ce fel de dvd player?
Vrem ca de sarbatori se ne achizitionam un dvd player si nu stim ce fel...am vazut ca sunt si ieftine-la 1 mil. jumate-2 mil. Probabil ca sunt si destul de proaste calitativ, ca orice lucru ieftin...
E mai "bine" sa luam totusi unul de firma, chiar daca dam cateva milioane in plus? Un coleg de serviciu ma sfatuia sa luam unul ieftin, ca el are acasa un home cinema de mai multi ani, nu e de firma si a fost ieftin, n-a avut probleme cu el.
voi ce ma sfatuiti?
Aaaa si inca ceva: m-ar interesa unul care sa fie si pe sistem european si american, astea probabil ca sunt numai de la firme...sau nu?
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
Raspunsuri
olim spune:
Si eu zic ca prietenul tau are dreptate.Nu uita ca la firmele mari platesti de cele mai multe ori doar numele firmei.Nu sunt adepta de a avea in casa aparatura de firme renumite, din cateva motive: platesti foarte mult, iar garantia e aceasi, mana de lucru in caz de defectiune este mult mai mere, piesele de schimb mult mai scumpe, iar daca se strica trebuie sa il arunci, si pana la urma are aceleasi functii ca unul de 1.5 milioane.
Noi avem unul si l-am cumparat care a fost mai ieftin, cred ca costat 38 de euro.Il avem de 1 an si un pic si merge foarte bine, iar daca se strica imi iau tot unul ieftin si nici nu imi pare rau tare de cei 38 de euro, iar cu diferenta de bani iti iei un alt aparat pe care nu il ai sau pe care ti-l doresti.Pe cand un Sony costa de la 150 de euro in sus si are acelasi functii cu al meu.
O zi buna iti doresc si o alegere usoara.
helbi spune:
Mihaela. hai sa-ti spun si cum e la mine. In 2001 am luat un DVD Universum (in RO nu e cunoscuta marca, dar in DE , da) . A fost vreo 500 marci. Merge f. bine si acum, DAR nu pot pune in el decat originaluri. Pur si simplu nu citeste un CD, DVD copiat/piratat.
Eu vreau acum sa-mi iau unul nouname, DAR care sa citeasca neaparat DIVIX-uri. E la cca 50 Euro.
Sora mea si-a luat in 2001 un Panasonic. Sa nu-ti spun cit a dat pe el si acum 2 ani si-a luat si unul "anonimic" din aceleasi motive: nu citea decat DVD-uri originale (care costa, cit nu fac).
Cum stiu ca si tu ai fetite, te sfatuiesc sa iei acest aspect in considerare.
Aici, toate au 2 ani garantie, asa ca daca patesc ceva cu el in astai 2 ani, mi-l schimba automat (de obicei cu un model mai nou).
Nu cunosc insa daca merg si pe sist american.
Editez pt ca tocmai am vazut o oferta sapt. viitoare la Penny la noi si cred ca asa ceva imi voi lua. Are si DIVX 3.11 si 4.0, 5.02. Iar pretul e super bun.
mihaela_s spune:
multumesc pentru raspunsuri. Se pare ca parerea e unanima, un aparat mai ieftin, care are aceleasi performante.
helbi, la noi nu cred ca garantia e 2 ani, dar daca spui ca pe cele de marca nu merg divix-urile, nu merita nici pentru mine, am desene animate pe divix si cateva filme. Ceea ce ai scris dupa editare, ce inseamna?
Ana68 spune:
Mihaela,noi am gasit aici,in Timisoara,la Altex un "LG" DVD,DIVX si MPEG 4 la 3 800 000 lei.Marius zice ca la Metro s-ar putea sa gasesti acelasi lucru si mai ieftin....Succes la cumparaturi!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
helbi spune:
Mihaela, scuze. Am vrut sa-ti arat ce baga in Penny, dar am uitat sa pun link-ul:
http://www.penny.de/01angebote/angebote_detail.asp?id=9761&mid=01&sid=0103&wd=mo
Cred ca asta i-l voi lua eu.
helbi spune:
quote:
Originally posted by Ana68
Mihaela,noi am gasit aici,in Timisoara,la Altex un "LG" DVD,DIVX si MPEG 4 la 3 800 000 lei.Marius zice ca la Metro s-ar putea sa gasesti acelasi lucru si mai ieftin....Succes la cumparaturi!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Sincer, e ffffff scump. E peste 100 euro. Dra, daca l-ati luat, sa-l spapiniti sanatosi si fara pb. Mai ales ca, din cite stiu eu, electronicele in RO nu au decat 1 an garantie. Aici ai 2 ani garantie la orice. Iar daca se strica, nici nu se obosesc sa-l repare. Iti da unul nou (de obicei, model mai nou).
mihaela_s spune:
ana, mersi mult, eu ma gandeam la ceva mai ieftin, am vazut si la 1 mil. jumate....
helbi, nu se vede nici un dvd pe pagina ce ai dat-o, cum e in nemteste nu pricep nimic din ce scrie acolo .
helbi spune:
quote:
Originally posted by mihaela_s
ana, mersi mult, eu ma gandeam la ceva mai ieftin, am vazut si la 1 mil. jumate....
helbi, nu se vede nici un dvd pe pagina ce ai dat-o, cum e in nemteste nu pricep nimic din ce scrie acolo .
Nu inteleg de ce nu se vede (eu reusesc sa o deschid, cind dau click pe ea). Oricum, ideea era sa-ti arat cam cum arata un dvd de nici 40 euro si cred ca ceva de genul asta, ar fi ok.
mihaela_s spune:
helbi, uite ce apare pe pagina:
Bitte geben Sie Ihre 5-stellige Postleitzahl ein.
PLZ.....Weiter
Danach können Sie aus einer Liste Ihren persönlichen Penny-Markt auswählen und bekommen nachfolgend die betreffenden Markt-Angebote angezeigt.
WICHTIGE ANMERKUNG
Bitte beachten Sie, dass Ihr persönlicher Markt nur dauerhaft gespeichert werden kann, wenn in Ihrem Internet-Programm (z.B. Internet Explorer) Cookies zugelassen sind. Im Internet Explorer können Sie diese Einstellungen unter "EXTRAS - INTERNETOPTIONEN... - DATENSCHUTZ" verändern.
Mi-ar placea sa vad cam ce in germania la asa pret...la noi nu cred ca gasesc asa ieftin si nu prea stiu ce provenienta au, mi-e sa nu fie de prin Turcia...
Sabina spune:
mama tocmai mi-a luat din Bristol un DVD player no name cu 20 de lire(asta inseamna in Ro cam un milion)
so...
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.