Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (134)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

sal`tare
puteti s-o puneti si pe ilinca pe lista cupiilor miriiti, ca azi nu a fost niciodata, de la unshpe` m-a urlat "ninaaa, ninaa" adecalea nani, am culcat-o la 13 tot nemincata, nici n-a vrut sa puna gura pe haleala, s-o vad cind s-o trezi... are gura plina de colti, care mai de care, pe caprarii, unii abia se vad, altii dau sa sparga, altii ficiori in toata firea
merg sa va citesc din urma.

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

Buna fetele! V-am citit si m-am umplut de invidie citind despre diete si cure de slabire Ce ambitioase sunteti !!!!!!!! Ma inscriu si eu in galerie, va tin pumnii si asteptam sa auzim care a fost cea mai eficienta si mai usor de tinut dieta (daca o exista asa ceva). Nu stiti una in care sa poti manca asa, seara, dupa ce s-a culcat copilul, si stai si tu linistita cu sotul la un pahar de vorba, o aluna, un pop corn (imi aduc aminte bine?????? sunt copilasi care mananca floricele, Sofia oare? si nu se ineaca?)

Lia, si eu am prietena cu colesterolul marit din cauza de stress. Asa, relaxxx, don't worry pt. orice.
Eu am probleme cu anemia. Ne-au facut analizat la serviciu si hemoglobina sub limita. si trebuie sa iau fier.

Felicitari pentru pasii "mici" ai lui Stefanut, dar tare importanti pentru mami lui. Gata, ca maine o ia la picior si sa te tii!
si pe vorbaretul de Victor -Andries - mama, mama ce le mai vorbeste!!! La ce gradinita este?

Adema, sania de care vorbesti este din cea de plastic, cu spatar? Sa stim si noi, amatoarele de sanius (chiar daca afara este soare si nici urma de ninsoarea cu care ne tot amenintau astia).

Am mai citit si despre Raducu care nu mai vrea sa doarma in patul lui si o mamica doritoare de rezolvare si raspunsuri. Sunt interesata si eu de rezolvare. Ilinca are nopti in care doarme calare pe mine, de dimineata parca sunt calcata de tren........

O zi buna in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

salutare! V-am citit ieri dar n-am putut sa scriu.....

Am vazut poze cu Luca,am vazut Tzucureii si Botosica tunsulica....

Am ramas cu gura cascata ce i s-a intamplat Oanei....cata vointa sa astepte atatea ore iar apoi sa se intoarca pe un timp ca ala.

AndreeaB , bafta la slabit!

Daria, eu din toate jucariile alea care le-am pus o sa-i iau un scaunel cu masutza....e inebunita sa stea pe scaun ca oamenii mari.

Lia, sanatate multa!....sa va treaca pana marti pe 29 ca sa ne putem si noi vedea....da-mi te rog un nr. de al tau pe PM ca sa te pot suna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

Ah, Pako, ce bine ca te-am "vazut"! Vroiam sa pun si eu o intrebare:ai habar cum sunt produsele Quelle? am catalogul si as comanda cate ceva de pe acolo pentru cadouri de sarbatori, deh, sa mai scap de umblat prin magazine pentru unul, altul, nepoti, cumnati, un tricou, o bluzita... Preturile la unele produse nu sunt mai mari decat prin magazine si faptul ca faci comanda prin telefon, te duci si le iei mi se pare fain. Dar mi-e teama sa nu fie povestea aia cu leopardul cand oi deschide coletul !

