Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (134)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Lia - bine ca ne mai scrii ! Spor la dieta, hai ca suntem o gashca de viitoare miss mamici ! Cu mancatul ... mai usor asa ca ce papi tu sigur poate papa si Danut !

Io tin dieta personalizata ... personalizata de mine, dupa ce le-am incercat absolut pe toate. Si sunt la lipsa crunta de ciocolataaa si prajituuuri

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar umanitar

Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

deocamdata n-am ajuns la medic sa vad daca-mi da si tratament pt colesterolu asta. Oare e nasol rau ?

in fiecare seara scot cu dintii cuiul la o capsula de Karvol (sanatate cui mi-a dat ideea), o proiectez intr-o batista atarnata langa pat ca un steag de pace si asa zic Doamne Ajuta sa dormim cat de cat io si Danut, ca ta-su doarme oricum, el e scutit de treziri nocturne, fiindca lucreaza

mai, io cand vaz cata lista cu cuvinte stiu copiii vostri, nu-mi ramane decat sa sper ca al meu are o minte mai matematica, o fi mai inclinat mai putin spre vorbarie, ca de inteles intelege ce-i spun. Atata ca nu vrea sa repete, da din cap ca NU cand ii zic sa zica si el dupa mine. sau sa fie de la faptul ca nu mere la gradinita/cresa ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Lia cat ai colesterol? Nu mai manca unt, nu porc, nu prea multe oua.
nici Pat nu zice nimik da are minte de surubar nu de matematician
Andries, saru mana mult! si da, Pat e la fel, adica deschide toate usile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Andries, felicitari pentru vorbaret. Matei are doar cateva cuvinte pe care le tot exerseaza si le leaga intre ele si ies niste propozitii. Imi este clar ca stie cum se numesc toate lucrurile pe care i le arat dar nu vrea sa le pronunte.
M-a zapacit cu vorbitul la telefon. Toata ziua ia telefonul sau receptorul de la interfon si vorbeste "Ao, da, da, nu nu nu , da, pup, pa"

Mergi la inceput

Roxana, LDL-ul e 166, limita superioara normala fiind 150, deci e hiiiiiiiiigh rau, cu atat mai mult cu cat e colesterolul "rau"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

allo!

Capitolul raspunsuri:
Carmen, Lumi si Olivia (cred): pozele sunt facute pentru noi - e oferta Marcelei, eu am spart gheata. cand sunt gata vi le arat!
Roxa: sar'na de kit, il dau jos deseara, abia astept sa va gasesc din nou. Pentru coafor, cred ca totusi asteptam vara (poate ne mai creste niste par )
Simo: mey, David al tau si Vicu meu poate deschid impreuna o firma de curatenie.... Aseara noi ne straduiam sa terminam curatenia dupa montarea de termopane si cupilu ne ajuta: impingea aspiratorul, dadea cu mopul (pe pereti, da' ce conteaza...)
Cristalule: tunsa, tunsa, dar tot ditai okii are!
Gabitza: suuuper poze...
Andreea: bafta la job

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Lia, "hiiiiiigh rau" inseamna undeva pe la 360. asa ca deocamdata e putin cam sus. ceva dieta fara grasimi ar trebui sa te puna la loc pe intervalul normal pana in craciun (cand poti sa te destrabalezi din nou)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Am reusit si eu sa va mai citesc, dar la scris nu mai tin pasul cu voi...
Felicitari copiilor vorbareti! La Codrut...pauza! "Papa","tata", cu derivate si atat.In schimb, stie si imita o multime de animale si s-ar uita toata ziua pe Encarta Kids, la animale si sunete produse de ele.
Zapada, care nu s-a topit complet, nu prea ii place! Sa nu cumva sa i se atinga manuta de zapada!Iar pe sanie urla daca incercam sa-l asezam!Jale mare!
(Am luat o sanie de la Metro-mare porcarie si o gramada de bani!Daca se misca stanga-dreapta copilul, are toate sansele sa se rastoarne!)

Dorsilia, colesterolul creste si pe fond de stress!Eu l-am avut marit, desi de 10 ani nu mananc porc, mezeluri, prajeli.Asa ca...ai grija!
tuturor!

Adema&Codrut

Mergi la inceput

paine prajita cu usturoi scrie pe mine, asta am mancat aseara in locul suncilor de porc si altor porcozitati, untului, smantanei si branzei, favoritele mele seara :((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Mey, nici Vicu nu prea gavareste pe limba noastra. Are ceva tentative, da' io nu-mi fac probleme. O sa toace dup-aia, mama,mama...
Am fost la dok cu el: putintel rosu in gat, fara tratament. Si surpriza: doar 9.800 kg (io ziceam ca a sarit de 10...) Altfel, totul e bine, cupilu vesel si voios. Combatem cu picaturi si Karvol. Pentru inti ne-a prescris ceva homeopat, am sa caut sa vad daca are ceva efect, ca restul produselor sunt apa de ploaie.

Aaaa, la capitolul zapada, deocamdata e foarte entuziast cand ninge. Sa vedem mai incolo. Si de iarna l-am echipat cu niste "senile" (seamana cu bocancii de munte). E tare haios in ele...

Lia, sanatate sporita... Mai calm si se regleaza si colesterolul.
Pupe

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat

Mergi la inceput