Endometru,ovulatie,monitorizari,temperaturi-80

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Si eu fac galerie pt. Liana

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Madana,noapte buna, sa ai vise frumoase, care dimineata sa se realizeze!

Mergi la inceput

Mai fetelor, voi realizati ca noi, aproape ca nu mai vedem nici un film? Ca nu ne putem desparti de? Hai ca treaba in casa mai facem intre mesaje, dar sa mai urmarim si noi un film ceva!!!

Mergi la inceput

Diciulica,mama ei de candida A stricat planurile la fata! Asta-ti mai lipsea! In rest cum te mai descurci, cu celelalte afectiuni[ca sa le zic asa]?fata, sa treaca!

Mergi la inceput

Sa inteleg ca am ramas singurica pe-aici? Heellaaaau! Toate ati plecat la culcarica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Simonette..esti tare haioasa......mama ei de candida a trecut....acuma ne luptam cu mama ei de chlamidya si cu ce-i ramane dupa ea....
din toate aceste cauze nu reusesc sa ajung la Denisa pe 28...drept urmare...merge Lachione...

cam asta fac...AMANARI..si tie pupici dulci..

anda

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Am auzit ca ai cedat programarea ta! Chlamidya am avut si eu si, am tratat-o de doua ori, ca dupa primul trat. n-a disparut dihonia! Sper ca la tine sa aiba ganduri mai de duca! Ca daca nuuuu, venim Diciule, nu te lasam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

pai daca nu ma lasa din prima......ca astea inseamna ca nici la programarea din 20 dec nu ajung....pentru ca dupa ce termin...abia peste 2 sapt imi fac analizele...care dureaza si dansele 10 zile...si tot asa...
am ajuns sa-mi fac programari peste programari la denisa...si am cam in fiecare luna...pana in februarie....macar trenu' de la anu sa-l prind..
da tu cu ce te-ai tratat?...eu iau summamed 3 zile impreuna cu doxicilina 10 zile...canesten ovule 6 zile si nistatin 6 zile...

anda

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

diciulica, batranetea asta-mi joaca feste, sincer nu mai tin minte, ca a fost acum un an...ah...uite ca am mai gasit una...de asta nu tineam minte ca are un nume...Ceftriaxon injectabil, asta am facut si mai mult ca sigur a doua oara am luat "sumamed", care i-a venit de hac dihoniei! Hai sa te faci bine si s-ajungi la prog. din 20 dec. Pupici...multi!

Mergi la inceput

Ia uite!!! Am devenit membru matur! Ce misto! Eu, as cam merge la culcarica, asa ca va pupic de noapte buna si sa aveti vise superbe, care sa nu intarzie sa se implineasca!

Mergi la inceput