Cu dragoste... din IASI (19)
Raspunsuri - Pagina 3
carmenp spune:
luminita, total nesarat! asa i-a dat si lui ionut 4 pastile/zi, numa` ca dom doctor a uitat sa-mi zica ca tre` sa-i reduc treptat doza... noi de fel nu mincam sarat f tare, lui ionut i-am explicat ca daca maninca ceva sarat i se umfla capul foarte tare si a inteles iar ilinca e prea mica plus ca nu face din a minca un sport de performanta, deci cu ea nu am avut probleme cu sarea in mincare. ce dr ti-a prescris prednison?
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei
GabrielaG spune:
Nici eu nu sunt pentru Prednison. Mi s-a dat si mie, i-am dat doar o data lui otto cand era mai mic, si regim fara sare...Stiu ca farmacistul de unde luam meicamentele mi-a spus ca trebuie prudenta mare pt prednison si mai bine nu...Faci cum crezi si tu stii cata incredere ai in dr ta si cat are puiutul.
Pupici si sanatate multa,
Gabriela si baietii
alipiticot spune:
Cicuta merci am sa merg sa vad daca mai este firma poate reusesc sa duc si eu mochetele,iar cu prednisonul nu stiu ce sa ti zic....eu inca sunt la inceput cu bb nu i-am dat inca.
Paula si minunea mica Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)
poze
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos
cicuta spune:
Multumesc mult pt raspunsuri!Dr care i-a dat tratamentul Dariei se numeste Filip si e medic pediatru la Spit Militar ca noi suntem la Casa de asig.OPSNAJ.
LUMINITA-mama Dariei si a lui Dragos
adi69 spune:
Mai frate dar de ce prednison?Cu ce ajuta la raceala?
Doctorii astia nu sant sanatosi ,si-a mea imi spunea sa-i dau Catalinei fenobarbital cand e bolnava tare sau cu temperatura mare...da cine-o baga in seama,sa-i dea ea copilului ei..
Dr noastra s-a obisnuit cu noi..si ea imi baga una doua antibiotic inainte..si faceam colectia acasa..de sticlute si sticlute..intotdeauna altceva,il luam de la farmacie(daca luam gratuit )Apoi ii ziceam ca nu i-am dat si cu ce am tratat-o.Acum nu-mi mai da,s-a mai dat pe brazda,tratam tuseam cu Stodal,sirop homeopat.Doar daca nu avem incotro,si e grav ..apelam la antibiotic,dar asta foarte rar...de ex. cand face 'carcalaci" in gat si numai dupa ce facem analize si vedem la ce-i sensibil..
Si noua ne trebuie un stomatolog pt copii,are un dinte mai striat unde poate incepe o cariuta daca nu avem grija..ma gandeam s-o duc la doctorita Onofriescu la sp de copii,stiti ceva de ea?
Carmenp cum il cheama pe medicul tau?
Adriana
carmenp spune:
nici io nu stiu de ce da prednison... m-am saturat de medici, pastile si cupii bolnavi...
adi, nu pot zice cu voce tare cine e dr, ca este unul super cunoscut, de aia si scirba fata de ei, iti dau pm
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei
herra spune:
multumesc pentru informatiile referitoare la aparatorile pentru prize!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62432" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61761" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal
adda spune:
Prednison?! Pentru raceala?
Am luat si eu medicamentul asta cu vreo 9-10 ani in urma, dar pentru crize severe de astm!
carmenp spune:
are o gama larga de utilizare, dar si contraindicatii de-ti pui miinile in cap...se da in laringite nu stiu de care, ca mi-e lene sa aduc prospectul, adeca de aia de-a noastra...
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei
carmenp spune:
am inceput si io cu intrebarile, cunoaste cineva dr.mihu, medic homeopat in iasi?
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei