Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (134)
Raspunsuri - Pagina 7
baby-boom spune:
Gata, am asimilat tot!
...si poze am zarit...ale Ilincai, cu Catrina, la 1 an si 5 luni, Luca, cu Andreea, si botosica tunsa...io n-am tuns-o inca p-a mea si mi-i o mila!!!!!!
MONICAAA? cum de te-ai indurat, ai mai tuns-o pana acu'????? Faceti-ne si noua un dram de curaj
...vreau sa vaz si poze cu tzepii lu' Patric, da' nu gasesc.....Roxana, un link, pliiiiz!!!!!
Kim, pozele sunt de la gradi???
Super scumpi poznasii, Florina pe toti!!!!
Noapte buna, dragelor!
Pupam pe toata lumea!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg
baby-boom spune:
...:)...ma gandeam io , unde-s restu' "golanilor"....scump foc Luca...
...btw, asta va fi numele fiului meu, daca imi da Domnu' unu'...oscilam intre Elias si Luca...da' cum a venit Elise prima, urmeaza Luca...
Noapte buna...si voua o zi faina...ca acolo-i zi, nu????
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg
kim222 spune:
He,he...sa fie atunci ..un Luca!Tin pumnii!De cind am plecat eu ..s-a cam umplut de Lucaci ...
Noapte buna si tie...aici este miezul zilei....
iren spune:
Pai is mama nebuna, ca m-o-nnebunit monstruletzu asta de fi'mea, cre c-a venit careva peste noapte shi mi-a skimbat-o! Are crize de nervi, nu mai bea lapte, de-abia o pacalesc, tzipa dupa mine non-stop, nu pot ieshi din raza ei vizuala shi vrea numa-n bratze, m-a capiat!! Uf!! Altfel, e bine, maninca la fel, doar la lapte face fitze, zice o gramada de cuvinte, repeta ca papagalu, ieri am facut-o purcea, shi ea repede pucea! se cearta cu Bogdanelu pe mashina cu care se plimba el in casa, adeka asta , ca a invatzat shi ea sa se plimbe doar
Aci a nins azi cu nejte super fulgi, shi e friiigg
Am vazut citeva poze, nu toate, da revin So, am vazut tzucurei care se lupta shi distrug patu, shi o poza cu un tuns...mah, de ce-ai dat jos cirliontzii aia frumoshi, ha??
Va pup shi sper sa revin mai des
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
noiembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
roxanaz spune:
buna dimineatza!
vazut poze....haiosi carateca! si Botosica tunsulica. ce parinti domne'...ntz ntz ntz......
Florina, uite icisa freza lui Pat: http://community.webshots.com/photo/495395514/507360400gSiule
Iren si io stiu faza cu schimbatu copilului....cre ca bantuie niste extraterestrii care face misto de noi....
Olivia si eu incerc sa tin ceva regim....da seara o tot dau in bara! sper ca totusi sa mai dau vreo 3 kg jos pana in craciun, in ritmul asta de melc!
Andreea, cum e la munca? totul ok?
o zi frumoasa tuturor va dorim!
szivarvany spune:
Ningeeee, ningeeee, tralalalaaa ! Ninge si `n Oradea. Sunt suparata doar pentru simplul fapt ca nu eu o scot prima pe Giulia anul asta in zapada ... dar poate va ninge si diseara
Am vazut toate pozele ... frumosi, ochiosi si smecheri toti copiii din generatia asta
Sanatate tuturor puilor si mamicilor si o zi excelenta va dorim !!!
_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar umanitar
Supercopiii iulie/august 2004
leeloo2004 spune:
Buna dimineata!
Aseara am reusit si eu sa pun poze cu Stefan - daca vreti sa le vedeti, le gasiti in albumul "15-16 luni"!
In plus, citeva vesti in plus despre Stefanut: bate din palme de cite ori aude "bravo" (si dupa ce termina de mincat...), ocazional si cind ii spun sa faca "pa"... Se ridica in picioare agatindu-se de absolut orice, merge tinindu-se de mobile, face citiva pasi singurel mai ales catre mine (se pare ca prezint mult mai mare interes...), merge in 4 labe absolut peste tot si imi deschide toate usile la dulapuri (si am tare multe in casa...)...cam asta ar fi - astept cu interes clipa cind va merge el singur-singurel ca am un presentiment ca se apropie...
De mincat maninca bine, nu ma pot plinge, ba chiar si lapte a inceput sa bea mai bine (cam 400-500ml pe zi).
Cu dintii stam si aici bine - 9 dinti si 3 masele...
Cam asta ar fi, gata cu lauda!
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
leeloo2004 spune:
Kim, nu esti singura care tine cura de slabire - si eu sunt in gashca asta...
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.