Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (134)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Salutare!!!!
Intru si eu 5 minute ca iar sunt ingropata in treaba si sedinte si din astea. Dar nu ma plang ca imi place.
Vazut Pat tepos si scump. Gabi, Stefan e un scump ca de obicei. Stai linistita cu mersul ca atunci cand va merge singur vei regreta zilele cand nu o facea.
In rest va pup pe toate si sper sa reusesc sa mai scriu una alta ca de citit mai reusesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Buna!

Suntem si noi pe aici.
Hehe si eu sunt la cura de slabire,mai am de dat jos inca 5kg si gata sunt,miss ma fac...si eu vreau tot pana de Craciun sa reusesc...om vedea....asa ca urez succes tuturor celor care sunt in lupta cu kg,poate facem un grup de sustinere?!
Uite ca voiam sa raspund cuiva,da se pare ca e obosit rau neuronu'meu azi,ma duc sa mai citesc odata si cred ca de data asta imi notez,ca altfel uit iar...

Sabina este acasa,va multumim! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57651" target="_blank"> aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi poze noi

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Daria, le-am luat de la Chicco - aveau mai multe modele (toate la fel de scumpe) si sunt acoperite cu Gore-Tex - daca stii materialul - este impermeabil la apa, zapada, etc. Sunt si imblanite sintetic.
Andreea, facem si grupa de sustinere - eu tin cura cu 3-3-3 zile si beneficiez deja de sprijinul fetelor de acolo...

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

...am revenit...
Olivia,multumesc pentru sugestii,pana la urma am facut o friptura din piept de pui la cuptor...bunicul e mai bine,mai vioi,speram sa-i dea drumul acasa spre sfarsitul saptamanii,multumesc
Andreea,imi pare bine ca te-ai acomodat la serviciu si ca ai multa treaba,in felul asta nu-ti zboara gandul la pupi.
Roxana(fatuca verde) si Alexia zice "aka" si inca nu am descoperit cu ce-l asociaza,sigur nu cu kk,fiindca pe ala-l anunta cu un "pfuuuu" si se uita-n san ca sa-l vada.
Gabriela,felicitari pentru performantele lui Stefan...gata in curand o sa alerge.
Daria si fiimea ma plezneste peste oki si apoi ma mangaie si ma pupa...e clar ca-i din dragoste.
Vazut tzucureii frumosi, botosica tunsa(hihi,are mocuta de baietel,acum) si pe Stefan cel scump,pupici pentru toti,.

...si iar nu mai tin minte...

Sabina este acasa,va multumim! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57651" target="_blank"> aici

poze vechi poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

M-ati terminat cu curele de slabire...Toata admiratia, va fac galerie ca io-s vai steaua mea, nu-s in stare sa ma abtin de la mancat nici o zi!

Hai fetele

V-a placut de freza Mariucai...:)...Am mai tuns-o acum 4 luni si acum voiam sa o tund si mai scurt, imprumutasem o masina de tuns dar cum o auzea bazaind se intorcea sa o ia sa vorbeasca la telefon...zicea ca suna...."ango" "ango"
Dar in primavara o rezolv...o rad in cap...:)

Pupam voios, o zi exceptionala sa avem!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Nu stiu daca v-am povestit, dar asta vara am incercat sa il invat pe Victor cum fac diverse animale. Cand am ajuns la gasca i-am spus ca face "ga - ga". Bun. De aici Victor a tras concluzia ca tot ce zboara si are pene sunt "ga-ga-ii". Porumbei, vrabii, puii din curte de la soacra mea, pasarile de la Discovery, pasarile aviare de la stiri, toate se numeau "gagaii"

Pana aici totul clar. Pana ieri cand la gradi educatoarea aincercat sa ii invete sa spuna gaina si cocosul. Le arata niste poze, repeta "gaina" , "cocosul".

Faza mortala:
la poza cu gaina Victor a spus ca este "gagaia"
la poza cu cocosul a spus ca este "gagaiu"

de unde stie el sa decline substantive (parca a declina se cheama aceata operatiune -- scuze daca am gresit)??

plus alte cuvinte noi:
apator = aspirator
cacatol = calculator
masina = spune bine masina
capac = capac de pus pe oala, Simona si al meu se joaca zilnic cu cratitile din bucatarie
ceai
tenul = trenul
ca..tel = castel din cuburi
utu = untul
paine = zice bine
da-mi = zice fooooarte bine
pipi, caca, oala = zice dar nu face
mucii = zice bine si se sterge cu maneca
pica = picaturi de nas
sc..ii = scrie
citim = citim

nu prea il zice pe "r" doar cand zice "carne" se intelege r-ul.

mai frate.. si daca seara nu ii dam atentia cuvenita ne inchide teveul!! noi ii dam drumul, el se duce si apasa pe buton si se uita apoi la noi si zice "GATA!" si gata e... nu mai ai nici o sansa sa te uiti la ceva. Lui nu-i place sa se uite la TV, nici la filme, nici la reclame la nimic.

Roxa, am vazut poze cu PAT este foarte reusit, cam asa de inalt este si Victor al meu (m-am uitat la poza aia facuta in baie si l-am comparat cu inaltimea usii). al meu deschide toate usile, se ridica pe varfuri si apasa pe clante. Despre ce m-ai intrebat iti raspund pe PM.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

La noi e soare si un friiiig (-8grade).
Radu nu mai vrea sa doarma in patut nici macar in timpul zilei. Dupa ce ca noaptea "sare" la noi in pat...acu' a luat-o razna si-n timpul zilei. Pana si bona, care facuse ceva instructie cu el si-l adusese pe calea cea buna, a clacat. Asa ca doarme la ea in brate. Cand va aud pe voi ce frumos va dorm copiii la ei in patut ma gandesc ca ar trebui sa consult personal specializat, sa-mi zica cam pe unde m-am ratacit de nu mai gasesc drumul bun.

Mergi la inceput

Gabi,cum e dieta asta,cam cat dai jos intr-o saptamana?...ma gandeam si eu s-o tin,dar nu 3-3-3,poate 1-1-1,de fapt azi am baut doar laptic,as putea sa incep cu lactate,sa vad ce rezultate am intr-o saptamana?!

Monica,multumim pentru galerie...dar tu ce nevoie ai de slabit?

poze vechi poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Neatza!
Julia mea shi-a mai revenit, parca parca o mai recunosc, a baut lapte dimi ca-n vremurile bune , shi n-a mai urlat...sa vedem cit o tzine. Zice lumina, acoco-acolo, acaca- acasa , zice pa in trei limbi, respectiv bye, tchüss- cius shi pa pa shi inca cc citeva cuvinte, da nu mai shtiu, ca toata ziua turuie, ori in japo, ori romana Dräcii face toata ziua, shi merge ca pinguinu shef
Mai aveam ceva, da nu mai shtiu

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo

noiembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

neata, stirile pe scurt:

1. Danut NU are flora patogena in gat, deci a luat antibiotic asa, de flori de mar, si va mai lua pana maine lap[ranz, ca sa nu dezvolte rezistenta. Muci are inca destui, tot din aceeasi gama, rezulta ca stam in casa si acum. Aici lapoviteaza, zero grade, hmm, neplacut.

2. Eu am colesterolul marit, rezulta dieta saraca in grasimi, sa vedem cum voi reusi asa ceva.

va dorim tuturor sanatate, revin sa va citesc din urma mai pe dupemasa cand adoarme asta micu` aci de fata calare pe taste

Mergi la inceput