Scandinavii stiu DC(86)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

aaaah, ce vremiuri, cand mergeam la Ateneu si stateam pe sacara langa loja oficiala, sau la cealalta scara, in stanga.Acolo se aude cel mai bine:)

Eu nici acu nu platesc bilet, la moaca mea:)

baaai, am imbatraniiiiit.nu ma mai duc la concert decat daca mi se pare "interesant" Inainte mergeam ca la scoala:) cel putin de 2 ori pe saptamana.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

quote:
Originally posted by Rayuela

lirisule,zic si io precum itsmi:si io tot cind l-am vazut pe tatuca Ilici pe tanc,mi-am zis ca trebe sa plec din Romania.Adevarat ca aveam numa vreo 16 ani,dar mi-a reusit figura ulterior.Nu sint capabila de sentimente meschine,dar pe omul asta il urasc.Visceral,imi vine sa vomit cind il vad!

io zic ca plec in america de cind aveam 13 ani ... iaca au trecut vreo 18 de atunci ... :(( si nu mai trec oceanu o data.
despre ilici vadim paunesti mitrea si alte porcine ... nu cred ca are sens sa vorbesc tocmai eu.

Sabina, io-s satula pina peste urechi de holocaust. nimeni nu vorbeste decit de evrei. s-a ajuns sa sarbatoresti "n" ani de la terminarea razboiului si sa dai numai filme cu lagare. pai eu inteleg foarte bine cit a fost de greu. dar finalul razboiului sau victoria razboiului nu au nimic de-a face cu evreii. ei au stat cumintei, nici macar o amarita de rezistenta dupa modelul francez nu au facut. cine a ramas a murit cine a fost cu resurse deosebite a plecat in elvetia sau america. si uite asa , selectia s-a produs si au ramas the best of the best. nu stiu dc ati vazut filmul ala cu Anthony Quinn cind era el roman din Ardeal, da-l chema Moritz si-l baga la lagar ca il iau nemtii de evreu, dupa aia evreii ii trag un sut in fund ca nu era de-a lor de! apoi ajunge prototip de frumusete ariana. e un film aproape necunoscut dar e foarte interesant.
nimeni nu vorbeste de cei 20 de mil de rusi morti in razboi...
nimeni nu vorbeste de milioanele omorite de comunisti in lagarul estic. eu inteleg ca evreii au suferit, si mult, insa sunt doar o parte din victimele aceste nebunii. si in general au cam apucat sa se razbune. ceilalti nu, au ramas cu tortionarii pe cap si dupa 89.

Mergi la inceput

Liris, eu am sp[us ca Iliescu are dreptata ca holocaust nu e doar despre evrei in contextul in care multe arte persoane au suferit si murit in lagare.

in rest nu vreau sa comentez, pt ca oroarea asta a afectat familia mea actuala in mod direct si nu admit nimanui sa minimalizeze Holocaustul, chiar daca acuma tam-tamul are cu totul alte scopuri decat acela de a nu lasa oamenii sa mai faca vreodata greseala de a omori 6 milioane dpoar pt ai un anumit fel de sange.

cat despre ceilalti, ar trebui sa se ia atitudine....eu sunt foarte de acord ca trebuie sa se discute la fel de mult si despre celelalte orori aferente razboiului si decurse din el....

nu m-am suparat pe tine, sa nu crezi asa ceva

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Va lasai 3 zile si iote ce gasesc...

Multumesc tuturor pentru gindurile bune. Ana e ok, mai tuseste de cca. 10 ori pe zi, in episoade scurte, nimic ingrijorator. Iese afara, e foarte vioaie, acum sintem in faza de recuperat somnu' pierdut. Deci maninca si doarme de parca n-ar mai exista si ziua de miine...

Rayu, de coma esti cu mac-mac-ul casnic... Ideea e: sta dom'le copilu' linistit cind asculta au ba? Ca asta era scopul initial... Macanitul vostru intra la collateral damages...

Sabinule, apropo de ce ziceai cu scrisu'... Nu-ti mai fa atitea probleme. Si eu gindeam la fel ca tine, da' iaca mi-a trecut. Sanatate multa si sa ne dai vesti de insanatosire grabnica!

NN, un Chianti de 2001 ... Nu refuza te rog.

lilanda, un Martini Rosso, cu guleras de zahar si lamiia aferenta ... De asemenea, nu accept un refuz.

