Scandinavii stiu DC(86)
Raspunsuri - Pagina 8
doruletz spune:
nziua
iaca si io prin poiana
merci la toti de complimente pentru pozici, in general toamna e frumoasa p'aci, asta am remacat inca de la inceputuri. Poate si pentru ca dureaza mai mult si ca ai si unde s-o admiri (copaci, parcuri, zone verzi etc).
Adela pai tu nu mai facusi poze din balcon? ca era vorba sa urmarim si noi in direct venirea toamnei scandinave?! si evident, vrem poze cu Printisoru' care s-o fi facut mare de cand n-ai mai trecut tu p'acilea.
Lena, Alexutza e bine (de fapt ea nu s-a simtit niciodata rau, io am remarcat cateva pete rozalii pe scutec si am dat fuga la doctor), am incercat sa-i dau intr-o seara lapte d'ala dietetic (Pepti-Junior ii zice), ea l-a hapait repede si lacom (ca asta hapaie orice!) da' in 10 minute m-am trezit cu tot pepti-junioru' peste mine! Nu-i place, il vomita imediat asa ca pana una alta ramane doar cu lapticul de om, mult, putin cat o fi.
liris si io am vazut filmul ala si am citit si cartea, cum zisa si Lilutza, se numeste "Ora 25" (La vingtcinquieme heure") si e scrisa de Virgil Gheorghiu. De curand am citit tot de el "La vie de Mohamet", foarte interesanta si instructiva pentru toti chiar daca sunt musulmani, crestini, atei etc. Cat priveste holocaustul, mie mi se pare firesc sa ni-l amintim in fiecare an pentru ca asemenea orori sa nu mai fie posibile. Altfel omenirea are tendinta de a uita foarte usor, uite ca antisemitismul mai exista inca si chiar e destul de pronuntat prin unele locuri. Insa sunt de acord ca ar trebui sa se vorbeasca mai mult si despre celelalte crime, ale comunistilor in special. D'aia i-am admirat pe aia din tarile baltice care nu vrura anu' asta sa participe alaturi de rusi la aniversarile de 50 de ani de la sfarsitul razboiului. Zisera ca pentru ei razboiul s-a terminat abia in '89.
Rayu si io am aceleasi sentimente pentru tovarasul Ilici, cum o fi putut omu' asta sa dezlanutie atatea energii negative?! hehe, apropos de presedinti, azi veni basescu la paris, sa-i transmit ceva?!
Lilutza, muhahaha, imi amintisi de Tanaka, pai d'aia nu mai e poienitza ce a fost, lipseste o Tanaka bre si un heruvim imaculat care sa-i sara in ajutor si sa tamieze putin p'acilea, ce vremuri domne
soma bine venisi in poienitza, hai noroc
Carmen, pai bine ghia si tu esti olteanca si nu zisasi nimica pana acu'?!de pe unde esti? si cum adica, indrazni careva sa zica ceva de rau de olteni, aud, ha?
anamaria, ce rochitza!!! si ce catel simpatic
varu' narancea
gata ma duc s-o scot pe gepeta pe afara ca incepu sa scanceasca si frigu o amorteste
mai viu
lena spune:
neatzaaaaa cupii, noi acu vreo 2 ore ne treziram cu neste sampanie, daca ne datzi voie facem ceva ani de cand ne cunoscuram pe strazile Bucurestiului romantios...si acu ne treziram mai pe bune
ocebine moamaaaa ce rochitza igzact pe gustul meu.
carmena si io sunt olteanca si capricoarna si cu sange de unguroaica...asa ceva
sabinutz si tata lui toma si pegasul ...pai hai zau punem de o intalneala la un suc ceva...
