Endometru,ovulatie,monitorizari,temperaturi-80
Raspunsuri - Pagina 6
galinarodica spune:
Buna fetele, da productive mai sunteti, umpleti paginile ca pe cana de cafea... Am dat o tura sa vad ce mai faceti, sa va fac galerie si sa va spun ca va tin pumnii.
Bugnarelule pe unde umbli ca nu te-am mai "vazut" de un car de ani pe aici. Sper sa fii bine merci si cu loc caldut pentru bebica.
Simonete vineri cred ca mi-l da pe bebeu acasa. Tu ce ai mai facut?, cum mai stai?
galinarodica spune:
Iti dai seama ca astea 3 zile mi se par fooooooooooooorte lungi, da o sa fie bine.
Bebe are deja un prieten de acolo pe care o sa-l ia una din fetele de pe forum cu care m-am imprietenit si nici nu stau departe de noi asa ca o sa fie super iti dai seama? si parintii si copii prieteni. E super. Acu ma duc sa ma uit la crimele din Midsomer pe hallmark (ca uneori imi vine sa-i kilaresc pe astia de la DPc ca se misca ca ochii mortului. Te pupic si bafta multa Diciulica.
diciu spune:
mercicel galinarodica...imi imaginez ca-s cele mai lungi zile din viata ta...dar si bucuria va fi enorma....
si gata i-ai pregatit venirea?...ce planuri ai cu micutzu in primele zile?
...
pupici
si vizionare placuta!
anda
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
galinarodica spune:
Da asa cum ti-am zis maine trebuie sa soseasca patutul. Apoi cred ca in primele zile nu o sa vreau nici la buda sa ma duc... o sa stau lipita de el ca marca de scrisoare. O sa iesim afara in fiecare zi cate putinel, o sa ne jucam, o sa invatam sa mai papam si alte lucruri noi si cam atat deocamdata. Apoi o sa ne pregatim de sarbatori ca de anul asta o sa fie altfel.
sanziana spune:
Buna fetelor!
Am si eu o intrebare pentru cele care au luat maca.
Cum se ia maca, o luna intreaga sau din prima zi de menstruatie timp de 10 zile. Daca intre timp ramai insarcinata si nu stii si continui sa iei maca?
Ma puteti ajuta cu un raspuns?
Multumesc mult!
Tabitha spune:
Buna dimineata !
Au venit uratii si sint tare fericita, pentru ca nu voi mai avea dubii. Azi o sa consider ca e prima zi, ca azi a fost rosu. Ieri a fost doar maroniu. Nu-i asa ca am dreptate sa consider azi prima zi? Si de poimaine intoxic organismul cu tratament de stimulare din ziua 3 pana in in ziua 7. O sa-mi fac si programare la dr. pe 2 sau 3 dec. si gata, asta-i ultima luna in care mai accept sa vina nenorocitii.
simonette: nu stiu daca pot sa schimb hartia roz pe cea alba, ca hartie igienica alba parfumata nu am prea vazut si sotul meu vrea mereu "parfumata". Iar la serviciu tot hartie roz e...
cattysi ingerash: multumesc pentru incurajari. Eu abia asteptam sa vina, ca daca nu insemna ca m-am dereglat, si nicidecum ca sunt insarcinata, ca aveam 3 minusuri la activ luna asta. Asa ca azi e bucurie, o tin intr-o veselie. MAi trebuie sa ma decid care din cele 2 medicamente de stimulare sa folosesc. Si sunt atat de nehotarata...
ingerash: imi pare rau....
Si eu, dupa ce am facut ICSI iar rezultatul la sange a fost de 0,ceva (nu mai stiu exact cat) am tot sperat ca poate totusi testul e gresit si sa nu-mi vina uratii. Dar fix la 72 de ore mi-au venit. E atat de greu sa suporti dezamagirile astea... De multe ori ma intreb unde am gresit de nu a iesit bine. Inventez tot felul de probleme, dar adevarul e ca nu a fost sa fie. Poate luna asta, cine stie. Daca ii stimulez bine, daca ovulez pe partea care trebuie si daca la IA vor fi multi si buni, poate avem mai multe sanse. Nu te lasa, trebuie sa invingem.
galinarodica: ma bucur atat de mult pt. tine... O sa fie bine, o sa vezi. Iti promit eu... Am si eu 2 finute si 2 nepotele care mi-s atat de dragi, in fiecare seara apropae merg pe la una din ele ca sa ma joc cu ele si-s asa de lipicioase. Sotul meu a zis ca el isi doreste fata, eu cand am facut ICSI simteam ca va fi baiat. Acum, ce-o vrea Domnul. Fii binecuvantata!
Gata, fetele, ca am monopolizat discutia. Ma duc in pas vioi spre munca!
Va pupic pe toate 

si nu uitati ca si maine e o zi.
Tabi
Tabitha spune:
Ajutooooooooooooooooor!
Am uitat ce era mai important. Numarul de telefon de la Giulesti unde se fac programari pt. ecografie. Va rog, il stie cineva azi, ca sa nu mai pierd o zi si sa sun abia maine?
Va multumesc tare de tot pemtru ajutor. Sunt asa de aiurita, ca l-am lasat acasa... Eram fericita ca au venit uratii si am uitat de numarul de telefon.
Pup la voi
Tabi
Mirona spune:
neata fetelor,
v-am citit si eu ... mai mult pe diagonala ... ca mult mai scrieti voi. Mama ... ce baba o sa ma simt io la capitolul 100 ... si inca
nu se intrevede la orizont ...
Imi pare rau pentru cele la care s-au aratat uratii ... si au mai pierdut o luna ... capu sus si inainte. 
La multi ani! cu intarziere pentru Amely.
Pentru tine galinarodica ... vineri deschidem o sampanie. Felicitari mamico!
sanziana eu am luat MACA. Eu am luat toata luna cate 3 pe zi.
Cel mai bine o poti intreba pe Catalina Uto. Ea a luat vre-o 3-4 luni MACA. Uite www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56513" target="_blank">aici si un link ... in josul paginii scrie Livia despre MACA.
Raport: azi z. 2. Mie dr. endocrinolog mi-a spus sa calculez prima zi in momentul primei pete. Dr. ginecolog mi-a spus sa calculez prima zi in momentul in care apare rosu.
Ei bine ... aseara am avut prima pata ... iar peste noapte am avut si rosu. In ce zi sa ma consider azi?
Va pupa fata pe toate toate.
Miro