Endometru,ovulatie,monitorizari,temperaturi-80
Raspunsuri - Pagina 10
ingeras26a spune:
Iube, valoarea a iesit 0 curat...asa trebuie sa iasa daca nu este sarcina, nu? De ce la tine a iesit mai mare? Stii ce inseamna? Ca in sarcina este >5 sigur... 
Andicu, sa-ti traiasca grasunelul de finut :))
Amely, de acord cu Diciu...eu refuz sa mai raspund la intrebarea asta, pt ca ma chinui singura :(
Catty, Andicu, Piccaflor, va multumesc! 
Fetelor, eu incerc sa imi umplu timpul cu de toate, numai sa nu ma mai gandesc la asta :(
Ingeras
catty spune:
AMELY, stiu cum este cu intrebarile astea. La mine mama nu intreaba pt ca in viziunea ei copilul trebuie sa vina pe la 30 de nai, dar uita ca pe mine m-a facut la 21 de ani ai ei. Bunica mea este insa cea opsedata ma moare si ea precum bunicul meu si nu isi vede stramepotul, dar am potolit-o cand i-am spus ca incercam si acum asteapta sa vrea Dumnezeu sa apara bebe. Socrea mea avea chestii de astea cu intrebarile, dar i-am retezat-o scurt ca sunt in convalescenta si ca nu cred ca fiul ei sa vrea sa ramana vaduv pt ca ai lui parinti vor nepoti, iar acum se abtine de la comentarii si intrebari.
MADANA, AMELY si toate fetele care sufera din cauza intrebarii "voi cand faceti copil?" v-as sfatui sa fiti mai dure si sa le spuneti ca asta este treaba voastra si ca nu au de ce sa se intereseze. Va garantez eu ca pe urma nu or sa mai aibe curajul sa mai deschida gura.
Nu inteleg de ce oamenii nu vor sa priceapa ca lipsa unui copil nu inseamna ca acel cuplu nu isi doreste un bebe, ci ca poate, de cele mai multe ori, exista probleme foarte grave care te impiedica sa ai minunea mult visata? Mai avem mult pana sa invatam sa nu ne mai bagam nasul in treburile altora, ci sa incercam sa ne vedem de viata noastra.
catalina
iube2001 spune:
Ingeras dragalas io am avut sarcina molara partiala in iunie adica aveam valori mai mari ale b-hcg decat era normal la o sarcina noramla asa ca dupa chiuretaj am urmat monitorizari ale hormonului tot la 2 saptamani pana la negativare adica sub 5 iar dupa aia la 1 luna!
In august am ajuns la 2

iar acu o luna am avut 1,4 dupa cum ti-am zis .De aia intreb.probabil ai o valoare sub 5 pe care ei o considera 0.SPer!!!!!!!!
Amely(tizo)tu pe cand astepti ? Eu pe joi-vineri...da eu mai sper ca poate nu vine.......
diana
bubulina1 spune:
Ma bag si eu in discutia cu "Dar copii pe cand?". Am o colega care s-a straduit aproape 3 ani sa faca bb, acum are o minunatie de fetita de 6 luni. Ca sa evite intrebarile astea, mereu zicea ca nu-si doreste copii, ca este inca tanara, bla, bla. Si cu toate ca lumea dezaproba ce spunea ea (si eu eram printre ele), si-a continuat lupta si si-a indeplinit visul, fara sa mai aibe parte de astfel de intrebari nu tocmai vesele.
Ingerasule, nu mai fi suparat
. Daca nu e bb, atunci poate niste progesteron ti-ar face bine (tinctura de muguri de zmeur e f.buna).
Galinarodica, felicitari pentru baietel!
Amely, daca inca nu ai semne nu inseamna ca nu esti
.
Pupici
"Speranta moare ultima"
sanziana spune:
Multumesc pentru primire fetelor si pentru raspunsuri, si sa de-a D-zeu sa se implineasca si visele noastre!
Eu am mai "bantuit" aici pe DC dar la aspirante. Mai mult am citit si v-am urmarit decat sa scriu. 
Tabitha spune:
piccaflor, iube2001: va multumesc pentru galerie. Mai, o fi azi prima zi a CM, dar curge ca la Niagara. Cred ca i-am asteptat atat de mult de acum m-au invadat cu totul. Am reusit si mi-am facut programare. Pe 2 ma duc la dr, sa vada daca a mers tratamentul de stimulare, si sper din toata inima sa fac o prima IA pe 5-6 decembrie (de mos Nicolae... - sa vad ce mi-o pune in burtica... ca in ghetute nu vreau acum... vreau sa aiba ce cadou sa imi aduca Mos Craciun).
andicu: sa-ti traiasca finutul, sa te bucuri de el si sa fii mereu alaturi de el. Si eu am 2 finute: una are 1 an jumate, cealalta 3 luni. Iar pe cea de a doua, mamica ei a trebuit sa o lase cu bunica, ca s-a dus la serviciu departe.. departe.. peste mari si tari. asa e viata. Si eu merg des la ea, ca sa ma joc, sa am grija de ea, s-o mai las si pe bunica sa-si revina.
Hai, sa auzim numai vesti bune.
