Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (134)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Uai ce kef am ... da` de mers acasa ca am o groaza de nashpeturi problematice aici la birou si n-am keeef

Alice - si Giulia are un iepuroi cu melodia aia, sa mor, nu alta, asa m-am saturat de ea Si mai adaugam melodiile de la triciclet

DECI: de unde luam saniutaaa ?

Carmen - draga de Ilinca, cred ca o doare groaznic daca are atatia dinti care dau sa iasa sa iasa repede !

Noi cand avem jeluiri de dinti, care vor iesi, ca tot 8 avem ... cred ... ii pun pe periuta solutiile alea tip gel si se freaca ea pana nu mai are aer si gata, functioneaza.

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar umanitar

Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Si noua ne mai ies 2 maselutze...cele de sus...si balim la greu.si din cauza balutzelor si a suzetei s-a iritat rau in jurul guritzei...are numai bubitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

Multumesc Felicia!, Multumesc Alice!

Carmen, pupam tucureii frumuseii! Mey, si noi ne chinuim cu dinti, masele, canini si ce s-or mai pregati sa iasa. Ilinca are doar 8 dinti si un colt de masea, asa ca si la noi perioada asta este naspa! Dar sa vezi dupa aceea cand or musca din cate un copanel de pui (Doamne ajuta!)

Mergi la inceput

Pako - io inca o tin pe Giulia cu bavetica din cauza balelor care nu se mai termina

Pupam durerile de gingii !

_

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

da, da, asta cu muscatu` din pulpane n-o mai crez... chiar ma gindeam daca n-ar trebui sa apelez la personal specializat s-o invete pe belita asta mica sa manince, sa mestece, o exista asa ceva?! imi griji la modul cel mai serios posibil...

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Carmen, pentru sufletu' meu, nik !!! Da' cum Andrei este sufletul meu de ceva timp incoa, ma declar fericiiita ca am putut sa ii cumpar ce a vrut !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Carmen, dar nu ii place sa rontaie nimic, nimic ???? un biscuite, un stiks, o bucata de paine, sa muste din banana, hm?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

nu, rar pufuleti, in rest n-o pasioneaza mincatu` din si cu mina din doua motive, lipsa apetit si sila de a se murdari pe miini, gluma se ingroasa, am tot asteptat sa-si revina dar nica... daca ii dau ciorba dintr-una din farfurii cind mincam noi, inghite zeama si-si curata cu degetele limba de eventuale zarzavaturi... sunt cazuri cind ionut maninca mar, de exemplu, si o vad ca vrea si ea, dar are retineri, ma gindesc ca frica de a nu se ineca ca s-a intimplat sa multe ori sa se inece si sa vomite...

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Carmen - stii cum am momit-o pe Giulia ? Ca noah, stii ca si noi vomam din orice si nimic, ii cumpar niste merendine (pandispan firma Bondi) si i le dau asa cu un pic de ambalaj, e atat de incantata sa pape asa frumos, tine prajiturica de ambalaj ca un om mare. In rest, una`ntr`una imi intinde mana si zice caca caca sa o sterg ...
Si nu radeti ... la el si cu banana, ii tai coaja cu foarfeca sa poata si papa si tine de banana

_

Mergi la inceput

Dar lipsa apetit de la ce o fi? azi am citit un articol in suplimentul de la Jurnalul National:"mami, nu mi-e foame!" si cica cauze ar fi anemia, rahitismul, comportamentul gresit al parintilor , sau la copiii mai marisori, parazitoze intestinale. si ar fi bun pentru stimulare pofta de mancare, sucul de lamaie cu miere. Pediatrul ce v-a spus?

Mergi la inceput