Cu dragoste... din IASI (19)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

quote:
Originally posted by herra

si pe mine ma intereseaza aparatori pentru priza - daca ati vazut pe undeva.

PS: iar ati deschis capitol nou fara sa anuntati in cel vechi.
da' m-am prins eu!

Gabriela - de ce gust amar?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62432" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61761" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal

Herra, eu am luat aparatori de priza azi din bazar. 10000 punga cu 5 buc. Nu mai fusesem de mult in bazar si am dat intamplator peste ele.

Gabriela, spune-mi si mie ce e cu Silviu? E am avut o retinere sa mai citesc sau sa intreb ceva despre el insa era ceva intuitiv nu pot argumenta.

Eu am o prietena care are cabinet stomatologic langa Billa. E dr. stomatolog si primul control lui Alex l-am facut la ea. Se numeste dr. Bahrim Delia. Are tehnica buna si o mana usoara si in plus e foarte constiincioasa. Mie imi place de ea si copilul o accepta. Nu stiu daca e suficient.

Eu i-am dat prednisol lui Alex cand dr. Iordache a constatat ca are catar obstructiv. De fapt i l-a facut intra venos pt ca Alex din reflex vomeaza orice antibiotic... Doar 5 prize, apoi dr. l-a intrerupt. Nu stiu ce sa spun, are multe efecte adverse dar si multe indicatii. Insa eu am incredere in dr. Iordache, daca el a hotarat sa ii prescrie asta, asta i-am dat si l-a facut bine. El e de obicei zgarcit cu medicamentele.

Mai, am a vut o zi proasta de dimineata. Ieri a fost asa bine iar azi asa nashpa...
Nu ne mutam anul asta la casa, si asat e sigur. Mai e de lucru...
Asa ca ma resemnasem cu ideea... La apartament toate bune si frumoase... La et 4 s-a mutat un alt vecin, care sambata trecuta si-a daramat camara de pe hol sia infundat ghena de ape pluviale... Asa ca daca tot a plouat in draci azi, a revarsat la et 1 unde stau eu, la et2 si la et 3. Si cand i-am spus a spus ca nu e treaba lui, sa imi schimb teava... Mor nu alta... santier in casa imi lipsea, ca in rest am de toate. Am anuntat Inspectia in constructii insa azi nu vor veni si pana luni stau cu apa pe hol, care tot curge ca deh, afara ploua.... E super.

In plus, daca tot am ajuns acasa m-am jucat cu asta mic si iubit si mi-a stricat ochelarii... Sunt incanatata, ochelarii mei costa 2500000 perechea de lentile... si mai ales dureaza 3-4 zile sa ii faca, asa ca sunt asa fericita... Din fericire mai am doua perechi insa uneia ii lipseste o pernuta, alta e descentrata... deci tot la oftalmologie ajung. Si ma bucur intens.

O zi buna.
PS. Nu stiu cine voia un dr. homeopat: dr. Lucache Beatrice... Am auzit si pareri pro si contra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Gabriela, multumesc mult.
Mai nou copilul meu umbla dupa mine prin casa si spune:" mami nu stliat eu... mami eu rusine... " si acum sta sa imi dea pupic...Gata l-am iertat... M-a tras in jos langa el sa imi spuna la ureche ca"mami eu rusine...nu stliat eu " Voia sa vin "olaca" langa el = putin langa el. Si voia sa imi dea "pupuleti" - pupici ( nu stiu de unde scoate cuvintele astea... la pantaloni spune "babalone".

Pa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

vreau si eu sa stiu ce-i cu Silviu.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62432" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61761" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

herra, uitati aici subiectul cu si despre silviu&mamica http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62459, ai treaba multa daca vrei sa citesti ca-s vreo douj`de pagini scrise

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

am luat aparatori de priza din Gima: 10 bucati + o cheita la ...90.000 lei vechi...

azi nu prea mi-a mers cum imi programasem: trebuia sa mergem la dr. de familie sa-i dea lui Vlad antipolio-picaturi; cand eram aproape gata de plecare ma suna ca nu mai poate desface flaconul cu vaccinul, ca din 10 copii programati a consultat cinci si sunt bolnavi.
si ca nu le da directia de sanatate decat un flacon la 10 copii.

si eu imi luasem liber de la servici special ca sa scapam de vaccin astazi; sa-l pot urmari (daca face vreo reactie) in week-end, ca saptamana viitoare va fi infernala la servici - am si inchidere de luna si multe noutati pe care trebuie sa le execut....

multumesc pentru link.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Carmenp, multumesc ca ai dat tu link-ul. Am incercat de la serviciu si nu am reusit. E mult de citit si e urat...Acum am citit si cu soarenistor...replici...oare a innebunit lumea? Ce se intampla? Bani, bani...toata lumea vrea bani. Ma plangeam si eu si cineva mi-a spus sa postez pe forum...poate se rezolva...trist, dezolant...faci un bine, te agiti si esti luat de fraier. Imi pare rau de Silviu, o parte din mine inca nu vrea sa creada ca a facut asta cu buna stiinta. Zic totusi ca mamica ar fi scris posturile.
Asta e...si "maine e o zi" si... merg la lucru.
Carmen, e un scumpel si smecher puiutul tau. E important ca stie sa te "perie" sau sa te impace.
Eu am reusit sa ajung la dr ieri cu Otto si cu mine si suntem suspecti de pneumonie interstitiala. Eu fac raza...lui Otto ii dau antibiotice...claritromicina am inteles ca e tareeee...dar decat sa risc sa faca vreo complicatie...Pe Matei n-am putut sa-l duc ieri la dr ca faceau poze la gradinita si nu mi l-au dat la ora 15, azi cand sa-l iau la pranz(ne-au anuntat sa venim la 13 dupa ei), nu i-am putut lua ca se filma...O sa fie adevarate vedete copiii astia.
Va doresc un WK-end placut si ganduri frumoase,

Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

URGENT!!!!!!!!
Am nevoie de o pila urgenta si buna la Spiridon. Nu conteaza cat costa, important e sa se ocupe de pacient. E vb de o ruda f apropiata care sta de 2 zile in spital si nu se ocupa nimeni de ea, in fiecare zi i se fac analize si i se spune ca are altceva: ulcer, parkinson, hepatita... numai aiureli fara legatura cu subiectul.
Va rog mult, raman vesnic recunoscatoare! Alta alternativa nu am decat sa ne urcam in avion si sa venim noi...

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Teledon - 3945 de euro, Lumina ochilor pentru Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tessy spune:

Multumesc mult Danna_36 pt. indrumare, si te rog, daca poti, sa imi dai mai multe informatii despre locatia dispensarului si despre doamna dr. Calistru. Inca o data mersic mult pt. informatii .
Multumesc si celor care mi-au raspuns in legatura cu aparatorile pt. priza. Sper sa va pot fi si eu de folos candva. Pupici dulci tuturor

Diana si bb Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Cristina astept un email cu amanunte. Clinica, salonul, profesorul,etc...
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

cristina, ti-am postat si-n partea cealalata, posetz si aici, da-mi mai multe amanunte pe pm

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput