul ala, daca nu ......la anul si la multi ani
LA MULTI ANI TUTUROR ANREEELOR SI ANDREILOR.!!!!!

MG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

holla clestoaselor

la multi ani celor sarbatoriti !!!

fetele nemaritate, v-ati ghicit aseara? cind eram eu fata mare la mama acasa, am mai facut intr-un an niste sotii de genul acesta. sa stiti ca s-a adeverit. fusesem 3 fete cucuiete, ne-am ghicit cine prima se marita, mie mi se arata ca a 2a, peurma mai facusem una, ce nume o sa aiba sotiune, si... asa si a fost. M-am maritat a 2a si pe sot asa si-l cheama.

noi deam suntem mai bine. a racit tati si evident ca s-a molipsit si hulubita. a avut sarmanica mucusori din greu, stranuta, mai tusea din cind in cind, dar bine ca nu a facut febra. pe azi avem inscriere la pediatru, controlul de 2 luni, sper sa fie totul ok si sa ne faca vaccinul. iaka ase, are fata niste parinti de milioane, unul o raceste, altul o umple cu colici .

o seara placuta si ne mai auzim, si pupici de lacei mici ;)

-------------------------------
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)

Tot ce se intimpla, se intimpla spre bine.

Mergi la inceput

TRAIASCA 1 DECEMBRIE!!!
Fetele ce mai faceti? Eu bine mersi, spun bine ptr. ca azi am avut zi libera si m-am simtit ok am tras si un pui de somn (normal), am fost putin prin macelarii sa prospectez piata la carne de porc sa vedem cum stam cu preturile. La voi cum a trecut ziua?
Numai

MG

Mergi la inceput

uffff...eu dimineata am bananait prin oras .. apoi am avut musafiri .. abia am scapat de ei..afara ploua...eu ma lupt cu o migrena tampita de 5 ore...nu mai pot. o zi de....si tre sa fiu asa k e ziua lu' tata si sa nu ma vada imbufnata!

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Buna colegutze,

...si eu sunt rac...in legatura cu migrena pomenita de Mirela, si eu sufar de asa ceva de la 14 ani...acum am 38...si-s de-acelea oftalmice, cu aura...nu mai vad in unele zone, vad lumini, mi-e greata, rau, ma simt sfarsita , nu suport lumina si zgomotul...ma apuca de la curent sau stress, dar nu intotdeauna...de jumatate de an fac si repetate, zile la rand...iau paracetamol sau cofedol sa mai usurez situatia, dar oricum nu o intrerupe nimic...dureaza jumatate de ora in care mi-e foarte rau, dupa aceea raman sensibila la zgomot, mi-e greata si ma doare in fundul ochilor pana a doua zi...e groaznic...

Are legatura cu racii? Stess, sensibilitate...

Mergi la inceput