Copii nascuti in 1999 (3)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zana spune:

quote:
Originally posted by Nora

Aaa, si am uitat sa va spun: Mosul a fost taaare generos, le-a aduc copiilor "Playstation2"! Pana la urma m-am lasat convinsa, mai ales de cand am aflat ca si Eric, cel mai bun prieten al lui Andrei, are Playstation. Ce sa fac, nici nu-l pot exclude. Oricum, programul de joaca e strict, in vacanta se poate juca in fiecare zi, dar in timpul scolii doar in weekend.

Pupici, inca o data.

Nora
poze sept-oct 2005



Aha ...uite ce fac prietenii,dar Mosu' generos ca de obicei!
Si pe mine ma bate la cap ca a vazut la prietenul ei...mergem in vizita...
La mine de fapt voia o papusa si n-a spus decat dupa ce a trecut Mosul nr. 1, cu celalalt ne-am intalnit pe strada si hop papusa.

De fapt eu am intrat aici cu alt motiv, zic repede ca acus' cade net-ul

Aho, aho!
Maine anul se-nnoieste,
Plugusorul se porneste,
Si-ncepem a colinda,
Pe la case a ura

Mari colaci s-aveti pe masa
Si caldura multa-n casa!


Continuarea aici:

www.sanatatea.com/anul_nou.php?topic=anul_nou&page=024" target="_blank">plugusorul copiilor
LA MULTI ANI 2006!
fug repede la bucate, mamaaa si e un soare afara...


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

La Multi Ani si bine v-am gasit in Noul An!
Sa avem cu totii un an mai bun decat cel care a trecut,sa fim sanatoase,iubite si fericite alaturi de toti cei dragi!
Trece si vacanta iar de luni,gata,la gradi!Noi nu ne-am revenit inca la capitolul "somn",suntem dereglati total.Nu putem adormi inainte de ora 2 noaptea iar dimineata cu greu reusim sa deschidem ochii la ora 10 si asta pt. ca se trezeste mezinul si plange de foame!
Ce fac copiii,cu ce s-au ocupat in vacanta?


Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stinu spune:

La multi ani pentru mamici si pentru pitici sa va aduca noul an fericire ,sanatate si noroc ,sa ne bucuram de fiecare zi alaturi de familiile noastre si sa multumim Domnului pentru ce avem !

Cam greu cu inceputul asta de an ,noi inca mai suntem nostalgici dupa sarbatori si cum spunea si Camelia nici noi nu suntem tocmai fruntasi la program .Cu mare greutate ne-am trezit de dimineata ,noroc cu Ana care e inca pe vechiul program si ne-a dat la toti scularea la 7 fara 10 ca altfel nu mai ajungeam nicaieri .
Vladut s-a bucurat ca merge la gradi ca i se facuse dor de prietenii lui si de educatoare dar mie imi lipseste glasciorul lui tot timpul in jurul meu .
Suntem cam necajiti ca i se misca alti doi dinti de jos ,cei de langa canini si i-au iesit deja cei noi ,unul poate fi scos de noi dar celalalt nici gand sa se dea la o parte ,asa ca vom merge la dentist.I-am facut deja o programare pentru miercuri ,nu e foarte incantat dar asta e !Sa vezi urlete !
Voi cu ce va mai laudati ?
Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miruna Enescu spune:

Buna, La multi ani si bune v-am regasit!

Va doresc un an bun si plin de bucurii, voua si puiutilor vostri!

Noi am avut o vacanta plina, nici nu-mi mai amintesc tot ce am facut... Surpriza pentru mine a fost ca am petrecut Revelionul acasa, cu copii si bunici, si a fost SUPERB: am facut ravase, pe care le-am infipt cu scobitori in bucatele de branza brie (ca placinte n-ar fi mancat nimeni), am avut tombola si sampanie frantuzeasca, pe care copiii au desconsiderat-o total. Si, bineinteles, am iesit afara la poarta sa vedem artificiile la miezul noptii, dupa ce arseseram si noi...4 artificii in tort.
In rest, au jucat table, remi si sah cu bunicii la greu, au construit si rasconstruit robotii Bionicle, am fost la patinoar de cateva ori si...ieri am ajuns si noi la schi! Dar vrem sa ne mai ducem, si planuiesc chiar sa-i dau la o tabara de schi, ca le-a placut mult de monitorii cu care au facut.

Voi ce lucruri dragute ati mai facut?

Va pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stinu spune:

Ei ,cam multa liniste pe aici .Se vede treaba ca nu sunt singura care inca mai sufera dupa sarbatori .Chiar ma gandeam zilele trecute daca e o nostalgie post sarbatori sau nu cumva ma inscriu intre animalele care hiberneaza .

Noi luni mergem sa facem inscrierea oficiala la scoala ,adica sa definitivam ce am inceput in noiembrie .Sper sa fie inr-un ceaa bun .In rest gradinita zi de zi ,lectii ,acum scriem cu stiloul clasic cu cerneala si va inchipuiti ce e pe acolo de cerneala .Saraca educatoare are viata grea !
Maine mergem la ziua unei fetite care implineste 7 ani la Mc Donald's de la Dristor si o sa profitam si noi ca sta el acolo 2 ore (stiam ca sarbatoririle la Mc dureaza numai o ora dar vad ca ei stau 2 !!!??)si mergem la Mall ca a inceput perioada de reduceri .
si in alta ordine de idei ,Vladut a facut o adevarata pasiune pentru "Singur pe lume "de Hector Malot ,e atat de impresionat de poveste trista a baietelului ca am impresia ca si-a schimbat comportamentul si fata de noi ,parca e mai ascultator si mai cuminte de cand citeste povestea asta !A vazut si partea goala a paharului ?

