Cu dragoste... din IASI (19)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

LA MULTI ANI! sarbatoritelor de Sf. Andrei, copilasilor vostri si persoanelor dragi voua

la purtator
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tessy spune:

La multi ani tuturor celor ce-si serbeaza ziua numelui de Sf. Andrei!!!
Diana si bb Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la multi ani, andriushtelor si andreilor, va doresc sa fiti sanatosi si fericiti, dorintele sa vi se implineasca!

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

La multi ani sarbatoritilor de astazi, sa le fie viata frumoasa si sa fie sanatosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

as vrea sa multumesc din suflet celor care m-au ajutat cand am strigat dupa ajutor pt spital . E minunat sa stii ca ai la cine apela chiar daca esti asa departe. Intre timp lucrurile incep sa se lumineze, s-ar putea sa scape de operatie, daca stie cineva ce e ala ulcer bulbar (in loc de ulcer gastric cum s-a crezut la inceput) poate imi explica si mie pe scurt. Daca nu, nu-i bai, important e ca lucrurile au inceput sa se miste si speram intr-un final fericit.
Mii de multumiri in public Gabrielei care a avut grija ca ziua lui Omi a noastra sa nu treaca neobservata, chiar daca e in spital.

La multi ani Andreelor si Andreilor! In fiecare an sunt in dubii daca Andra isi sarbatoreste sau nu ziua numelui, dar cum aici oricum nu se tine, trece. Noi stiam ca Andra vine de la Alexandra,d ar am citit ca de fapt vine de la Andrei... Voi cum stiti?

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Teledon - 3945 de euro, Lumina ochilor pentru Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacri spune:

la multi ani la toti cei ce isi sarbatoresc astazi numele,multa sanatate si tot ce e mai frumos si bun.
Cristina chiar astazi am auzit la radio ca numele Andra vine de la Andreea.LA MULTI ANI!!!!!!!!!!
VA PUP

Fabian si mami Lacramioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

va salut si eu - de la servici.

dupa cat era de liber prin intersectii, cred ca azi sunt multi "oameni liberi".

vinerea trecuta am fost cu Vlad la medicul de familie, ca trebuia sa-i dau totusi si doua picaturi de antipolio pe gurita (chiar daca am mers pe pent-act-hib).
noi de obicei mergem la o doctorita care e pediatru si neonatolog, si in care am mult mai multa baza, o sun la orice ora, ma rog...

dar de ce sa nu ma puna nenea doctorul pe drumuri, ca i s-a parut ca aude "un discret ecou la inima"; mi-a dat trimitere pentru investigatii, ca ar avea suflu sistolic.

si doctorita lui il ascultase cu o zi in urma.

am sunat la spitalul de copii; prof. Dimitriu are programari la cabinetul particular pana in februarie (); si oricum nu ma primeste acolo pana nu merg in spital sa-i faca investigatii, sa-mi faca si interbare doua zile .
nu stiu ce sa fac.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62432" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61761" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal

Mergi la inceput

salut.
cristina (tinatache), ma bucur sa aud vesti bune, intr-adevar gabi e o tipa deosebita (dai tu berea vreodata), m-a ajutat si pe mine in mai multe rinduri..
cristina (herra), io stiu ca iordache este dr.cardiolog si pediatru, are si echograf la cabinet, daca vrei iti dau pm cu nr de telefon

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

herra, eu te-as sfatui sa fii calma deocamdata, la multi copii mici se aude un zgomot la inima, care se regleaza cu timpul. Plus ca se poate sa i se fi parut, nu e musai sa fi fost ceva de la inima. Unii pediatri nici nu au urechea formata sa-l auda, altii exagereaza si aud numai zgomote peste tot. Am 2 prietene f bune care au fost la cardiolog aici si au trecut prin chinurile iadului pana au aflat ca de fapt nu e nimic.
Asa ca mergi pt linistea ta la cardiolog, dar nu te panica cc ca s-ar putea sa fie (ca in multe alta cazuri) o alarma falsa.
carmen, asa e... Acum sunt intr-un moment f prost, cu pisicu la pamant si ma intreb unde-s fetele mele cu care ma ajutam si ne scoteam reciproc din probleme. Aici e fiecare pt el si ... ma rog, degeaba intreb in stanga si in dreapta ca toti inclina din cap, imi spun cate de greu si trec mai departe. Asta e... sper sa rezist pana la capat ca deja simt cum ma lasa puterile... si eu nu sunt genul care abandoneaza usor... La job ma refer, de fapt la o informatie ca mai mult nici nu-mi tb...

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Teledon - 3945 de euro, Lumina ochilor pentru Alina

Mergi la inceput

cristina, imi pare rau... da` ai uitat ca esti suportu` moral al multora dintre noi?

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput