Scandinavii stiu DC(86)
Raspunsuri - Pagina 3
Sabina spune:
fetele, eu sunt e vina, ca m-am plans cu bolile etc.:(
o sa iau o pauza...da voi sa fiti veseli, da? va rog!!!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Adela99 spune:
ba io! ba io! :-)
da' mai terminati fratilor ... vorba lilandeidoar suntem oameni maturi
Claudelu spune:
Eu zic ca cel mai bine ar fi sa treceti maine pe la cabinet sa cereti niste pastile anticopilarii sau sa va retrageti toti( dar asta nu e solutia cea mai buna ca nu mai am io ce citi pe forum) Sa cerem moderatorilor sa faca un sondaj, sa vedem care-i vinovatu si sa-l punem la panou sa aruncam cu oo(ca rosiile deja-s prea scumpe)
Claudia&Raul (01.04.2004)
lilanda spune:
liris, e absolut revoltatoar ceea ce arata filmuletul ala!!! Si cu siguranta, nu pare sa fie prima oara cind se-ntimpla...
Brrr...
Toria, ai terminat cu luleaua aia???...vino repede-napoi, cu cadelnita, ca mai trebe... multa
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
iarina spune:
uuuf, junsei si io in sfarsit sa pun mana pe calculator...a venit sorelina in vizita si a luat foc tastatura...a stat ore intregi pe net!!!!!
Lilanda sa stii ca eu iti inteleg reactia si cred ca e indreptatita. In rest nu mai spun nimica, sunt convinsa ca narancea a spus chestia in gluma si-l asteptam in poienita. Pana una alta, ia spuneti voi ce-ati facut in weekend? Io azi fusei salvatoarea maidanezilor de fapt a unuia singur, pe care reusi sor'mea de la geam sa-i inchida in gradinita din spatele blocului. Poate va intrebati cum i-a reusit perfomanta..pai i se facu mila de el, ca cica i-o fi si lui foame (era mare si gras) si-i ii arunca vreo cateva chiftele. una dintre ele cazu in gradina cu rosii a vecinului, cainele sari dupa ea, da' nu mai fu in stare sa iasa...si statea amarat la usa si matzia, dadea cu laba in poarta...nika...pana la urma, tot din mila sor'mii, ma dusei si scosei javra.
doruletz spune:
gata, ma intorsei, o plimbaram pe Gepetuza prin imprejurimi, facuram si poze, ia uite aci daca sunteti curiosi cum arata o duminica de toamna pe langa ulita mea p'acilea.
Rayuela, nu fi pesimista soro, uite ca Lilutza se intoarsa in poienitza (bravo Lilutza!) si tot la fel o sa faca si varu' narancea ca si el e baiat intelijent si stie si el sa treaca cu gratie peste incidente d'astea virtuale, io una am incredere in iel!
Sabinutza pe tine vezi ca te spun lu' Mosu' si adio aparat digital si DVD player, ai grija, nu disparea!
hehe, uite ca incingerea spiritelor in poiana avu si o consecintza benefica: o aduse inapoi pe Adelucci .
liris, de ce te mai miri de ce se intampla p'acolosha, uite www.expres.ro/social/?news_id=203803&PHPSESSID=87c5136fa4eaf907813698e6e0aa5c8e" target="_blank">aci cine sunt nominalizatii pentru 'elitele' Romaniei la oameni de afaceri, asta explica multe nu?!
OAMENI DE AFACERI
Nominalizati, in ordine alfabetica: Gigi Becali, Catalin Botezatu, Viorel Catarama, Calin Popescu-Tariceanu, Irinel Columbeanu, George Copos, fratii Micula, Adrian Nastase, Ilie Nastase, Ioan Nicolae, Dinu Patriciu, Adrian Porumboiu, Monica Tatoiu, Cristian Tantareanu, Ion Tiriac, Adriean Videanu si Dan Voiculescu
Mai viu io, sa fiti cuminti ca acus va pârasc la mosu' pe toti
itsme spune:
piiiipal, veniti-va-ti in fire!
narancea, hai inapoi, nu te supara tu acuma!
'ai nu fi momarlan!!!
lulutz, nu te supara nici tu pe el ca nu zice cu rautate, asa vorbeste el (cu drag)! Mie una mi-e clar, desi inteleg sensibilitatile tuturor.
eu personal il inteleg si pe narancea, ca si eu tot cam asa vocabular am, si te inteleg si pe tine ca in spatiul asta virtual, nevazand decat litere alb pe negru, lipsite de intonatia vocii si ficsonomia obrazului, nu e greu sa le iei cateodata "the wrong way". So impacati-va-ti, gata!
Despre sculat cu tartita in sus, eu asa ii zic mereu copilei, numai ca eu sunt si mai si decat narancea, ca nu folosesc eufemisme, eu zic de-a dreptul No!
Editat sa zic: Oh, my God, dorulets!!! Alexuta e o frumusete!!! (si Parisul toamna, tot asa)
liris spune:
da, i-am vazut si io pe oamenii de afaceri. ce sa le faci?! io am batut traffic jam-uri girla, de doua ori, sa ajung la haga , sa votez sa se schimbe ceva ... mai mult?! acum nu pot sa fac decit sa deschid ziarele, sa cetesc, sa injur si sa ma infurii ca bleaga.
aaaaaa...asta vara : pe plaja cu barbate-miu si vara-mea. iesim din apa marii, stam in picioare pe linga prosoape sa ne uscam, vara-mea imi spune (in contextul unei discutii)ceva de cei care nu au mincat salam cu soia (mentionez are doar 27-aproape 28 de anisori...) ma infurii, incep sa-i explic c-o credeam fata desteapta si sa-i argumentez de ce nu e ... uit sa ma dau cu sunscreen ... urmare: m-a pirlit soarele ca niciodata. nu ma mai putea atinge barbate-miu in nici un fel, eram toata o rana dupa (mai ales decolteul meu abundent). si vara-mea la fel... si culmea nici nu cred ca i-am scos prostiile din cap. deci inca o data victimizata in pirghiile tranzitiei romanesti.
asa ca eu tot Ratiu votez la presendinte!!!
p.s. itsyou, calculez eu asa ca tu trebuie sa fi plecat din tara in '91 asa-i? hai povesteste-ne asa frumos cum numai tu stii, ce a facut click-ul plecarii: piata universitatii, situatia economica/politica ... toate la un loc?!
lilanda spune:
doruleantza, ce fain e pe-acolo, pe la tine-n cartier Zau, ca mi-i dooor...Cit despre Alexandra, e o dulceata de cupil
itsmenuto, ai gat yor mesigi (ala de azi, total diferit de ala de ieri) ....da', s-avem pardon "una-i tirtita si alta-i ". Si, in plus, sa-ti intrebi cupila daca-i place cum i te adresezi...din dragoste
A propos de ciini...lui ilie al meu ii place ginger-ul...am descoperit ieri, si-s mai mult decit incintata, fiindca-asa-i miroase gura-a flori :-)))
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Adela99 spune:
ma facurati curioasa si ma bagai pe dex-ul online
tartita= partea posterioara a coloanei vertebrale la pasari (de unde cresc penele cozii)... adica noada ?