Endometru,ovulatie,monitorizari,temperaturi-80
Raspunsuri - Pagina 7
Tabitha spune:
mirona: eu sunt total novice in de-ale astea, dar din ce am mai citit pe forum si din sfaturile pe care mi le-au dat si mie fetele in alte situatii, daca as fi in locul tau, as considera azi prima zi (si asta nu numai ca sa numaram impreuna zilele), dar asa cred eu ca e corect. Mai ales ca petele rosii au aparut azi-nopate. In plus, exista unele opinii ca daca petele rosii apar seara, abia urmatoarea zi e considerata prima a CM. Asta e opinia mea.
de doua ori si eu totusi trag speranta ca la cap. 100 sa fim
toate.
Tabi
simonette spune:
Buna dimineata dragutelor! Sa aveti o zi buna!

Tabitha,se gaseste mama, hartie alba parfumata, iar in cel mai rau caz, e una de culoarea piersicii, care e si parfumata si frumoasa si buna!Hai ca am ajuns sa fac reclama la hartie igienica, dar daca e sa mai inlaturam un stres...de ce nu?! Bine ca ti-a venit, multa fabta luna asta, la facut bebei!
Sanziana,bine ai venit si bafta multa cu maca, sa-ti aduca bebicul mult dorit! Eu stiu ca se trebuie sa iei 3/zi, si ca nu afecteaza o eventuala sarcina! Poate altcineva stie mai mult!
GalinaRodica, Mai ai trei zile si il vei avea pe Serbanica al tau acasica! Ce ma bucur pt. tine! Eu trebuie sa scot pe cineva din spatiu! Stii cumva daca am luat pe cineva in spatiu, dar nu sta la mine, trebuie sa aduc actele acelei persoane? Ca adresa din BI e la mine! Pe urma tre sa alerg sa strang unele acte dar sotul meu e tare ocupat sapt. asta si eu fara el nu prea umblu! Pupici si numai bine!

Pup toate fetele!
Tabitha spune:
simonette: il pun pe barbati-miu sa caute hartie alba parfumata, nu se mai poate. Pai cum asa, se poate sa nu-mi dau eu seama daca e rosu sau maro??? :)
Sa inteleg ca trebuie sa il scazi de la intretinere pe individul pe care l-ai luat in spatiu? Asta banuiesc ca poti s-o faci aducand o adeverinta de la adresa unde locuieste acum, adeverinta care sa ateste ca este trecut in cartea de imobil la acea alta adresa. Nu conteaza neaparat adresa din BI. De ex, sotul meu are adresa din BI la mama lui, dar sta cu mine, desigur, in apartr. nostru. Problema e ca, daca s-ar duce sa isi schimbe BI, l-ar lua imediat in armata, ca inca nu a facut-o... Asteptam iarna viitoarte, cand armata nu va mai fi obligatorie, ca sa scapam si noi de stres.
Te pupic dulce.
TAbi
simonette spune:
Tabitha,nu stiu de unde ai tras tu concluzia ca ar fi "un" individ! De fapt am luat o prietena in spatiu, ca s-o ajut sa-si dea permisul in Buc. Acum nu-i mai foloseste, deci mai simplu ar fi s-o scot! Asta asa...ca pe viitor sa nu-mi mai trebuiasca cine stie ce adeverinta!
Chiar...ca pe asta o uitasem! Si sotul meu are alta adresa in BI, ca nu ne-am catadicsit sa-i fac mutatia.
fata!
Mirona spune:
Tabitha
inca nu m-ai convins ... de ce? Pentru ca la mine se intampla cam asa:
prima zi pete, a 2-a zi sangerare (dar nu abundenta), a 3-a zi sangerare usoara, a 4-a zi pete, a 5-a zi ... nimic.
Daca ar fi sa ignor petele ... ar insemna sa am menstra numai doua zile?
... si oricum numaram impreuna ... fie ca-i ziua 1 sau ziua 2 la mine. 
Miro
chiquitita spune:
quote:
Originally posted by piccaflor
Lachione..
Oana miniirigatorul pe care-l folosesc eu se numeste "Confident" si arata ca un tub...partea care se introduce in Dl Vagin ,arata ca un creion cu 2 orificii in virf si este dintr-un plastic neted care nu-ti face terci nimic...l-am cumparat acum citiva ani dintr-o farmacie de cartier...dar tu ce irigator ai de esti asa terorizata?
Irigatorul meu se numeste TANTUM ROSA, arata ca o armonica cu un creion cu mici orificii in varf. Creionul nu are deloc striatii este foarte comod si eficient. Tot lichidul este fructificat, nu curge nimic si nu deranjeaza.
catty spune:
Buna dimineata,
INGERAS26A imi pare tare rau ca au venit uratii. Lasa ca ii speriem luna viitoare si or sa ne lipseasca pentru 9 luni.
TABITHA, ma bucur ca esti fericita ca au venit musafirii. CATI ANI ARE SOTUL TAU? Ca daca are 25-26 nu il mai iau in armata. Stiu asta pt ca nici al meu iubitel nu a facut armata si ni s-a spus sa stam linistiti ca nu il mai cheama.
SANZIANA bine ai venit printre noi.
GALINARODICA cred ca nu mai poti de nerabdare sa aduci bebicul acasa. Sa fie cu noroc si totul sa mearga ok.
NU SUPORT CANDIDA SI NICI IRIGATOARELE !!!!!!!!!!!!!!!!
URASC aceste neplaceri si minunatele scurgeri care le insotesc.
catalina
Tabitha spune:
simonette: scuze ca am tras gresit concluzia ca ar fi "un" individ. asa mi-a venit mie...
Daca e vorba de actele pt. adoptie, banuiesc ca trebuie intr-adevar ca nimeni sa nu mai figureze pe acea adresa decat tu si sotul (cred ca trebuie sa demonstrati ca aveti spatiu pt. a creste un copil, nu?). In acest caz cred ca ar fi bine sa discuti cu persoana in cauza si sa ii explici ca trebuie sa isi schimbe BI, pe noua adresa unde locuieste. Ce faci insa cu sotul, care are alta adresa? Banuiesc insa ca se poate explica... si vor intelege.
Mirona: la mine luna trecuta mi-a venit sambata seara (cateva pete). Duminica si luni niste surgeri rosii dar f. reduse cantitativ. Abia de marti mi-a venit normal, cu debit ca la carte, si m-a tinut pana sambata. Eu am considerat in acest caz ca marti a fost prima zi. Banuiesc ca depinde f. mult de organism. Difera de la o persoana la alta. Numaram impreuna, oricum.
Ma ajuta cineva cu nr. de la Giulesti de la programari pentru ecografii, pt. dna. dr. Dracea?
Va multumesc tuturor.
Tabi
Madana spune:
Tabitha si sotul meu din acelasi motiv nu si-a schimbat CI-ul, ii este frica de
armata.
Mirona eu as spune ca azi e Z1.
Galina Rodica
Vineri sarbatorim 

Simo
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"