Tabi
Kariris spune:
Eu sunt cu sotul meu (locuim impreuna) de cand aveam eu 30 de ani. Ne-am casatorit cand aveam eu 33 de ani. Pana ne-am casatorit legal, nu a intrebat nimeni nimic de copil... dupa au inceput intrebarile..." da voi cand faceti un bebe?" "dar nu faceti si voi un bebe?" Pana cand m-am enervat si le-am raspuns odata mai multora care erau la noi si ne tot intrebau:" bey fratilor daca ne casatoream cand aveam io 50 de ani tot asa ne-ati fi intrebat? copiii se fac la tinerete; eu nu m-am casatorit tocmai tanara! Si dupa cum vedeti...nu, nu facem bebe!" si ei au inteles ce au vrut, nu ma intereseaza, dar nu ii mai suportam. Mi se parea mai normal sa ma intrebe pe mine " dar tu de ce nu ai un copil pana la varsta asta?" decat "cand faceti si voi un bebe"? Mie mi se par niste intrebari idioate si in orice caz potrivite la un cuplu foarte tanar! Daca vezi ca au trecut de-o varsta si au tot ce le trebuie, poate ca e ceva de nu fac si mi se pare indiscret sa intrebi.
Kariris spune:
Se mai gaseste cate o baba nebuna sa ma intrebe de copil - eu trufanda de 36 de ani, el la frageda varsta de 52 de ani- si le raspund senin ca eu am fost crutata de chinurile facerii si am trecut direct la postura de "bunica" si ca am 2 nepotei la alegere unul de 5 ani si unul de 9 luni! si bineinteles ca baba zice in sinea ei ca sunt o insensibila, o degenerata fara simt matern...dar numai eu stiu ce-i in sufletul meu! Daca ar sti si ea la ce mi-ar folosi?
Amely spune:
Offf, dragelor, de-ar fi asa cum spuneti voi... In familia noastra (in special a sotului) se pare ca am ajuns un fel de subiect de barfa, la cafea...
Soacra-mea ne compara cu cumnatii nostri, fratele sotului si cumnata-mea, ca uite, ei cum au putut? si ei s-au chinuit nitel, cumnata-mea a pierdut o sarcina, dupa ce facuse cateva avorturi la viata ei, si s-a facut mare caz pe tema asta... , Nu banuieste nimeni din familia lor prin ce am trecut eu, si asta inca nu de mult...si numai D-zeu din cer stie cat mi-am dorit acel copil...In fine, poate eu sunt de vina ca nu le-am spus, nu stiu daca ma intelegeti fetelor, n-am nevoie de compatimirea lor... cateodata as vrea sa aplic ce spune Catty, si sa i-o retez taios: "eu nu sunt cumnata-mea.punct", poate s-ar potoli, dar nu ma lasa inima... doar ma doare. In fond, sunt oameni pe care ii iubesc asa cum sunt, cu bune, cu rele... incerc sa merg inainte zambind. De plans, mai plang uneori, cand nu ma vede nimeni...
Sper ca nu v-am intristat, vroiam de fapt sa va spun ca ma bucur din toata inima ca existati
si de fiecare data cand va citesc ajung sa vad viata colorata mult mai roz...si asta-i minunat!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
Tabitha spune:
bine tintit, lachione.
Eu, la intrebarile insistente de genul "Dar voi nu vreti sa faceti copii? Pentru cine munciti? Doar aveti de toate... Nu va mai ajunge..." etc. etc., le-am zis ca sunt probleme su pseranta ca intrebarile vor inceta, cel putin din bun simt. Da de unde. Urmeaza: "dar v-ati cautat? cine e de vina?" Cum sa zic ca sotul e de vina? Pe de alta parte zice bunicul sotului meu acestuia din urma: "mai baiete, trebuie sa tai raul din radacina." De aici am dedus ca ei cred ca eu sunt cea cu probleme si ca ar trebui ca sotul meu sa ma lase din acest motiv, ca sunt "stearpa" (cum se zice la tara). Bunica mea in schimb ma bate la cap sa iau un copil de la cresa si sa-l cresc. Nicaieri unde mergem nu scap de intrebari (pe sotul meu nu-l prea intreaba, ca de, asta-i subiect de discutat intre ia o pauzari, ca mereu femeia e de vina daca nu pot aparea copii).
M-am saturat de ei. Si tot din cauza lor sotul meu inca nu agreeaza adoptia, ca ce va zice lumea, ca ne vom pierde toti prietenii etc. etc. Am reusit sa-l fac sa inteleaga ca el cu mine si cu copiii traieste, nu cu lumea, si daca cineva ne va barfi, noi vom fi deasupra tuturor vorbelor.
Acum, incercam IAD, iar daca nu va fi sa fie, in 2007 trecem la adoptii.
gata, vreau sa uit de intrebarile rau-intentionate ale unora. Macar aici putem vorbi fara teama de a fi criticate, judecate pentru ceva care nu tine de vointa noastra, ci de corp, pe care nu il putem controla mereu.
Va pupic
.
M-am programat pt. 2 dec. la ecografie si daca e bine, pe 5 sau 6 voi face IA. Uraa!!!!!!!!!!
Tabi