Scandinavii stiu DC(86)
Raspunsuri - Pagina 9
iren spune:
Lena, la multzi ani fericitzi
Toria, la emisiunea aia mi-am pierdut shi io timpu, dixtractzie maxima
Restu lumii, pup
Aaa, shi sa nu uit: NN, vrea sa zic cc ca te suparashi ca vacaru pe sat! Mai bine ia o ca sa-tzi treaca shi treci napoi!
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
noiembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Adela99 spune:
'neatza!
lilutz pai rayu avea nostalgia replicilor scurte :-)
... da' va citesc, inteleg ce scrieti, am pareri, pe care de cele mai multe ori nu le scriu - pentru ca asta cere perseverenta - daca imi raspunde cineva ma simt datoare sa raspund ... si ma enervez cand sunt contrazisa :-) ... si imi place sa ma menajez
Rayuela spune:
neatza!
Am venit de la sedinta cu parintii
scurt si la obiect:principala preocupare a lu Bubu,zilnica,minut cu minut(expresia educatoarei) esta sa cotonogeasca copii.E si bandita ,adica cica nu se ia la trinta cu cei mai mari ca ea,ci numa pe cei mici si fricosi ii articuleaza.Ba mai mult,a instituit un "trend" ,ca cica si copii care erau cuminti au inceput sa se bata
Io si Catalin am stat cu capu la cutie si am luat toate rosiile in cap,ce dreac sa facem?
Acasa am facut si io sedinta cu parintii(mei),am hotarit ca trebuie o schimbare masiva si in comportamentul nostru,pentru ca madam e excesiv de rasfatata si pupata in fund.De acum ,ton categoric si mai ales trebuie sa ne potolim cu umflatu risului(ceea ce e foarte greu,credeti-ma.Pina si educatoarea a izbucnit in ris de citeva ori,ne-a zis ca e asa caraghioasa ca si ea se ascunde sa rida.exemplu.cica erau la masa,si un baietel maninca mai tacticos,si a ramas singurel la masa,toti copii terminasera.Bubu a prins un moment de neatentie ,s-a catarat pe masa si i-a furat copilului chifteaua,faza la care cica au ris si ele,educatoarele,ce naiba sa faca!
Dupa ce ca e batausha,mai e si hoatza,adica ,intr-un cuvint,fata mea e romanca nene!Gena nu se dezminte!
Asa...acum nu va iau la pupat din motive de furie,dar revin io dupa-amiaza!
P:S.-am vazut rochita lu Ana maria si m-am inverzit de invidie!vreau si io
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
liris spune:
Rayu nu te supara pe mine, dar eu abia astept mesajele tale despre Boubou la gradinita. rid pe aici imaginidu-mi-o, ptr ca o stiu din poze. copil cu personalitate bey nu pussies suedeze. asa se supravietuieste, dind din coate!
Sabina spune:
Bujna dimineata si voua! Va puteti inchipui c-am dormit pana la 11:37???? A fost asa dragut huzbandu si a preluat-o pe Sofia!!Ma simt alt om.
mai da Bubu asa face si-acasa?
ca acasa la noi Galagia bate si musca, da la gradi e ingeras.ba mai mult, n-a deschis gura pana n-a fost ea sigura ca spune ceva memorabil(vesi fazele cu frau Anca careia ii spune ca e grasa etc)
Probabil ca Ami-Bubu e prea mica si o sa treaca si ea la faza replici usturatoare, intre timp se manifesta cum poate si ea.
auzi, poate ca ar trebui educatoarele sa-i dea tot timpul ceva de facut, sa-i distraga atentia.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Pegasis spune:
quote:, numa' sa fie cupiii sanatosi, ca altfel nici de Brifcor nu-mi arde...
Originally posted by lena
sabinutz si tata lui toma si pegasul ...pai hai zau punem de o intalneala la un suc ceva...
annie, cine te-o suparat maica? Ia niste sa-ti treaca...
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)
tata lu Toma spune:
Punem Leno, punem ...
Rayuela, ie si rasfatzu' de vina da' io cred ca face asa ca sa n-o mai duceti la gradi. Pe bune !
Suicide Annie, revino-ti tata !!!
Toria, as bea un gliuvain si cu ochii da' iarna asta nu crez sa pupam Austria ... No tengo dinero, ooo
Konichi wa Soma San !!!
O zi merveioasa tutulor celorlanti !
_
Sunt moderator dar ma tratez
mihaela_s spune:
'ziua. Una mai buna ca a mea...
io mi-am gasit ca tocmai azi, cand in loc sa ma gandesc cum acum 9 ani deveneam mamica de fetitza, sa zac facand ture intre pat si baie...ceva intre o stare de si (dar pe invers). Nici n-am putut merge la munca, nici sa-mi ridic ccc capul de pe perna in afara momentelor mai sus amintite . Acum mi-e oleaca mai bine...
multam pentru urari!
ieri am petrecut intre doo zile aniversare facand cumparaturi-cadouri. Diana a primit primele 4 volume din seria Harry Potter, al 5-lea volum l-am lasat pentru mos Craciun...costa cat primele 4 la un loc .
Va tzuc!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
itsme spune:
Bubu rulz!!!
'neatza pe fuga ca iar n-am timp...
narancea, ridica receptorul ca e pentru tine! (cu alte cuvinte lasa smecheriile si hai aici la buna dimineatza!)