P.S. Sa va mai zic ca io's olteanca si capricorn pe deasupra?

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

da. ca sa lucram cu cifre cit de cit exacte.

familia mea a suferit enorm de pe urma comunistilor: expropriere, canalu poarta alba, prigoana politica s.a.m.d. asa ca la fel de mult nu admit minimizarea unei crime care a durat 50 de ani lungi si lati. si nu, niciodata nu se va da importanta cuvenita desi jumatate de europa a fost absolut distrusa si bani ca sa se faca 5 filme/minut despre lagarele sovietice ... iaca nu-s.

asta e opinia mea. no offence.

edit: dar sa lasam politica si sa nu uitam sa uram cupiilor tusitori si muciosi: Ana si Sofia multaaaaaaaaaaaa sanatate!

Narancea, hai cu noi inapoi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by Pegasis

lilanda, un Martini Rosso, cu guleras de zahar si lamiia aferenta ... De asemenea, nu accept un refuz.

P.S. Sa va mai zic ca io's olteanca si capricorn pe deasupra?

Ahhhh...io nu refuz nimic :-)) (acu' cre' ca v-am bagat in eroare ca ma dau disparuta, cu replica "i just give up"...nu??? Iegzact ca arboricade ziua ei...replica era de fapt la obiectul tirtita , iar io daca plec, plec miseleste, nici batista nu v-o arat

itsmenuci, pai nu se pune!!! Tu-ti trisezi cupila, bre!! Io zic ca tre' sa te mai educe oleaca
liris, am vazut filmul, ("A 25-a ora", parca)....de risu'- plinsu', mai mult de plinsu'...
soma, ...da' pe Tanaka o cunosti??? (uuups, sa nu ma-njuri, dar asta e replica lui narancea)
Va pumpez, ma duc sa-l scot pe Ilie la plimbare..
PS..ati vazut ce noutati, pe-aci???

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

'Neatza poienita...

E luni si creierasul meu inca nu permite ginduri politice si discutii filozofice ca trebuie sa ma arunc in meetingul meu de luni unde azi am "musafiri" de la Germanika pe cap....Vin in inspectie 2 cioclii de la compania mama si ma streseaza oamenii astia la culme...Sint cei mai antipatici oameni cu care am avut treaba pina acuma...of-of-of, doar gindul ca e saptamina scurta dupa care plec in vacanta ma tine pe linia de plutire azi.

Ieri am avut o zi absolut superba cu trupele mele...am fost in Chinatown (am avut treaba la banca - singura banca deschisa duminica pentru currency exchange - a trebuit sa schim dolari in lire, sa am de cheltuiala in prima zi)...dupa care am fost la un restaurant chinezesc (ca doara eram la fata locului). Nick a incercat sa manince cu betze, nu spun ca jumate din pui era pe masa nu in farfurie).

Ne-am procopsit ca inca o broasca testoasa (se vind pe strada si sint tare mititele, cit o moneda) asa ca Shelby (broasca veche tot de pe Canal Street cumparata) are acum companioana pe Angel...

Uite si pozulica mea cu rochita: Nenea Oscaru'...am avut o mica urgenta pentru ca Dl. Blue Eyes m-a stampilat cu botul umed drept in...pina la urma a iesit cu baby wipe

Va pupic si ma duc sa ma lupt cu batrineii mei morocanosi

Anamaria mama la Nick (7)& Alex (4)

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Mergi la inceput

Ana-Maria, rochita e foarte draguta in partea de sus atit cit se vede ea... in rest am putut sa apreciez si machiajul. bonito-bonito!! fetele alea din spatele tau sunt gemene suedeze?

da lilutica, de fapt era trist de tot. al nimanui in final. adevarat ...

Mergi la inceput

Pai de acord cu tine, si la noi la fel, Aiud, mosierime prigoana plus in anii 80 Secu & Co, unchi in America etc. etc.Deci din ambele parti(am o familie cam amestecata asa)
Nu trebuie minimalizat nici una nici alta.poate cand ne facem mari reusim ceva pe tema asta:)

Ana_maria......m-ai dat gata.vreau si eu rochite:(

Copilu meu nu prea mai tuseste, azi dimineata a mancat ceva si nu mai are stari subfebrile.

deci...let's party.

Narancea??

Mergi la inceput

pai ia sa vedem noutatile:)

parca nu era??

Lirisule, se vede si partea de jos, mai rasfoieste pozele in urma:)

Mergi la inceput