Endometru,ovulatie,monitorizari,temperaturi-80
Raspunsuri - Pagina 8
marrina spune:
Miro, pai daca petele au fost aseara, indiferent ce culoare aveau, esti ziua 1. Parerea mea.![]()
"Pentru tratarea candidozei exista "Mycosyst". Substanta continuta este FLUCONAZOL,in diferite concentratii:50,100,150 si 200 mg. De obicei ptr candidoza vaginala este de ajuns o doza unica de 150mg dar ,ptr rezultate optime se face o schema de tratament individualizata de catre medic.Deasemenea este necesara si tratarea concomitenta a partenerului.La pacientele cu candidoza cronica sau aparitii frecvente a acesteia se recomanda repetarea tratamentului cu 150 mg fluconazol pe luna timp de 4-12 luni(comform prospectului).
Pe piata exista un medicament similar, cu aceleasi proprietati si aceiasi substanta activa, dar cu un pret mult mai mic: FLUCOVIM , producator Vim Spectrum, Tg. Mures , avand aceiasi substanta activa FLUCONAZOL in aceleasi concentratii de 50,100,150 mg mai putin doza de 200 mg.
Daca comparati prospectul celor doua produse, diferenta principala dintre ele va fii pretul."
Tabitha spune:
catty: sotiorul meu are aproape 32 de ani. Iar acum 1 an au vrut sa mi-l ia in armata. Noroc ca s-a inscris la o scoala post-universitara si a scapat (a dus o adeverinta de la scoala postuniversitara). Banuiesc ca de asta nu l-au cautat anul acesta. Dar daca la anul, in toamna, cand va fi ultima serie de incorporari, vor vrea sa il cheme din nou? (scoala postuniversitara nu a mai urmat-o, ca nu erau destui inscrisi) De aceea nu vrem sa isi schimbe BI pana nu suntem absolut siguri ca nu mai avem nici o teama. Iar pt. adoptie, vedem noi cum o sa o scoatem.
pentru tine.
Tabi
Tabitha spune:
Madana:
se zice ca cine face armata e barbat, cine nu o face e barbat destept!

Lasa ca scapam noi de stresul armatei...
Tabi
Amely spune:
Miro
, subscriu la ce au zis fetele, adica azi esti ziua 1. Nici CM-ul meu nu e prea abundent, datorita AC luate aproape 10 ani, plus ca foloseam OB. Inainte sa iau AC, curgea garla... dar dupa ce am intrerupt AC (acum aproape 3 ani), a ramas tot redus cantitativ. Nu cred ca e ceva rau, pur si simplu asa e la noi...
Cu irigatorul, nu stiam ca strica flora, daca faci irigatii cu ceai de galbenele + bicarbonat, dimpotriva, eu doar atunci am reusit sa raman
(prima si singura data in viata mea). De atunci n-am mai facut irigatii, dar nici n-am mai ramas...
Rodica, cred ca esti in al 9-lea cer
, mai ales cand iti vei vedea puiul acasa, langa tine! Ma bucur atat de mult pentru tine/voi!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
utocatalina spune:
Buna fetelor...am trecut sa va incurajez si eu si sa va zic sa dati bataie sa aud de gravidoase si in noiembrie...cit mai multe

....eu sunt bine, Bia la fel sapt. trecuta avea la 30 de sapt. 1671 gr...luni mergem iar la T...de ieri am intrat in prenatal si daca vreti sa vedeti burtica la 30 de sapt. o gasiti in album la "burtica"
...Succes! Pupici Ingeras si Betica[
pup]..cu voi m-am intilnit la alt subiect!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
31 si 3 zile ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
utocatalina spune:
Sinziana are dreptate Mirona...em luat vreo 3 luni Maca inclusiv cind am ramas...dar nu mai stiu cite luam pe zi...cit scria pe prospect cred..oricum ii dadeam si sotului, chiar daca nu in fiecare zi!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
31 si 3 zile ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
ingeras26a spune:
Feteleor,
Va
mult pt ajutor! Nu pot sa spun nici ca am picat, dar nici ca sunt prea departe de butoi...sunt pe margine, insa incerc sa ma tin bine, sa nu pic. Nu am
(va vine sa credeti??), accept situatia asa, pur si simplu.
Am inceput sa iau Duphaston 2/zi 5 zile (Simonette, tb sa-ti vina dupa 3-5 zile de la terminarea tratamentului).
Oana, nu te mai ingrijora...ca bb se poate prinde si asa...
Catty, nu au venit uratzii, m-as fi bucurat...ii astept peste min 8 zile, deci mai stau ceva pe bara :(
Galinarodica, felicitari!!!

ai vazut ca dorinta ti s-a indeplinit rpd? Iti dai seama ce sarboatori deosebite si frumoase vei avea? Bucurati-va de bb! sa fie sanatos! 

Utocata, 
Tabi, ce bine ca ti-a venit CM! Asa te poti apuca de treaba imediat!
Miro, Marrina, Amely 
Ingeras
iube2001 spune:
OLA!
Galinarodica felicitari pentru decizia luata!Toata admiratia mea 

!!!!!!!!!!
Ingerash dragalas

Tabitha Madana si Catty si noi am trecut toamna prin stresul cu luatul in armata

!!!!!!!!Am scapat ca prin urechile acului desi al meu barbatoi are 30 de ani si 2 facultati la activ si nu a mai catadicsit sa se mai inscrie la alta scoala si era sa o imbulineze...... pana la urma a rezolvat cu o amanare medicala.
Eu trec prin depresia de dinainte
......... ziua 23.Aseara mi-a venit sa plang habar nu am de ce.... ca se crucea al meu sot ca ce m-a apucat... si dupa aia ma apuca si mai dihai cand mi-am dat seama ca e depresia de dinainte !SA vedem ce-0 sa fie.....
..
Am terminat de luat Gynozolul. sa vedem daca a trecut.
Simonette au venit invadatorii?
Pupici
diana
iube2001 spune:
Ingeras dragalas... ce ti-au zis medicii ca B-hcg nu e dozabil sau e 0 curat?
CA io am ultima valoare a B-hcg 1.41 (acu o luna)care e fff buna in situatia mea adica-s negativa da ma gandeam ca poate nu o sa ajung in veci chiar la 0.....Nu stiu daca m-am facut inteleasa.
pupici
diana
piccaflor spune:
Buna dimineata!
Ingerash
...imi pare rau iubita...n-ai sa cazi in butoi pt ca noi nu te vom lasa
...
Tabi ma bucur ca au venit rushii si in sfirsit poti incepe stimularea...si o sa vina si
,ai sa vezi...
Miro subscriu si eu...azi esti ziua 1...
Galina mamica fericita
...il pup si pe Serbanica 
Iube si mie imi venea sa pling aseara si cred ca noi toate avem momente din astea
Simonette v-ati hotatit pt adoptie?
[bAmely,Marina,Madana,Diciu,Sinziana,Catty,Bubulina,MOana,Andicusi toate celelalte fete 
Liana[/b] pt tine un pupic special