Ce scaun ii cumperi Andreei? S-or gasi oare si pe la noi? Si ilinca este superincantata sa stea la masa, pe scaun de-adevaratelea, nu cel de masa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Buna, buna ... Acusi am picat si noi acasa - am fost prin umlbare in magazine, sa ne uitam dupa jucarii, dar cora si carrefour deja stau prost la capitolul acesta ... o multime de plusuri si alte nazdravanii pentru copiii ceva mai mari, pentru cei ca noi, deja s-au epuizat itemurile !! Cred ca au navalit cu totii si s-au aprovizionat cu ele, ma intreb insa de ce numai astea care ma interesau pe mine nu mai sint neam !!! Pina la urma copilul meu a pus mina pe una bucata de catel cu baterii care cinta si danseaza pe ritm de kool and the gang si de atunci ascult numai "celebration" intr-o veselie ! Fain este ca nu vrea sa il lase jos, sa se uite la el cum se misca si il poarta in brate prin toata casaaa ! L-a pus chiar si la somn, pe pernuta pe care doarme el noaptea !
Asa ca mai prospectam terenul ... ca am fost tare dezamagita !
Bafta gagici care tineti cure de slabit, io una nu inteleg cum de nu reusiti cu copii mici acasa sa slabiti, nu dati, dar io cum alerg dupa Andrei si nu stau o clipita, un gram nu se pune si pe mine !!! Vorba Liei, ma intreb cit am io colesterolul ????
Lia, sanatate, mama si las-o mai moale, hehehe, un sfat de la cineva care ar trebui sa isi scrijeleasca asta pe frunte, ori de cite ori se uita in oglinda sa vadaaa !!
Aici e soare, ziceam io ca se inseala meteorologii si bine-mi pare !
Va doresc numa bine si ne mai auzim !!
Pupici muuulti !
PS - multumesc, Adema, pentru pontul cu sania ... sa nu iau si eu plasa !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

olivia si restul fetelor care nu le-ati vazut http://community.webshots.com/album/494003529iLoIwe
felicitari celor care tineti cura, cit mai multe chile gios... andreeab, 5 kG?? am renuntat si io de ieri la dulciuri, da` s tot vai de steaua mea, abia de ma abtin...
figuelle, are doi canini sus, acu` ii apar si aia de jos, da, is durerosi..
iren, las` ca nu tine mult asta, pin` mai cresc si ei oleac`, nu zic citi ani
ca vorbeati de palme peste fata, citi craci peste oki iau de la ilinca, n-am luat toata viata mea
andries, m-ai dat gata cu vocabularul vostru, daca zici ca-l auzi si pe "r" toata stima si respectul
ina, cind consulti personalu` specializat, pomeneste-ma si pe mine
lio, ma bucur pentru danut si-mi pare rau pentru tine, lasa mai moale cu stresul ca asa cum ziceau si fetele, este un factor taaare important... ai ajuns la biserica? io am vrut, da` m-am trezit in cele din urma in metro. barbatu` meu a avut si el colesterol marit si sa stii ca din regim alimentar si-l reglase... mintea matematica zici?! asta nu mi-o trecut prin cap

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Si ca acusi citii - Lumi, vezi sa ai grija la comanda la quelle, ca dureaza destul de mult pina primesti produsele acasa - era un sibiect undeva aici pe site apropo de asta, si se cam plingeau fetele care scriau ca nu au primit la timp ce cerusera, citeca lucruri nu s-au potrivit, sau in loc sa soseasca intreaga comanda a venit fractionat ...

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

alice, da` pen` sufletelu` tau ce ai luat?

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Lumi,uite asta e scaunul care asi vrea sa-l iau....dar daca vad altul intr-e timp care-mi place, renuntz la asta..

http://www.shopimages.net/ebay/awelt/images/artikel/moebel/schaukelstuhl-front.jpg
Go to Top of Page

Despre Quelle...imi plac produsele de la ei....mai mult decat din Neckermann sau Otto dar de comandat nu am comandat ca eu sunt inebunita sa merg prin magazine si sa pipai.Eu si un tricou daca il iau il probez....si mie mi-e teama de "povestea cu leopardul".Chiar saptamana trecuta am patit-o de pe Ebay ...am dat comanda de o husa de aparat foto si ei ne-au trimis(firma respectiva) cu totul alta husa.Acum stau in casa si astept DHL-ul sa vina sa-i returnez pachetul.Si noi avem nevoi de husa acum, ca vroiam s-o facem cadou cand venim in tara.Sper sa se rezolve pana vineri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Carmen,da 5,ce ti se par multe...pai au fost 20,am slabit 16,mai am 4 pana la target,dar eu mai vreau sa slabesc 5,ca sa fiu sub target...intelegi matale...sa fac loc la carnati si sarmale

Sabina este acasa,va multumim! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57651" target="_blank"> aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi poze noi

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput