Racusori, la apel! (6)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

buna dimineata, in primul rand La multi ani tuturor fetelor cu numele de Nicoleta

stiu ca n-am mai dat de mult pe aici, dar bubulinul meu de 7 luni ma solicita la maxim, abia am timp sa mai intru la mamaicile mele....oricum nu v-am uitat

intre timp o buna prietena m-a rugat sa o ajut sa stranga banii pt o fetita de 1 an care nu vede si trebuie operata de urgenta in belgia , operatia cost doar 4000 euro, haideti sa o ajutam pe alina sa vada, daca aveti timp intrati pe pagina ei , si daca puteti sa donati niste banutzi , oricta , orice suma e importanta , eu starng banii aici in romania iar an-k in starinatate

va multumesc mult si va
si acum ca am gasit subectul o sa vin in fiecare zi la apel

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110&whichpage=1 br / " target="_blank">Ajutati-o pe Alinutza sa vada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

Buna dimineata fete frumoase. La multi ani Nicoletelor si Nicolailor de azi (care aveti soti sarbatoriti) si frati si parinti si ce mai vreti voi
Mie mi-a adus Mos Nicolae dulciuri multe (ehhh...m-a vazut slabuta), cafeaua mea preferata, banuti si cam atatica...dar o mai fi vreun Mos?
Voi ce ati primit frumos?
va pupacesc, ma apuc de treaba.

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62428" target="_blank">Racusori
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61461" target="_blank">5 Lei pentru Mariuca

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor !

Dana,

...eram "ultima", da nu am vazut ca mi-ai scris...decat azi...si se pare ca ceasul dc-ului arata cu o ora in urma...eu am trimis mesaj la 12,30 si el arata 11,30...

Frumoase poze!Fara exceptii...adica, eprosnele din ele...Sa-ti traiasca familia si... animalutzele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

Buna racoaicelor si racoilor (poate asa atrag pe vreun rac ce ziceti??? ar fi interesant nu?)
Pai ...la mine nu a venit mosul si l-am asteptat cuminte. Cred ca incepe roza-scleroza la al meu mos, dar nu disper ptr. ca o sa vina el mos Craciun si sa vezi atunci!!!!!De data asta il iert, doar sint racoaica si stiu sa iert (dar nu uit ha ha ).
LA MULTI ANI !!!!celor care isi serbeaza azi ziua numelui.

MG

Mergi la inceput

Colegutze,

...voi sunteti pesimiste? Am primit oarece mustrari- ma rog, asa le-am perceput eu, ca nu da bine pe forum sa fii asa si ca sa las pesimismul celor ignoranti...trebuie sa ma prefac? Cum zic oltenii, lezai o colegutza si prietena cu semnatura de ieri "pesimistul este un optimist foarte bine informat"...pe mine m-a amuzat...poate am si eu dreptul sa-mi spun parerea sau ofurile, sunt datoare cu optimism forumului???

...v-am intrebat pentru ca o parere de racutze m-ar interesa...mentionez ca-s oarecum coplesita de probleme de sanatate si ...de toata ziua...Alte fete vin aci disperate si plang, da eu cica tre sa fiu optimista ca nu da bine pe forum...desi mi-am explicat "cugetarea" si modul de gandire...

Drept pentru care am scos nastrusnica semntura...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

Neata.
Ce-i aici?
arinna, n-am timp sa te urmaresc peste tot..dar pe cine ai suparat si cu ce? zi mie k ii bat io pe toti . pana una alta..las gluma si iti zic k pe forum e loc pt toti. avem si zile bune si zile proaste. atat cat nu jignesti pe nimeni cu nimik..e de preferat k fiecare sa isi vada de ale lui.
io-s la munci, va pupic si ma apuc de treaba.

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62428" target="_blank">Racusori
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61461" target="_blank">5 Lei pentru Mariuca

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Pai asta ma intrebam si eu, daca "semnatura" mea "pesimistul este un optimist foarte bine informat" e atat de jignitoare...ca mie mi s-a parut amuzanta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Arrina, uite un mare de la mine ca sa-ti treaca supararea! Mie mi se pare amuzanta ideea. Cu atat mai mult cu cat racusoarele cam au obiceiul sa fie pesimiste! Haida fruntea sus si ai sa vezi ca toate problemele se rezolva. Intr-un fel sau altul.
Pupi la toate racoaicele!

Mergi la inceput

Multumesc,Mirela si July,

...era vorba de una din gravidutzele noastre cu care ma consideram buna prietena, ne-am si intalnit...tocmai in Canada...Sincera sa fiu m-a deranjat reactia ei pe site, la vederea semnaturii, ca putea s-o faca si in privat...desi ma asteptam, ca e foarte optimista, dar credeam ca are si simtul umorului...

Eu zic ca fiind un pic pesimist, poti prevedea unele intamplari la care altii nu se gandesc sau pe care nu le cauta...poti fi prevazator, de ce nu?
De exemplu, daca iei un medicament nou, mi se pare normal ca "doza de pesimim" sa se reduca la citirea reactiilor adverse si a contraindicatiilor...Inseamna ca trebuie sa le exclud sa sa sper"fara temei"( cum se zice la culpa cu previziune, in drept) ca nu se vor produce? Poate da, poate ba, asta nimeni nu stie dar trebuie sa fii...un optimist bine informat

Mi-a mai trecut, July

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

buna frumoaselor

cine se supara? nu stiti ca suparaciosilor li se taie nasu, a'?

eu una sunt deacord ca, pesimistu e un optimist bine informat. daca sa ne gindim apoi tot aici se poate de spus ca, cu cit mai multe stii cu atit mai mult iti dai seama ca nu stii. ma fac filosoafa (asa sunt racoaicele ) de aici rezulta ca, un simplu optimist nu e informat si nimic nu stie.

ma retrag , incep sa trancanesc prea mult

-------------------------------
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)

ce mari suntem

Tot ce se intimpla, se intimpla spre bine.

Mergi la inceput