Iustina
PS Si suntem si stirbi ,Slava Domnului nu am mai ajuns la dentist si i-a scos singurel .Spun Slava Domnului ca a capatat curaj sa si-i scoata singur si nu s-a mai tanguit atat !Voi cum stati cu dentitia definitiva ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zana spune:

De cand a inceput gradi' si s-a revazut cu colegii Miruna e super incantata,vrea acasa doar dupa ora 17, exerseaza la greu cifrele acum.Si am incercat si noi sa scriem cu stiloul...nu va spun ce a iesit .
Am inceput si petrecerile la Mc Donald's, spuneti-mi si mie ce inseamna "masina K lumea" in limbajul pustilor de sase ani ca trebuie neaparat sa cumpar una pana maine,altfel e jale.
Sau sa ma orientez spre roboti,habar n-am eu...dar la un baietel de opt ani ce as putea cumpara?

Va pup,
zana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miruna Enescu spune:

Stinu, din cate stiu eu, la McDonalds, daca sunt mai mult de x copii (12 parca) atunci poti sta 2 ore in loc de 1h30.
Si in alta ordine de idei, voi ce stilou folositi si cum merge?
Cat despre "Singur pe lume" - e minunat daca ii place, nu m-as fi gandit la o carte asa serioasa pentru varsta asta. Noi acum citim "Furnicelul Ferda".
Si despre dinti: Tudor a schimbat doar 2 dinti de jos, pe la 6 ani. Au cazut usor, unul in mancare si unul agatat in puloverul meu. Eu ma bucur ca nu da semne sa schimbe alti dinti, ca are maxilarul ingust, toti dintii lipiti si tendinta sa creasca unii peste altii (ca si la mine, de altfel) - asa ca de ce are mai mult timp maxilarul sa creasca inainte sa mai cada alti dinti, de-aia vor avea mai mult loc dintii noi unde sa creasca.

Zana, nu stiu la 8 ani, dar la 6-7 ani sunt la moda
B-damanii (niste robotei mici si scumpi care scuipa bile).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stinu spune:

Miruna sa stii ca ai dreptate cu maxilarul ,lui Vladut intai au inceput sa i se departeze dintisorii si pareau prea mici ,apoi au inceput sa cada si vad ca se misca si pe sus .La noi nu e asa simplu cu scosul lui ,apelam la dentist cand nu se mai poate fiindc ii ies foarte repede cei definitivi ,nu prea a fost stirb mai mult de o saptamana sa zic .
Stiloul de la gradinita e luat de educatoare si dupa ce a incercat cu cele clasice a trecut la cele gen rotring ,pur si simplu imi scapa denumirea exacta ,cu mina ,stii la ce ma refer .Si acasa i-am luat unul mai de calitate .Cele clasice cu cerneala patrund foile de la caietele speciale si pe partea celelata ,ca sa nu mai spun de cerneala de pe degetelele lor .
Va pup si ma grabesc foarte tare ,sper ca am fost coerenta ca fiica-mea a inceput sa se ridice singura in pat si mi-e frica sa o las prea mult singura sa nu cada peste .
Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Buna,fetelor!
Noi la capitolul "schimbatul dintisorilor" suntem in urma,Georgianei nu i se misca nici un dintisor...sa fie bine,sa fie rau...nu stiu ce sa mai zic!In luna mai implineste 7 ani,probabil vom fi o scolaritza stirbutza!
La gradi le-a cerut stilouri din astea ieftine,cu rezerve cu cerneala,ei de anul trecut au scris cu stilol,acum scrie destul de bine!Sunt tare mandra ca stie sa scrie,citeste destul de bine iar la matematica a invatat adunari si scaderi destul de greutze pt. varsta lor,cu trecere peste trei unitati...



Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
POZE NOI

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stinu spune:

Cameliaeu stiu ca ,cu cat mai tarziu se schimba dintii cu atat mai bine sunt mai sanatosi ,nu mai stiu pe unde am citit dar acum stii cum e ..Vladut a avut dintisori foarte devreme si oricum se cam tocisera ca am trecut primavara trecuta printr-o "criza "de bruxism si mai bine ca s-au schimbat .

Si Vladut face adunari si scaderi cu doua unitati ,dar sunt numai vreo 5 din toata grupa care au prins smecheria .
In schimb nu-mi convine ca d-na in loc sa le citeasca ea povesti pune copiii care stiu deja si ea isi vede de alte treburi si de fiecare data se isca scandal ca mai si iese din clasa si bineinteles ca numai la povesti nu le sta lor capul cand raman nesupravegheati .
Si apoi vine cu pretentii ca ea nu le da vacanta deoarece a ramas cu materia in urma ,ultima oara cand au avut vacanta ,nu cea de sarbatori asa a facut .Pai daca e vacanta ,vacanta sa fie ca or sa aiba timp suficient sa isi piarda vacantele invatand !Sau poate sunt eu mai nebuna .

Iustina

Iustina

Mergi la inceput