lirisu'stiu filmul tare de tot...io l-am vazut pe tcm-eu. i la revolutie aveam 16 ani dar cu piata universitatii nu va mai zic, amintiri, amintiri...primul sot a fost la ceceu cu arma in mana, ce mi-a povestit atunci, sincer e de groaza...a si primit o schija in cap, ma rog, el traieste asa cu ea...ca e cumva asezata ca e mai bine sa nu fie scoasa...plus cum mureau aia p-acolo, si cum s-au "acoperit" toate marlaniile...si cum facea nea ilici si cu roman si cu altii liste ce si cum...noi eram naivii aia de credeam ca vine pe bune democratia, de atunci, si io si el ne-am zis ca nu o sa murim in romania, desi mai stii...el e acu in canada, io acilea.
editai: doruletz pai zau de io nu cred ca instinctul de mama, ne spune mai bine ce sa facem pentru kinderi...las ca o sa fie bine, nici nu cred ca are ceva decat posbil o intolerantza, dar asta trece.
AlbaIulia spune:
Bon jour les amis!
Iar ati scris o groaza, nu'sh cum faceti ca io in WE nu reusesc nicicum sa ma ating de PC, deci deduc si-acum la greu!
Lilanda, tu tiza mea te-ai gandidt sa iei o pauza (ca sa nu zic pleci)? Si mie nu mi-ai spus nimic? Si din cauza cui? Lu'varu? Pai el aduce culoare acilea, stii si tu, nu trebuie sa-l iei in serios, de la popoarele islamice i se trage pesemne ca acolo barbatu poa' sa zica orice oricand, dar mai bine nu continui sa nu incep vreo noua polemica. Oricum, io cum habar nu prea am habar despre lucrurile in detaliu ale poienitzei, am fost surprinsa, bine ca te vad semnand!
Adela, vad ca ti-ai schimbat motto-ul! Ne spu si noua secretul?
Liris de acord cu tine , si eu cred ca despre ororile comunismului nu se cunoaste si nu se vorbeste destul, de fapt la inceput de revolutie in 15 si 16 Dec '89(hai ghiciti orasul de unde sint), io cu berbantu viitor (actual acum) am strigat 'Jos Comunistii!'
Acilea e inceput de iarna, vineri a fost furtuna de zapada, mi-au trebuit peste 2 ore sa ajung acasa, iar in WE asta am stat si io si barbatu-meu cocotzatzi pe casa sa punem ornamentele de iarna, pe care vecinii le pusesera cand era inca frumos si cald!
http://community.webshots.com/user/albaiulia101
lena spune:
extremisto hai te ...zi cine te-a suparat ...vezi ca daca e baietzii suisi (a se citi suishi ) sunt cam neseriosi, asa ca take care!!! stiu din sursa sigura dar sigur trebe sa mai existe si ceva exemplare care nu intra in regula de 3 simpla.
liris spune:
da ... alba, doruletz, rayou, itsyou, lena cre ca mai toata lumea care era cit de cit matura la vremea aia (>=16 ani) a decis atunci ca something's really wrong si ca mai devreme sau mai tirziu trebuie sa se intimple si plecarea. unii au mai asteptat: schimbarea in bine/oportunitatea de a pleca , altii (si bine au facut) au plecat imediat.
Ana Maria, dar ce ochi frumosi ai mey. parca-s gri?!
Annie!!! come back to us! we missed you.
Albica ... ha!ha! e simplu TM!!!!! frumos pe bega.
Lena la multi ani fericiti!
Restul lumii, numai bine!
lilanda spune:
hei-hei...ce-mi plac mie de extrema si de adelucci, care intra fuga-repedea ca pierd acsheleratu', zic cite una (lapidara rau de tot) si dupa aia se baga iar in scorbura (asta-i vorba lui Rayu)...:-))
ocebine, e foarte classy rochia...si mie imi place place Oscar La Renta, fiindca seamana mult cu Valentino (care-i preferatul meu)...mare pacat ca nici unu' n-are butic prin Scandinavia, insa lucrul asta nu-i de mirare!!!...Din pacate!!
