Cu dragoste... din IASI (19)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Am uitat sa va spun ca sambata seara am fost la Mall, pt ca am aflat ca se va face lasare de carte "Harry Potter si Printul Semipur". I-am luat lui Otto costumul de Harry Potter si lui Matei o pelerina si o palarie si am mers la Mall ferm convinsi ca va fi ceva suuper. Am venit foarte desumflata, toata lumea statea la intrarea in Mall, erau vreo 4-5 adulti imbracati cu pelerine si cu palarii de vrajitori si au pus niste intrebari...a incercat unul din ei sa faca asa un fel de nr. de magie cu sfoara si cartile si in rest slabutz...Nu stiu de ce am asteptat o organizare mult mai buna...Oricum pt pustanii mei a fost interesant cel putin la inceput. Nu am stat pana la 12 noaptea, la lansare, ca era tarziu si oricum deocamdata Otto inca nu citeste carti.
Ieri a vazut dimieata partea a 4-a de la Harry Potter, eu inca n-am apucat.
Va doresc o saptamana frumoasa, multa sanatate si pupici de la noi,

Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acinorev spune:

poate printre voi sunt iubitori de animale si mai exact de catei. sora mea si-a luat un pui de caine lup (fetita) nestiind ce inseamna sa cresti un caine intr-un apartament. acum vrea sa o dea dar nu oricui ca s-a atasat de ea si nu vrea sa o stie chinuita. a vrut cineva sa o ia sa pazeasca un garaj. adik sa stea pe intuneric toata ziua... daca aveti conditii sa cresteti o lupita foarte frumoasa, din parinti campioni, si iubiti cainii, dati-mi un PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osolita spune:

Fetelor ma ajutati si pe mine cu o informatie? Ma intereseaza un bun medic cardiolog, voi pe cine ati recomanda? Am auzit de doctorul Gabriel Ungureanu de la Parhon, stiti cumva daca are cabinet particular si eventual stiti cumva si o adresa sau un numar de telefon?
Multumesc anticipat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

quote:
Originally posted by osolita

Fetelor ma ajutati si pe mine cu o informatie? Ma intereseaza un bun medic cardiolog, voi pe cine ati recomanda? Am auzit de doctorul Gabriel Ungureanu de la Parhon, stiti cumva daca are cabinet particular si eventual stiti cumva si o adresa sau un numar de telefon?
Multumesc anticipat.

eu stiu pe dr. Arsenescu, Cardio Medica, tel. 268.026, bd. Independentei. nr. 18,la unul din blocurile Y, la parter.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anella spune:

Buna fetelor!
Vreau sa va salut si eu.Nu stiam ca exista subiectul acesta.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

quote:
Originally posted by carmenp

herra, uitati aici subiectul cu si despre silviu&mamica http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62459, ai treaba multa daca vrei sa citesti ca-s vreo douj`de pagini scrise

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Buna seara,
Carmen si Gabriela, sincer, nu am avut rabdare si timp sa citesc tot ce s-a postat acolo. NU ma consider pagubita. Insa am simtit ceva prin februarie-martie cand ma implicat in actiunea de atunci cu Silviu care m-a determinat sa nu mai insist sa aflu nimic despre el. Sincer, imi pare rau de ei. Si atat.

Astazi a fost o zi si mai nashpa... Am stat acasa caci incepuse sa ploua si sa imi curga iar apa in casa. Mama era plecata din oras, etc. NU stiu cum, nu am timp destul pt nimic, as mai vrea vreo 3-4 ore la ziua de 24 insa am uneori un spor la pierdut timpul teribil. O zi intreaga! Ma rog, sper sa fi terminat astazi totul, dar Doamne ce de marlani pe lumea asta.
Alex e culmea. Nu vrea sa faca la olita de loc. Azi l-am tras un pic de par.
- De ce ai facut kk si nu ai cerut olita? - nu kk; - de ce minti? si stiti ce a facut? mi-a pupat mana!!! gata, eu niciodata n-am fost tare la capitolul pedepse dar chiar de acum gata. Ce n-are tata?

Pupuleti - de la Alex si Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacri spune:

va pup!
a trecut atat de mult timp de cand nu am intrat pe forum chiar imi era tare dor de voi .
noi suntem acum bine.Fabian a avut pleomonie si l-am tinut acasa 2 saptamani jumatate numai cu antibiotic si(am vazut ca ati discutat)prednisol.a fost tare nasol dupa 2 zile de la antibiotic s-a stricat la burtica asa ca am oprit tratamentul si l-am schimbat -fara siropuri numai pastile.intre timp m-a lovit si pe mine raceala ....si asa tot am copt-o amandoi 2 saptamani.
va pup tare dulce si va doresc multa sanatate.
pa

Fabian si mami Lacramioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Carmen,la noi in casa eu sant baubau.Sotul nu prea ridica tonul si nu prea spune"NU".Asa ca-mi ramane mie ingrata datorie de a fi"omul rau".Eu spun nu cand trebuie,eu trag de mot cand nu mai ies cu ea la nici un capat,eu ridic tonul si eu o pun sa-si faca curatenie in camera la jucarii...
Acum santem si noi consemnate in casa,de trei zile deocamdata,ne "mucim" una la alta si asteptam sa inceapa si taticu,deja ieri stranuta si el..maine o sa fim o familie de 'mucosi"!!

Adriana
http://community.webshots.com/user/adrianamo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

sal`tare...
anella, bine ai venit!
si io tot un fel de bau-bau, da` ce sa fac?! cind ma mai lasa fortele imi amintesc ca daca nu-l stapinesc acu mai tirziu nici atit...
carmen, nici io n-am putut sa citesc tot, cind sunt multe pagini la un subiect nu am rabdare sa le citesc, o fac pe sarite si acum la fel am facut-o, dar nu cred ca ai pierdut mare lucru, ca vad ca multe am ramas cu un gust amar...
lacri, sanatate multa!

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicuta spune:

Pupici la toata lumea!
In curand vom fi si noi o familie de muciosi,eu am ramas mai intreaga!Dariei nu i-am mai dat prednison ci numai antibiotic si siropel pt tuse.Oricum m-am hotarat tb sa-i schimb medicul!In rest umblu sa-i rezolv lui Dragos dosarul pt corset si am ceva probleme pt ca noi suntem cu casa OPSNAJ si ar trebui sa merg la Bucuresti sau sa-l trec si pe el la alt medic de familie .Daria in rest e o scumpa!Mai putin cu capitolul olita!Sta pe ea dar cand vine momentul culminant fuge prin casa si eu cu olita dupa ea.In rest nu-i mai tace gurita.Numai ca nici in ruptul capului nu zice te rog frumos,in scimb dupa ce obtine ce vrea zice mesi(merci).Scrie peste tot,inclusiv pe mobila si pe pereti,canta la microfon(adica la un tub de spray)...Si gata va las ca v-am plictisit destul ...

pg.photos.yahoo.com/ph/luminitacecilia/my_photos

Mergi la inceput