Scandinavii stiu DC(86)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

pupici la galushca Alexandra

ce toamna frumoasa la Paris! aici e friiig si bruma ... brrr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by Adela99

ma facurati curioasa si ma bagai pe dex-ul online
tartita= partea posterioara a coloanei vertebrale la pasari (de unde cresc penele cozii)... adica noada ?

Adela, ma refream la sensul peiorativ (la fel ca si in cazul mult disputatului "moldoveanco"!!!). acu', pe bune,...in afara de scuze, tre' sa-i promit lui narancea ca nu ma deranjeaza limbajul lui???...never!!)

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

bey incidentul s-a produs in orasul meu la Cta, la liceul energetic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

lilutzio chiar nu stiam ce inseamna tartita :-(

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Adela99

lilutzio chiar nu stiam ce inseamna tartita :-(

Ahhh, pai drept sa spun, nici io nu stiam cam cu ce se maninca www.jucaushii.ro/forum/archive.php/o_tt_2867nea-caisa.html" target="_blank">nea caisa , da' m-am interesat, si nu era de bine :-)))

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

aoleuuuuu cupii ce revolutie gasii acilea...da de unde si pana unde va luarati??!!

tartita zau de nu folosesc si io, inclin sa cred ca e ceva oltenesc, caci eu de la bunica mea si de la mama l-am invatzat, si prin zona Valcea se foloseste pentru a defini partea aia in plus de la coada puiului, nu-s daca intelegeti altfel eu il folosesc ca un eufemism de fapt, adica exact ca itsme...ceva de genul: te-ai trezit cu tartitza in sus, sau ai tartita mare, adica fundul mare, sau iti creste tartita.

lirisu' asa facu cameroana ...io nu prea sunt ok cu manifestarile astea gen: ragaituri sau altele, dar stiu ca in general prin alte parti nu au probleme cu asta.

adela unde ce a zis bono si ce a facut cu putin...mie imi place de moarte de el, dar nu neaparat cum canta sau arata desi si astea, dar cum se implica el in problema cu Africa si toate celelalte.

doruleatza cum se mai simte Alexandra, e ok cu intolerantza, ai trecut-o pe lapte formula-special?

Mergi la inceput

Puhh...vaz ca discutia despre tirtita devine interesanta O fi un eufemism, o fi un cuvint peiorativ...trebe' clar subiect separat!!!
But... I just give up

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

tartita se spune si la noi la partea aceea a de pui, asa ca o fi ardelenesco-oltenesc :)).

si io-s regalista, si imi place de regele Mihai, dar si de predecesorii lui, mai putin tatal care n-a fost prea cu capul pe umeri...
despre ceilalti incoronati ai europei, singurul care imi inspira o oarecare incredere si mi se pare ca ar reprezenta cu cinste aceasta institutie este regele Juan Carlos al Spaniei. Sa nu dati cu vuitoane, ca nu-i prea cunosc...

dorulets, e fruuuuuumoooos la voi! si printzesuca e o dulce! are buza de jos franta in doua, obrajii bucalati si imi aminteste de Silvia-bebe. Azi cand ma uitam la poze, a venit la mine in brate si a aratat spre ecran zicand:"uite, Pibia(Silvia) acolo!"

liris, am vazut si io stirea aseara la noi, m-am cutremurat si m-am felicitat ca nu m-am facut profesoara.

O saptamana merveioza!

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Stimati poienari,dati-mi voie:
Tirtita aia era a mea,ca am zis intr-o dimineata ca m-am trezit cu in sus,la care narancea ma intreaba daca ,m-am trezit cu tirtita in sus!Acu are dreptate luluci,nu prea e frumos sa-mi fie numit posterioru tirtita,pentru ca prin analogie inseamna ca sint un fel de pasare,oratanie,inaripata,dar ..asta e..cotcodac,ce sa zic mai mult?mai bine ma impiedic!
In alta ordine de idei,imi place ca poienitza e activa in situatii de criza,adicatalea nu s-a lasat cu rivolutii ala Paris,ci lumea s-a strins cu mic cu mare acilea sa-si dea cu parerea,ceea ce e un lucru bun!
deci,pe scurt,Luluci,eu iti inteleg necajeala,dar stiu ca esti fata inimoasa si o sa iti treaca,asta pina la urmatoarea "dragalasenie" a lu narancea(care ,daca ne-a parasit,inseamna ca nu e baiat de baiat,si cu asta basta!),cind fii convinsa,o sa-l tocam ca la carte!De fapt daca imi aduc aminte bine ,are dreptate luluci,la inceputurile Scandinaviei,cam asta era sujetu,narancea ne "complimenta" si noi il faceam franjuri!Asa era atunci!Si cred ca asta ne era si farmecul,dealtfel!
doruletu,Alexuta e o scumpete!
Sabinski,acum nu ma necaji si tu,sa zici ca nu mai vii!Am aruncat si io aia cu veselia,dar nu are legatura ,doamne fereste,cu discutiile noastre despre copii,ar fi chiar culmea,doar sintem pe DC!
Daca o sa rasfoiesti un pic primele capitole de la scandinavi,o sa vezi ca e o diferenta,erau mesaje scurte si acide,enervante si haioase,acum parca nici nu mai vine lumea asa des,io d'aia sint suparata!
Mihaela,sa-ti traiasca barbatul ,imi pare rau ca nu am fost in stare sa facem ce stim noi cel mai bine in poiana,a adicatalea sa chefuim!
restu poporului momarlan

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

Rayu aprob pozitiv ...si daca o supara conu narancik pe lilutza na, na si iara na ...si lui luluci ca nu e frumos sa traga baietzii fetitzele de coditze si daca ma supara cineva...doar ma cunoasteti din alte episoade...mie zau de nu mi-e dor de curcile noastre, ciresul, capre si io lena-balena

Mergi la inceput