Endometru,ovulatie,monitorizari,temperaturi-80
Raspunsuri - Pagina 9
galinarodica spune:
Cati, Iube, Maana,Tabita multumesc de mesaje. Acum timpul trece foarte greu. Sper sa am ce sarbatori vineri.
andicu spune:
Buna dimineata viitoarelor burticoase!
Revin dupa cateva zile de absenta foarte intemeiata: verisoara mea a nascut un voinic de 3.700 kg, si 52 cm, Andrei Robert
, finutul meu. E un scump si-un gras si-un mancacios, iar eu fac pe dadaca in schimb de tura cu soacra si sotul ei, ca a facut cezariana si nu are voie sa-l ridica pe bebe. Faza tare e ca ea are 1.60 m inaltime si inainte de sarcina cantarea 47 kg, acum vreo 60kg, deci va dati seama ce monstrulet a iesit din ea ?!
Culmea, mi-e drag de el de nu mai pot deja, dar n-am nici-un pic de regret ca nu-i al meu sau ca nu sunt in locul ei!!! senzatia asta ma linisteste, ca tare mi-era teama ca o s-o tot tin intr-o boceala zilele astea !
Rodica, sa-ti traiasca puiul si ma bucur f. mult ptr tine ca-l iei acasa foarte curand!!
Cata, tot frumoasa ai ramas, burticoasa cum esti la 30 sapt.! ai grija de tine si de Bianca sa se nasca sanatoasa si frumoasa !!!
Ingerash,
! sper sa vina uratii aia odata cu tratamentul asta!
Fetelor, subscriu si eu la ziua 1 a CM
, mi-au venit si rezultatul analizelor si bineinteles ca am ceva : Gardenella
! de unde naiba oi fi luat-o si pe-asta, nu stiu ?! azi trebuie sa ma duc la dr sa-mi dea tratament.
toate fetele mele dragi !
Vine si randul meu..
Pozele mele
diciu spune:
Andicu....sa-ti traiasca finu si sa fie sanatos si norocos!!! 
si cu o nasa mamica![]()
anda
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
Bugnar spune:
GALINARODICA n-am disparut... va citesc fara sa ma bag in vorba iar pe tine poti sa stii sigur ca te admir din umbra pentru ce faci. Te intrebam intr-un mesaj mai vechi (pe care poate nu l-ai citit pentru ca pe vremea aia capitolele se scriau intr-o singura zi unul si tu erai toata ziua la spital la Serban) de ce Dumnezeu dureaza atit sa ti-l dea acasa si de ce trebuie el sa doarma in continuare acolo in loc sa doarma in camaruta lui pe care i-ai pregatit-o. Ca inteleg ca analizele sint bune toate,nu? Si-atunci copilul sta in uritenia aia de spital ca sa se rezolve niste chestii birocratice care au legatura cu niste functionari si in nici un caz cu vietisoara lui. Vineri... ce frumos... o sa ma gindesc la tine vineri...
Salut pe toata lumea!
catty spune:
ANDICUTZ, sa iti traiasca nepotelul si sa va bucurati de el.
INGERAS26A ma bucur ma nu ai plans si ca stai departe de butoi.
GALINARODICA, stiu ca timpul trece greu, dar asteptarea asta merita tot efortul, nu?
IUBE2001 mai usor de depresiile frumoaso, ca o sa ajungi sa te cateri pe pereti si nu o sa mai poti controla. Asculta-ma ca stiu ru ce spui.
UTOCATALINA, ce bine imi pare ca Biencuta este cumintica si se dezvolta bine.
catalina
piccaflor spune:
Andicu sa-ti traiasca finutul si sa-i faci cit mai repede un tovaras de joaca
...
Bugnar pup fata dulce
...
Amely spune:
Andicutz, sa-ti traiasca finutul! ce bine ca ai ocazia sa-ti exersezi calitatile de viitoare mamica!
Galinarodica, sa fie intr-un ceas bun venirea micutului Serban in viata ta! Toate gandurile mele bune pentru voi!

Acum pot sa va zic, depresiva... inca nu sunt, dar simt (nu ma intrebati de ce) ca vor veni rusii luna asta... e doar un presentiment, nu pot sa-l explic, probabil am ajuns sa-mi cunosc toate starile de functionare...
Macar daca s-ar abtine lumea (ma refer la familie, prieteni) de la intrebari obsesive de genul "dar la voi cand vine bebe?", cel putin as uita. Dar uneori nu mai am puterea sa raspund la astfel de intrebari. Da, cred ca am obosit...
Scuze daca v-am deprimat
, gandeam cu voce tare, plus ca daca nu voi, atunci cine sa ma inteleaga?
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
diciu spune:
Amely
..eu ca sa scap de atatea intrebari....le-am zis ca nu putem face bebe ca avem probleme si gata...si nu ma mai intreaba nimeni nimic de teama sa nu ma supere...acuma...un sambure de adevar este in situatia noastra...
..dar noi vom incerca totusi sa facem tot ce se poate....
dar la tine...fruntea sus!...ca veti avea copilasu vostru![]()
anda
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
Madana spune:
Amely parca vorbesti de mine. In we l-am sarbatorit pe sotior sambata cu prietenii si duminica cu familia. Si cand totul era mai frumos si ma simteam mai bine se trezea cineva sa puna intrebarea ... sti tu care, si-mi strica dispozitia. Si eu nu prea am spus multora din familia mea de chestiile prin care trec decat mamei si surioarei mele, care nu ma mai intreaba asa des. Stiti toate cum se pune intrebarea, nu? Ceva de genul "Dar voi nu vreti sa faceti copil, ca va cam trece vremea? ceva de genul. Ca si cand noi nu am vrea. E destul de dureros. SI ce pot sa raspund? Eu intotdeauna ma cam blochez. Incerc pe cat posibil sa nu plang de fata cu ai mei, nici chiar sotul nu stie. Intru in baie si ma descarc singurica. Nu vreau sa transmit nimanui starea mea. Fata de voi, prietenele mele iubite, nici nu simt ca ma destainui, e ca si cum m-as uita in oglinda. 
Andicusa-ti traiasca finutul.
UtoCatalina esti o
supeeeeeerba si Biancuta arata extraordinar de bine. Amandoua sunteti ffff fotogenice. Aproape ca o vedeam si pe Biancuta sambind in burtica. Pup
fetele frumoase si voioase 
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"