Scandinavii stiu DC(86)
Raspunsuri - Pagina 2
flori76 spune:
NN
semneaza:o cititoare fidela
"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
Sabina spune:
daca v-arat ce-mi aduce mie mosu...ne impacam??
hai, ca promit cand vand castelu ca adun toata poienita la o petrecere pe cinste! Si ne costumam in printi si regine Doruletzule:)
iete www.cameras.co.uk/details/canon-powershot-a610.cfm" target="_blank"> cadou ce voi primi de la parintii mei (in afara de DVD player de dooj de lire, oferta la Lidl)
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Rayuela spune:
Am schimbat capitolul in speranta ca schimbam si subiectul,da vaz ca degeaba
Imi pare sincer rau.
Imi pare rau ca Lilutza se va retrage probabil,un timp,din poienitza.
Imi pare rau ca narancea rezolva problema cu un "ciao scandinavia" si .
Si imi pare rau ca poienitza noastra si-a pierdut din veselie(asta e parerea mea personala,v-o spuneam mai devreme chiar, si nu are nici o legatura cu conflictul),dar poate ca e normal sa fie asa,sintem oameni in carne si oase in spatele tastaturii,cu probleme,cu copii bolnaviori,cu copii zgubilitici,cu probleme la munca ,cu probleme acasa,asta e!
Nu stiu ce sa mai zic ,decit ca imi sinteti dragi cu totii si acum chiar m-am mohorit!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
Adela99 spune:
mey, nu va poate lasa omu' singuri!
hai sa dam mana cu mana
cei cu inima romana nu inseamna ca exclud unguroaiecele, ptiu - ca multe mai suntem :-)
intre noi sa nu mai fie
decat flori
si armonie
... asa ceva
mihaela_s spune:
Imi pare rau....speram sa inveslesc atmosfera cu o invitatie la chef, dar nimeni nu are chef .
Da, e adevarat, toata lumea are probleme, dar aici era oaza de liniste si veselie...eu am devenit dependenta de ea....va rog nu vreau sa nu va mai citesc...nici pe tine lil' nici pe tine naranncik, amandoi imi sunteti la fel de dragi...la fel de dragi cum imi sunteti toti de aici...
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
TORIA spune:
mama pe voi de dragalasi dar ce e aici?
Ia sa dau eu un pic cu tamaie in toata poienitza sa dispara ce e rau.
Si va rog mai trecetzi si pe la spovedanie ceva si dupa o luam de la capat cu .
Va pe toti cu drag,egal ca e roman,ungur,moldovean sau oltean aici nu se face diferentze.NN sigur a glumit ca de obicei,eu una nu prea il iau in serios .
Aicea la Austria ninge si e frig,la voi cum e?
Hai pup scandinava si merg la o pipa ,dar revin.
liris spune:
quote:
intre noi sa nu mai fie
decat flori
si armonie
fi atenta:
si betie!!!
asta da rima ...
let's make love not war!!! adica ... nu ...
uite ptr voi am devenit si pacifista, desi eu am fost pro-razboiul din Irak, ptr ca si eu l-as fi scos pe saddam de urechi din scorburile lui cu sau fara arms of mass destruction.
in ceea ce-l priveste pe regele Mihai, da ... si eu incerc sa inteleg de ce face unele "mutari", dar am incredere ca are ceva idealuri nobile in spate, ca altfel.....
Adela99 spune:
quote:
in ceea ce-l priveste pe regele Mihai, da ... si eu incerc sa inteleg de ce face unele "mutari", dar am incredere ca are ceva idealuri nobile in spate, ca altfel.....
... scopul scuza mijloacele?
mi-e teama ca "mutarile" au altceva in spate decat idealuri nobile (poate ma insel) ... da' mutari din astea am mai vazut noi si la altii si nu-mi amintesc de absolut nici una care sa fi avut idealuri nobile. dupa parerea mea cei cu idealuri nobile nu se preteaza la mutari... desi ... am vazut de curand un interviu cu Bono si si ala isi motiva mutarile cu Putin tot prin idealuri nobile ... nici nu stii ce sa mai zici si sa mai crezi ...pe Bono parca-l inteleg, pe Mihai ...
no, da' parca era vorba despre
lilanda spune:
Io in situatia asta nu stiu ce sa fac...decit sa-mi cer scuze "spectatorilor" din intreaga lume pentru disparitia actorului principal... N-am vrut sa iasa tambalaul asta international, parol d'honeur; greseala mea e ca am considerat ca sintem suficient de maturi incit sa ne intelegem sensibilitatile si sa le respectam. Asa ca din nou, mea culpa!!!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
liris spune:
adeluta, un domn bine imi spunea ca "sistemul trebuie lucrat din interior" ... ca sa iti iasa pasenta. la asa ceva ma gindesc cind unele chestii imi scapa.
liluticaaaaaaaaaaaaaaaaaaa suntem maturi, si cei care nu suntem ne prefacem ...
sa vedeti ce am vazut la antena 1 , un filmulet cica de pe internet cu un elev care sare sa bata o profesoara dintr-un liceu romanesc, o ameninta ca-i scoate dintii din gura ... tipa in mod vadit e speriata si nu il infurie mai rau. unde s-a ajuns frate ...?!
e la http://www.hotnews.ro/, la "Episod socant din scoala romaneasca".