Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (134)
Raspunsuri - Pagina 8
szivarvany spune:
Leeloo - super !!! 

L-am vazut pe Stefanut
cel smecher si nazdravan !
Si io sunt la dieta ! Again
Tin pana la Craciun si apoi ma porcesc muuult ![]()
![]()
Am uitat sa va zic de Giulia mea ... cand e intrebata cum o cheama iti spune Giuiiia
Curios este faptul ca daca io o intreb ceva romaneste nu-mi raspunde, doar daca o intreb in maghiara ... e ok asa oare ?
Si cum sa uit ... imi spune MAMA
si ma clapaceste cu palmele peste fata si apoi ma pupa, e loooveee (lui tata`so ii imparte doar pupici, dar mai tre` sa bata si ea pe cineva si pe cine daca nu pe mine
)
_
Leoaicele Daria &
Giulia (2004 08 16)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar umanitar
Supercopiii iulie/august 2004
roxana1974 spune:
fetelor
la toate!
Ningeeeeeeeeeee si la Cluj si s-a pus zapada, iar pe strazi e ciorofleaca!
Roxaz, Patrick e mortaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal
e un frumos si seamana cu tine tot mai tare, si ce oki frumosi are!!! Ptiu ptiu sa nu-l dioki!
Mai, ca ziceati de kupii maraitzi, si Serban de vreo cateva saptamani, din ce n-avea nici o treaba cu mine, plange cand plec din casa, plange cand vede ca ma imbrac sa plec, vrea numai la mine, dar de strigat tot numai "tata" striga, c-o voce de cristal :)
Auziti, are si el un cuvant nou, "pompa" pe care-l pronuntza of course "po-pa" si ia pompita de mucisori si si-o baga singur in nas, acu sta la demuzizat! Si o baga si in ureki, si la iepuras si la vaca...na! Va intreb pe voi ca io nu stiu ce inseamna "uku"
ca m-a innebunit de-o vreme cu uku si tata...
Fetelor, spor la slabit si tineti-mi si mie pumnii!
...unii dau prea mult din coate ... 
g_ioana spune:
Neatza fetele
Eu cred ca uku inseamna ...mucu!A mea face la fel cu pompitza dar asta nu inseamna ca sta atunci cand trebuie sa-i scot eu mucisorii!Iar mai nou, daca ma vede cu un servetel umed in mana, trebuie neaparat sa il dau ei sa se stearga pe...limba, sa-si sufle nasul pana si-l inroseste(spre disperarea mea), dupa care se uita in el si zice fericita:mucusoiul!!
pupici
http://photos.yahoo.com/gorodeii
Fiquelle spune:
Buna dimineata, fetelor!
Va scriu cu Sofi in brate ca e tare maraita de azi-dimineata si nimic nu-i place. Chiar nu stiu ce are!
poate vreo maseluta? canini? btw, ai vostri au canini? am auzit ca la canini sufera tare...![]()
Am vazut freza lui Patrick si alte poze din acelasi album...pupici scumpelului
Si Sofi are mucisori azi, asa brusc...transparenti, ce-i drept...dar daca ma vede cu pompita in mana incepe sa urle si fuge!
O zi frumoasa va dorim!
de la Mada
si
minunea Sofia Maria, 12.08.2004
roxanaz spune:
Tizo sunt lesinata de emotie in scaun!
nu de alta da majoritatea lumii zice "vaaai, e Mugur mic!!!!". si io rad pe sub mustatza ca nu ma-ntreaba nime cu cin il facui. da okii tot ai lu taica-miu sunt, ha!![]()
Florina esti mortala cu "asimilatu'"....![]()
![]()
Gabi ce mi-a placut aia cu "n-am gasit nimic sub pat".....suuper!![]()
bafta si tie la dieta!!!!! 
Fiquelle spune:
Roxa si la noi tot asa, rudele/cunoscutii zic :"Are fatza lui Petre" dar el nu are ochii albastri,
ci caprui...tatal meu ii are albastri...de aia o iubeste atat!(mi-au recunoscut bunicii ca o iubesc mai mult decat ne-au iubit pe noi cand eram mici
)
de la Mada
si
minunea Sofia Maria, 12.08.2004
szivarvany spune:
Feteleee,
ati gasit pe undeva cizme impermeabile bune de umblat prin zapezi ??? Ca io am planuri maaari ![]()
_
Leoaicele Daria &
Giulia (2004 08 16)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar umanitar
leeloo2004 spune:
Daria, si pe mine ma bate Stefan cu palmele peste fata si sunt tot timpul nedumerita de asta - eu am zis ca ma pedepseste ca am lipsit de linga el, dar daca zici tu ca din dragoste face, poate asa e...
Pe cizmulitzele lui scria ca sunt impermeabile - si ar face bine sa fie asa la citi bani am dat pe ele...dar, numai un baiat are mama!!
Spor la curele de slabire! Eu, cum va ziceam, am o super-petrecere de Craciun (la serviciul lu' sotu') si o rochie care imi place la nebunie si care zic eu ca imi si sta foarte bine, si pe care vreau sa o imbrac...asa ca pina pe 17 dec CURA DE SLABIRE...
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
roxanaz spune:
Daria, impermeabile? adica.....de cauciuc? sincera sa fiu nu m-am uitat. eu i-am lua normale, de piele, imblanite. oricum sunt cele mai bune asa, se uda dar nu dramatic, apoi se usuca si se dau cu crema.
szivarvany spune:
Roxanaz - io vroiam ceva mai antiapa decat astea de piele, asa avem 2 perechi imblanite ... sa facem cu schimbu`.
Leeloo - de unde i-ai cumparat ?
Feteleee, pe unde chiuliti asa in gasca ???![]()
_
Leoaicele Daria &
Giulia (2004 08 16)