Alba, si mie-mi plac culorile, numai sa nu fie prea tipatoare
lena, sa va priasca seara si sa o sarabtoriti ziua cu pricina, multi ani inainte de-acu incolo...
rayu, io-ti tin pumnii pentru miine....da sint sigura ca n-or sa fie probleme la sedinta cu parintii..
Va urez vise placute.
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
TORIA spune:
Buna seara in poienitza.
Asa eu pe toate la gramada de fete frumose ce sintetzi voi, nu lasati voi subiectul meu de suflet sa moara ca ma pun pe de nu ma mai opresc.Adela si Claudelu ma bucur ca nu ne-ati uitat,hai ca dau un rand de ce vretzi voi.
Rayu o melodie ceva cu oac oac nu cunosti ca poate vine si NN nostru inapoi,chiar asa de suparacios este,sau sta pe margine si rade iara de noi.
Alba nu era cumva prin Timisoara pe 15-16 dec 1989?Eu parca asa imi amintesc .
Itsmece noroc ai tu ca nu intzelege domnisoara ta tot,pe a mea nu o pot pacali deloc.
Eu la politica romaneasca nu prea le am ca eu plecai prin 90 din tzara deja,nici la vot nu mergeam aici la ambasada si pentru mine erau cam totzi in aceeiasi oala.
Doruletz foarte frumoasa toamna in Paris,aici nu avem noi asa ceva,deja e jumate de metru de zapada,pina in martie- aprilie o sa ne saturam de ea.
Carmen si Sabina sanatate la fetitze.Eu cred ca urmez ca ai mei sint toata ziua pe afara si deja au cam inceput sa buhaie,aici cam toti copii au probleme cu bronsita.
Lena concediu placut la Romania,si sa te gandesti si la noi.
Lilanda pai am gatat deja un pachet de tigari acum l-am deschis pe al doilea,si cand o sa termin cu mesajul mai bag o tamaie ca parca a ajutat cat de cat,hai si nu mai da specialitatzi la Ilie ca se invatza rau ,mai bine i-ai cauta o femela saracu de el.Si nepoata-mea a primit acum 3 ani de ziua ei o corcitura de boxer si nici pina acum nu a avut si el o femela ceva,eu iam spus ca o sa moara saracu cu samantza in ouaaaaaaaaa dar ea nu ma crede,homo nu cred ca e(exista oare la caini)?acu intreb si eu ca nu le am cu animalele.
Eu acum ma uit la o emisiune de rasul lumiiiiiii,se cheama Deutschland sucht den SuperStar,trebuie sa dai o proba de cantat,doamne nu stiu cum pot sa fie asa in cap si sa apara la TV si habar nu au de cantat,eu nici in oglinda nu am curaj sa cant ca o iau la fuga deja .
Hai va cu drag si mai dau odata cu niste sa nu mai fie rele pe aici.
Azi a fost sarbatoare la noi,ati stiut?Eu nu lucrai nimic am fost cuminte,numai stricai ceva euroiiiii,dar asta nu e pacat.
AnaMaria faina rochie ti-ai tras,dar restul cand o sa ni le aratzi ca parca ne-ai promis.
Anne,Liris,Julia,Tata lui Toma cel frumos,Mihaela,Mara si care ati mai ramas nestrigate un si pentru voi de la noi.
Cine se inscrie la o runda de schiat prin Austria eu va astept.
NNdaca nu mai vrei sa intri sa ne scri m-am gandit sa-ti bagi baietzii aia frumosi aici linga noi,ce zici ?
arboria spune:
Buna ziulica!
Wow, ce de noutati! Nici nu stiu de ce sa ma leg mai intai.
Hai sa-i salut pe soma: bine ai venit in poiana! un sake, ceva?
pe flori76, ca de prea mult timp nu a mai trecut pe aici
mihaela, "la multi ani" zic sotiorului tau
lena, multi ani impreuna!
ma duc afara, la soare, e o zi neasteptat de frumoasa, parca si natura se bucura ca imi mut cuibul in curand.
alinierea, la pupat!